Rostoucí židle. Má někdo z Lidlu?

clarres
29. čer 2021

Maminky mají vaše děti rostoucí židli z Lidlu e-shopu? Je o dost levnější ... než JITRO židle tak váhám a nevím kterou. Jde o o tu kvalitu nebo prosim odkazy jaké doporučujeme vy věk 6 let

teetee
29. čer 2021

@clarres Máme doma obě u jídelního stolu. Pro malé děti jsou obě v pohodě. Ale Jitro má větší nosnost a unese i mě. Když sednu na tu z Lidlu, pokřupává.

olga_
29. čer 2021

Jitro má o dost větší nosnost.

anetka9
29. čer 2021

Máme Jitro a jsem spokojená, má obrovskou nosnost, to je asi hlavní výhoda🙂

mamikry
30. čer 2021

@clarres Pro starsiho name zidlicku od Wood Partner, mladsi ma https://www.chytrazidle.cz/. Obe jsou kvalitou srovnatelne, ale chytra zidle je hezci designem a da se koupit i s odjimatelnym pultikem.

terezia10
30. čer 2021

Jitro fakt je to kvalita máme po me sestřenici židle ma asi 10 let a je jak nová

marimanta
30. čer 2021

Máme Jitro, dvě, obě asi osm nebo devět let. Tehdy nebyl takový výběr a tuhle jsme zvolili mj. právě pro zmíněnou nosnost. Pořád jsou hezké, denně v provozu.

fouskovi
30. čer 2021

Radši si připlatit ta z Lidlu nemá takovou nosnost my máme Hauck a taky má vyšší nosnost

monaluza
30. čer 2021

@clarres mame jednu no name z druhe ruky a jednu lidl (cca 2 roky pouzivani) a ta stara je mnohem lepsi. Uz bych jinou nez masivni nechtela. U Lidlove musel manzel koupit vsechen spojovaci material, protoze co bylo soucasti baleni, bylo uplne nepouzitelne, srouby jak z marcipanu, okamzite se strhaly zavity. Materialove je strasne splacana, kus masivu/kus lamina/kus preklizka. Na nekolika mistech jsou kazy zamatlane takovym hnusnym bilym tmelem. Konstrukce je takova divna, neustale o ni zakopavam. Fakt ji nemuzu doporucit.

sirinfirst
1. črc 2021

Máme tu z Lidlu, ale šestiletá už z ní skoro odrůstá, takže v 6 letech bych ji určitě nekupovala

sirinfirst
1. črc 2021

Oproti @monaluza ale nemůžu říct ani půl špatného slova o kvalitě, skoro si říkám, jestli máme tu stejnou. Máme 3 a všechny v pohodě, materiál pěkný, vypadají dobře.

lenka421
1. črc 2021

@clarres Kamaradka ty z lidlu mela a vypadaly ok, ale mne treba vadilo i jen kdyz jsem u nich byla na navsteve ze jsem musela porad myslet na to abych si na ne nahodou nesedla. Taky uz je kvuli te nizke nosnosti vymenila, ale myslim ze nekupovala Jitro, nechala si je delat u truhlare a vysly ji levneji.