Plenky z DM (Babylove), máte zkušenost?

sinkosasa
1. říj 2016

Ahoj holky,
studuji pořád něco, aby mému miminku po narození nic nechybělo, nestrádalo....a nás jako rodiče to finančně nezruinovalo. Co si budeme nalhávat, těch peněz prostě není moc.
Zrovna jsem u plen. Proč nejsou na trhu jen troje?!
Zajímá mě vaše zkušenost se značkou plen z DM babylove.
Značku DM můžu celkově. Prací prášky, různé čističe atd.
Budu ráda za zkušenosti.
Děkuji 🙂

pecenovka
1. říj 2016

Za mne super, někomu můžou nevonět,ale celkově cena x výkon super. Není špatné vyzkoušet víc druhů. Byla jsem spokojená i se sovičkovými z Tesca 🙂 Dají se v akci koupit levně.

sinkosasa
autor
1. říj 2016

@pecenovka
Děkuji.
Četla jsem více recenzí, doporučení a diskuzí....ale jsou staré, tak jsem si řekla, že to obnovím, zda se nezhoršila kvalita, děkuji.

makronka222
1. říj 2016

Babylove super, treba u pemprsek sem mi z kazde druhe pliny uzrhl suchac, tady ikdyz to natahnu poradne tak vsechno drzi. Kupuju je v tom velkem boxu 84ks/319,- nebo tak podobne. Od babylove jsem spokojena i s MM a vyzivama.

sinkosasa
autor
1. říj 2016

@makronka222
Děkuji, no, Pampersky se prej zhoršily, mě každý cpe ty DADA z PL. Slyším všude na ně samou chválu, ale přecejen, bych byla radši, kdybych mohla jít normálně do krámu a koupit si plenky, když mi dojdou, než čekat, zda mi je někdo přiveze, či zda mě muž odveze do PL...

pajula123
1. říj 2016

Akorat pozor,pleny z DM se mi zdaji byt mensi nez u jinych znacek-tj. treba vel. 2 z DM byla synovi uz mala,ale jine dvojky jeste ne.

alenka_p
1. říj 2016

My vyzkoušeli plen spoustu, ty z DM patřily k těm lepším, poměr cena/výkon za mě super.

alenka_p
1. říj 2016

@pajula123 stejný problém jsme měli s plenami Bella happy, ty jsou taky (teda mně osobně ty z DM menší nepřijdou) o dost menší než jiné pleny ve stejné velikosti...

tynuse85
1. říj 2016

Dm pleny za nas super. Vel. 1 a 2 maji i ty curaci pasky. V porovnani s bilyma Pamperskama a Tesco (sovicky) jsou DM pleny o trosku mensi.

karlajasmine
1. říj 2016

@sinkosasa za me uplne super, za me osobne vsechno znacky DM super (prvni hrnicek pro miminko, plinky, prikrmy.... ) Po DM prikrmech jako jedinych nemel zacpu a chutnaji mu... (jinak chystam prikrmy doma).. I jejich kase jsou super. Za me 1*.

netanel
1. říj 2016

My pouzivame na noc a jsem spokojena, uz se stalo, ze v nich byl 11 hodin a neprotekly

dancamich
1. říj 2016

DM plínky jedničky jsou v pohodě a dokonce je na ně sleva, pokud se zaregistruješ do toho jejich Babybonus programu (dostaneš slevovou knížečku, kde je sleva i na plenky) 🙂 My jsme po příjezdu z porodnice přešli na plenky z Rossmanna, protože mi přišly příjemnější (ty Babydream se žlutým obalem). U těch z Rossmanna je super, že si můžeš koupit i dva kousky zvlášť balené, abys zjistila, zdali Ti budou vyhovovat. 😉 Z Pampersek Premium se mi Evča oprudila, takže je mám sbalené pro druhé dítko. Otestovala jsem i Panda plenky a na noc jsou fajn, protože vydrží hodně. Dále jsem otestovala Baby Soft (dají se koupit v Billa) a nic moc. Pak jsem ještě měla pár kousků z Lidlu a ty vydrží prd.

sinkosasa
autor
1. říj 2016

Všem děkuji. Dnes jsem dostala Pampers premium care 1 a 2. Do těch DM půjdu. Zkusím, sama mám taky dobrou zkušenost s těma věcma DM...snad nezklamou.

kocour1
3. říj 2016

Já je používám, střídám s pampers a jsem spokojena s oběma....v obou případech tedy mažu bepanthenem při přebalení, takže opruzeniny nebyly ani u jedné značky...spíš mám problém, že DM drogerie je z ruky a pampersky mají všude a i bývají zajímavé akce...