Jakou značku plen jste zvolily u jednorázových plen?

denousek
22. dub 2016

ahoj zajima mě jakou značku jste zvolily od miminka a pak i později.prosim dotaz se týka jen papírových plen!NE LÁTKOVýCH!!!

beatrix21
22. dub 2016

Ahoj ešte mimčo nemáme na svete ale plienky máme už kúpené a odskúšané ich má švagrová a kamarátky 🙂 Nakúpili sme Albert so šmolkami vyšli v D-teste ako najlepšie ... do porodnice mám pampers lebo tie albert tak malinké nie sú a od kamošky mám doporučené Dady tak dve balenia mám nachystané aj z nich 🙂

veru11
22. dub 2016

Na úplné novorozeně jsem používala plenky Panda (vel. 1), protože měly výkroj na ještě nezahojený pupíček. Pak chviličku Babylove z DM, ale cca od dvou měsíců věku používáme zelené Pampers. Myslím si, že je třeba zkoušet, to, že jeden druh plenek sedí jednomu miminku neznamená, že druhé z nich nebude opruzené.

petramiky
22. dub 2016

My Pampersky Active Baby a Mamia, ale pampers vedou, později když jsme odvykaly, tak Tesco nebo Albert, ty co byly zrovna v akci, teď u druhého máme zase pampers, pro mě jsou nejlepší

anie26
22. dub 2016

Zelene Pampersky. Jednoznačně. Používala jsem u prvního syna, teď ii s druhým. Parkrat jsem mela naad zkusit něco jineho, ale vždycky už jsem čekala až baliček jinych dojde a budem moc otevřit zas Pampersky. Nikdy mne nezklamali. A když člověk sleduje akce, nebo koupi po větším množstvý ani dráž nevycházejí.

pajuska252
22. dub 2016

ahoj, měli jsme bílé pampersky jedničky a pak jsme přešli na zelené a zatím u nich zůstáváme (8 měsíců). a jak byl novorozeně měla jsem ještě ty vykrojené na pupík bella happy nebo tak nějak nebo se dají pampersky ohrnout...

milius
22. dub 2016

Na pupík jsme měli pampersky, byli perfektně vykrojené. Ale jsou takové papírové a hlavně jsou strašně cítit. Takže od zahojeného pupíku až do dvou let používám happy bella. Jsou opravdu super, měkké a v akci jsou za rozumnou cenu

blecha94
22. dub 2016

Cca do 10 měsíců bílé Pampers, pak jsem přešla na zelené. Bílé mi začaly protékat, u zelených se tenhle nešvar zatím nestal.

monikagurthova
22. dub 2016

Ahoj me se osvědčily plenky od Bella Happy. Krasne drží, nesmrdi chemii (me třeba smrdí pampers ☹) Mam je ted než mala doroste na látkové a pro novorozence je pěkne vykrojeny pupík a jsou za dobrou cenu na netu 82 plenek za 319 kc.

gingergia
22. dub 2016

Já jsem do vel. 3 používala bílé Pampers, pak jsme přešly na DM Babylove a nemůžu si je vynachválit, pocitově, když sáhnu na počůranou plenku, tak mi přijde sušší než počuraná Pamperska.

78marcela
22. dub 2016

Uplne zezacatku jsem mela nejake z nemocnicni lekarny, pouzivali je i v porodnici, na jmeno si uz nevzpomenu. Pak zelene pampers, ale mala byla neustale opruzena a v domneni, ze to delaji plenky, jsem vyzkousela co jsem mohla.. (pak jsem zjistila, ze to delaji vlhcene ubrousky). Takze jsme mely vsechny tri pampers, bile, zelene, oranzove, toujours z lidlu, smouly z alberta, sovicky z tesca, basic z alberta, babylove z DM, Dada z Polska...basic z alberta protekaly, babylove z DM desne smrdely...jinak jsem nemela s zadnyma nejaky problem...jen co se mala naucila spavat na boku, tak byla mokra casto, protekaly kolem gumicek, at jsem dala jakoukoliv plenku..ted uz polohy strida, tak je klid.
Hodnoceni...z meho hlediska jsou srovnatelne zelene pampers, toujours a dada. Tady u tech hodlam zustat i nadale.
Bile pampers ok, ale moc drahy..u oranzovych mi vadilo, ze nemaji pruzne pasky. Smouli a sovicky, neprotekly, vse ok, jen se mi nelibilo barevne provedeni, coz uznavam, neni nejdulezitejsi hledisko. Basic a Babylove uz nikdy vic.

nikipos
22. dub 2016

Prvních pár měsíců jsem používala bílé Pampers, pak jsem je střídala se zelenými. Teď kupují malymu v Lidlu v Rakousku Toujours a na noc dávám zelené Pampers. Zkoušeli jsme i sovickove z Tesca, ale ty mě úplně nenadchly...

mymetka
22. dub 2016

Celou dobu používáme hlavne Happy Bella

jitavrtule
22. dub 2016

Bílé Pampersky vel. 1 a vel. 2, pak Babylove Eko od velikosti 3, jsou částečně rozložitelné a papírovější než ostatní igelitky. Vyzkoušené mám i různé další - Toujours, zelené Pampersky, šmoulí AQ, zelené Tesco, ze všech mi dřív nebo pozdějc malá oprudila. Doma a na kratší trasy látkuju.

