Milé maminky, chtěla jsem se zeptat, máte některá dobré zkušenosti s nějakým mezizubním kartáčkem či nítěmi při čištění překřížených zubů? Pořád bojuji s mezizubními kazy, ale je fakt, že tedy používám jen klasický kartáček.....Budu ráda za jakoukoliv zkušenost a značku.....díky!
Co zkusit zubní nit? já mám zuby hodně blízko u sebe a ne přímo překřížené, ale s mezizubním kartáčkem mám problémy, takže nit je docela dobrá volba. Kupuju nit od Sensodyne normálně v drogérii.
@jarunkaxyz1 Stačí jakákoli zubní nit.
Já jsem právě taky četla, že asi bude lepší ta nit na ty překřížené (není to tedy markantní, ale hodně zubů a malá pusa:o)) než mezizubní.....ale když ono je táááákové množství všeho.....
no ale když tam prostě mezizubní ,,nenarveš", tak proč ho kupovat :D
no právě, si myslím, že mezizubní nenarvu, nit ale by neměla být problém, ne?
no vyzkoušej a uvidíš, určitě může být problém i to, každopádně je zubní nit menší investice než mezizubní kartáček a může ji používat celá rodina 🙂
doporučuju od firmy GUM, mají ohýbací krčky, dobře se s nimi dostává všude a jsou pevné, neulomí se...oproti levnějším...sice stojí okolo 150 Kč, ale fakt se to vyplatí...mně se vždycky ty levnější brzy zlámaly, takže jsem musela častěji kupovat a stálo mě to ve finále víc..