Jídelní židlička Fábula, máte zkušenost?

ladyhacek
18. srp 2015

Ahoj prosímmáte někdo zkušenosti s židličkou > NEWBUDDY židlička FÁBULA ???
Děkuji

eldrag
18. srp 2015

ano , a uz bych nekoupila, vlozka po dvou jidlech nevypratelna :D a igelitovy potah se neda sundat... poloho vani super, pultik horší údržba v růžkách. jinak to neni špatna židle, ale ta udržba je tragedie když mate doma prasatko co se učí jíst samo.

ladyhacek
autor
18. srp 2015

@eldrag takže raději vyrazit do Prahy - my v okolí máme právě obchod kde jí prodávají tak jsem chtěla zjistit jestli tam máme vůbec jet nebo raději rovnou do Prahy - manžel chce židličku vidět - kvůli konstrukci.
Děkuji

eldrag
18. srp 2015

konstrukce je v pohode jednoducha stabilní polohování výšky vyžaduje obě ruce. Popruhy židličky jsou trága.. dle mého názoru není důležité za kolik židličku koupíte ale aby měla všechno sundatelné a pratelné, pultík dobře umyvatelný a pokud ma vzadu nebo pod košik na bryndáky a další propriety je to plus.

ireniq
18. srp 2015

Já ji dostala po 4 neterich, takže už má něco za sebou, ale stále slouží 🙂 akorát ten omyvatelný potah vzal za své, máme nový z fleru tuším. Prcek v 8m ještě nesedi, takže mi vyhovuje, že se sedačka dá sklopit na krmení do pololehu, takže sedí asi jako ve vajíčku a pro mě je krmení pohodlnější než na zemi u autosedačky (sedim vedle něj normálně na židli). Židlička je celkem neskladná, ale jinak to asi nejde kvůli stabilitě.
Zatím tedy používáme jenom na to krmení, spokojenost.

veruska007
18. srp 2015

Já měla Fábulu 6 let, seděly v ní všechny tři naše děti a teď odcestovala k bratranci. Je suprová, akorát umyvatelný potah vždycky vydrží jen tak ty dva roky. Nechala jsem ho 2x ušít od paní na MMB. Ale jinak na ni nedám dopustit.

betelgeuzz
18. srp 2015

@ladyhacek hoď na ni odkaz, já měla fábulu od babypoint. Měla jsem ji na dvě děti a byla jsem spokojená. U nás teda taky ten omyvatelný potah po čase popraskal a potrhal se, používali jsme ji asi 4 roky. dala se pěkně polohovat do pololehu, nastavit výška, má dva tácky, košík dole na drobnosti.

ladyhacek
autor
18. srp 2015

@betelgeuzz hledala jsem > a je to tak 50:50 což nic moc - a všude se shodují na tom potahu.

zo_ja
18. srp 2015

Mrkni na nějaký Jitro ap., krapet dražší, ale vydrží až do dospělosti, líp se modifikuje, líp se udržuje a dítě tam myslím i líp sedí, má líp řešenou opěrku na nožičky, což je stěžejní pro stabilitu u jídla a to, aby se mohly normálně najíst. Pultíky jsou blbost, lepší je, když dítě jí u stolu - sociálně, mnohé jinak nechtějí a hlavně se jim to nepřevrhává, věští plocha je lepší než malý pultík. Navíc okolo roku si tam vylezou samy a nemusíš je zvedat.