petrasipkova1
22. dub 2016

Do vel 3 bílé Pampers, teď používám č 4 Vibelle z Německa a Dada z Polska, jsou měkkoučké a hebké. Zkusila jsem i sovičky z Tesca, šmolí z Alberta, ale jsou neforemné a tvrdé,, nechtěla bych je nosit ani já 🙂

alcar
22. dub 2016

U novorozence jsem mela bile Pampersky, ty jsou na tu ridkou stolicku uplne nej. Postupne jsem vyzkousela snad vsechny mozne znacky a oblibila jsem si Babylove na noc (maji gumicku na zadech, takze neprotecou) a plenky Baby nappies z Kauflandu, Smouly z Alberta a Toujours Night&day z Lidlu. Pro me nejsou spatne ani oranzove Pampers, i kdyz je spoustu maminek odsuzuje.

katerina1106
22. dub 2016

Používáme Tesco sovičkové od narození a jsem spokojená. Tesco mám po ruce, cena vyhovuje, neopruzuje se takže jsem neměla důvod měnit. Používala jsem je už před léty na staršího syna. To byly ještě fialové a byla jsem spokojená, takže jsem se k nim vlastně vrátila 😀

pokmon
22. dub 2016

Já jsem měla do porodnice a pak do 5 kg bílé pampers,pak jsme zkusila zeleně,ale stačilo,aby se malá jednou počůrala a bylo to cítit smrděly mi,tak jsem přešla na bílé pleny z Alberta (poradila mi kamarádka)a jsem spokojena i s cenou.

hanik73
22. dub 2016

Ze začátku jsme používali Pampers.Pak jsme vyzkoušeli šmoulí z Alberta a už jsme u nich zůstali.Super cena i kvalita.

palomitacheca
22. dub 2016

Pouzivame Bella Happy. Sedely nam uz pred 6 lety u 1. syna, pouzivali jsme je i pro dceru a mame je i ted na nejmladsiho syna.

mandala
22. dub 2016

Šmoulí z Albertu a sovičkové z Tesca 😉

clementina
22. dub 2016

U nás jednoznačně Bella Happy. Super vyhovují malé i nám, uživatelsky příjemné, nejsou výrazně parfemované, protečou pouze po špatném nasazení. Zelené Pampers nikdy víc, agresivně parfemované, smrděly i mně, dcera z nich byla osypaná. Bílé Pampers (premium care) sice bez potíží , ale stejně nám (jako všechny Pampers) přišly pro malou příliš objemné v rozkroku a hůře se nám s nimi manipulovalo.. u nás zkrátka vede Bella Happy🙂

elisset
23. dub 2016

Nejlepsi mi prijdou pampers bile a zelene.

lichtakova
23. dub 2016

Už 4,5 roku Bella Happy (na noc) a Bella Panda, teď mám i Toujours z Lidlu a taky nejsou špatné.

iveta93
23. dub 2016

Měli jsme bíle pempers. Ty mi přišli fajn při jedničkách. (Ten proužek co se zbarví mi první měsíc docela pomohl). Potom jsme měli oranžové, ty nám moc nevyhovovali mě smrděli malá zarudlá. Skončili jsme na zelených na noc (jediné které nepročůrá) ale vadí mi že jsou až ke kolenům. Přes den většinou levnější když často přebaluji - babylove a potom z německa.

jaja01k
23. dub 2016

Velikost 1 bile pampers, velikost 2 zelene pampers, od velikosti 3 zelene tesco nebo babylove.

olusenka
23. dub 2016

na začátku Pampers (bílé Premium občas ale nejvíc ty zelené), taky ty Babylove z DM drogerie.
Později tak různě na střídačku Babylove, Pampers, Tesco, Albert se šmouly (s těmi jsme končili nedávno na 2,5-2,7letech u vel.4), zkusily jsme i Lidl-Tojours, Babydream z Rossmanna, jo a moc dobré byly i z Kauflandu K-classic .

eloise02
23. dub 2016

Ze začátku bílé Pampers, pak jsme vyzkoušeli všecko možné a nejlepší jsou pro nás Tesco baby loves a Lidl Tourjours, sem tam koupím zelené pampersky.

luckapol
24. dub 2016

Zelené případně oranžové Pampers.

sasetkap
24. dub 2016

Námi vyzkoušené: bella happy- nevydrží,protekly. Bílé pampers-smrdí, protekly, po nich opruzeniny. Šmoulí-když není zbytí, ale smrdí, občas protekly. Babylove- naše top, vydrží, mají vysokou kapacitu nasáknutí, žádné opruzeniny.

bielanevesta
24. dub 2016

Zo začiatku zelené pampers, ale tie jej prestali v cca 3 mesiacoch vyhovovať, tak som vyskúšala Huggies a veľká spokojnosť. Ďalší palec hore dávam plienkam Beĺla Happ, tie boli tiež výborné. Čo až tak nevyhovovalo, boli Tesco plienky, plienky z Alberta a úplne najhoršie boli Pampers Sleep&play.