Jídelníček 10-11 měsíců u alergie na kravskou bílkovinu. Jaký máte?

miminko2021
25. črc 2022

Ahojte holky jaky mají vaše děti jídelníček teď v tom horku navic s alergii na kravskou bílkovinu? Do toho ještě kojim. Dost často vztava v noci tak 2,5 hodiny mezi jídly. Nějaký tip aby spal déle??
Můj syn má jídelníček zhruba:
Cca v 7 ráno MM. To vstane asi na hodinu, hrajeme si a jde zase spát.
V 11 maso zelenina příloha, pomixovane na kousky 200-300g
Ve 14 ovocný příkrm. Pak jde spinkat (paktrat jsem zkoušela prohodit ovoce s obědem ale ve dvě už je tak ospaly že toho nesni tolik jak v jedenáct, tak ať se pořádně nají.) 150- 200g jak kdy.
V 17 většinou vegansky jogurt např pohádkový s mackanym ovocem, nebo tapioku, mackanou zeleninu. K tomu mu dávám kousek pečiva nebo pár piškotů. Toho nesni tolik tak půl skleničky a trochu pečiva, cca 150g.
V 20 nemlecna kaše tak 300g (střídám příchutě ať nejí každý den to samé). Víc už nechce,nabízím.
Do půlhodiny po kaši jde spát ale před spaním ještě MM.
Stejně se v noci budí tak kolem 23hodiny pak ve dvě a to se vzbudí že ho musím uspávat tak hodinu takže ve tři pije znovu v pět znovu napije.
Během dne ještě kukuřičné křupky a sem tam kousek ovoce třeba meruňku .
Ano dávám mu piškoty ale to na doporučení Doktorky. Bohužel nepřibiral, ale prospíval dobře. Doktorka říkala že třeba 4-5 piškotů denně se nic nestane. Žádné jiné sladké mu nedávám a střídám to s pečivem. Piškoty mu dávám poslední měsíc sem tam a na poslední kontrole doktorka chválila že aspoň něco přibral že máme pochvalu.