Jak v těchto vedrech pijí 4,5měsíční děti na UM?

leikkka
15. čer 2013

Nám jsou 4,5m, když už jsme konečně začali přibírat, přešli jsme z MM na UM kvůli nepříbírání, tak teď týden, co začaly ty vedra, k ránu vypijeme 190ml, pak dlouhá pauza, během dne, když vypije 2x70ml, tak jsme rádi a na noc zase 190ml. že by ho to UM na tolik zasytilo, že nemá hlad? Kadíme každý den a spíme 6-8 hodin v kuse v noci a přes den spinkáme taky častěji. Jak jsou na tom vaše mimi, které jsou na UM a je jim také 4,5m? Dr. sice říkala, že těch 720ml má za ten den dát, ale to nedáme, já to řešit zatím nechci, je spokojený, zda přibírá to uvídíme až na 6m kontrole, ale chci mít aspoň něco pro srovnání.

sisaman
15. čer 2013

@leikkka naší Julince bude za 14dní 6měsíců a mlíčko cca už měsíc totálně bojkotuje.Od narození jsme na UM, vždy pila hezky, denně max těch 900ml. Teď ráno vypije stěží 80ml, dopoledne tak 50ml pak pár lžiček ovocné přesnídávky, oběd masovozeleninový příkrm cca 125g,odpoledne taky tak 50-80ml a pár lžiček ovocné přesnídávky, k večeři má mlíčko s kaší, to vypije těch 180ml a kolem 3ráno ještě tak 140ml UM.Přes den jí dávám k pití vodu, občas zředěnou švestkovou šťávou, to vypije za den tak 140ml, takže tekutin má snad dost. jinak je taky spokojená, víc prostě nechce.myslím, že by si "řekla" kdyby měla hlad 🙂 před 3 týdny měla 8kg takže myslím, že rozhodně nestrádá 🙂 ze začátku jsem do ní chtěla mlíčko dostat za každou cenu, ale prostě pusa na zámek a bez úspěchu...tak jsem to nechala tak jak to je a snad jí nic neschází 🙂

leikkka
autor
15. čer 2013

@sisaman vy aspon mate uz prikrmy 🙂 to je pak drobek jine a tekutin mate hodne 🙂 to my jsme dneska zacali s prikrmem, tak uvidime. V noci vypijeme 190ml kolem 3-4-5 hod, dopoledne pak tech 30-50ml, k obedu kolem 70ml, ke svacine kolem 70ml tez, pak vecer 190ml a hura na kute. Dneska uz je to lepsi (190ml v noci, dopoledne 130ml), tak uvidime, jak to pujde dal. jsme tepve tyden na UM plne, takze jeste si musi asi zvyknout a vse se nejak ustalit. Vcera jsem z toho byla docela uz unavena, co jsem udelala, to se vylilo, ale pak jsem si rekla, kdyz bude mit hlad, tak si rekne. Mozna dneska je i klidneji doma, starsi synek jel na vylet s babi, tak asi to dela i hodne, jinak tu je rachot a od kazdeho piti je vyrusen braskou.