Chůvička a monitor dechu

vvercatkoo
18. zář 2017

Ahoj holky, zajímal by mě vaše zkušenosti a doporučení. Jakou značku chůvičky (video chůvičky) a monitor dechu máte a jestli jste spokojené. Díky

no_title
18. zář 2017

máme monitor Nanny a jsme spokojení, synovi zachránil život, odhalil pravděpodobně spánkovou apnoe (vyšetření ještě nemáme, ale vše na to ukazuje)

tervi
18. zář 2017

My máme Babysense 5 monitor a chuvicku Babysense SC210. Monitor je moc fajn. Snímá v postýlce i cestovatele.👍 Chůvičku bych už ale nekoupila. Když chci dát malou na terasu, musím ke zdroji energie, baterky jsou tam k smichu-vydrzely mi 30min. ☹ A ta rodičovská jednotka je taky kapitola...nejde u ní natrvalo nastavit datum a čas. Dolní hranice teploměru je nějakých 12st, když je venku méně, neustále ti to za pasem cinká, že je zima.😖 V obchodě nám říkali, že pracuje na jiné frekvenci než ostatní chůvy, tak nehrozí, že budeme chytat sousedy, ale my jsme v ulici jediní s miminkem...🙄

vvercatkoo
autor
18. zář 2017

Chuvicku už máme objednanou. Chlap jel podle testu a na tento rok vyhrala od philips avant
A monitor dechu babysense se třemi nebo dvěmi podložkami, ale tam pořád nevíme

nicolajuhaszova
18. zář 2017

Také by mě zajímalo jakou chuvicku a na, co se u ni mám zaměřit. Děkuji za rady 🙂

sirka1
18. zář 2017

U chůviček záleží na tom, jaké máš nároky a kde bydlíš. Jestli v bytě, tak nemusí mít takový dosah, jako když bydlíš v domě. My máme starý dům, silné zdi a potřebovala jsem s dosahem až na zahradu, abych si mohla v klidu na chvíli odskočit. Takže jsme si od kamarádů půjčili jejich, vyzkoušeli a jelikož jsme byli spokojení, tak jsme je koupili taky. Jsou to Philips Avent.

swetlusska
19. zář 2017

Chůvička je dobrá, v malým bytě stačí ta philips avent, má i noční světlo - to je super na kojení a má i melodie na uspávání. Monitor Babysense, ten samý mají i v porodnici, má 2 desky, musí se to dobře rozmístit v postýlce, no a vydržel max do 9 měsíce, protože pak dítě začíná jančit v postýlce a pořád zapíná alarm, takže už je dávno bez monitoru.

35_a_budu_mamka
19. zář 2017

Monitor Babysense, staci nam stale jedna deska uprostred postylky a snima, i kdyz mimi stoji. Chuvicky Philips Avent SCD 620 s nocnim videnim, spokojenost velika.