Svrchní kalhotky pro novorozence, poraďte

petahor
5. kvě 2015

Zdravím všechny 🙂

mohly byste mi prosím poradit nějaké svrchní kalhotky pro novorence (plenky)?
Chtěla bych to pro kamarádku.
Prosila bych za nějakou normální cenu a jaký typ je asi nejlepší?

Děkuji moc

kitharka
23. kvě 2015

Kamarádka chce látkovat? Jaké plenky má pro miminko připravené? Dle toho se dají pak poradit vhodné svrchňáčky 🙂

letadlo13
23. kvě 2015

Jednoznačně nejmenší imse viemse. Ty nejmenší jsou myslím xs-s. Měla jsem kde co, ale jedině ty jsou tenké, dobře drží a pasujou na kalhotovky i čtverce, nepropustí nikde, ani kolem nožek. Cena je vedlejší, radši troje pořádné, než (jako já) 10 různých a pak jsem používala stejně jen tyhle. Dneska má 7 kilo, a to už mu pasuje doslova všechno, nejlíp Pop in, ale mám od každé značky i čínské (mimochodem ty jsou taky super).

xdany
23. kvě 2015

Za nás Bambino Mio, taky super na kalhotovky i čtverce.

sonik22
23. kvě 2015

Raky imse vimse😀

lani1
2. čer 2015

potřebuju poradit svrchňáčky pro plínky tots bots, myslím, že tyhle http://www.stoffwindelcompany.at/TotsBots/2-pie... a pro plínky pop-in.

zabzulka
2. čer 2015

za mě haipa daipa

kitharka
2. čer 2015

@lani1 Pro Ty XL by mohly být dobré Katyv Baby či Petit Lulu, patří mezi větší.. A Pop-in myslíš jaké? To jsou SIO, takže ty mají své originál svrchňáčky, do kterých přicvakneš jádro, ne?

lani1
2. čer 2015

@kitharka jo mas pravdu, ty pop-in jsou asi vse v jednom..ja uz ani nevim, jstem je koupila pred pul rokem od kamosky a moc jsem to nezkoumala, ale vim, ze druha kamaradka, co mi prodavala tots bots rikala, ze potrebuju tak 2-3 novy svrchnacky..mam zatim od ni jen ty mini a pak mi da tu vetsi sadu, takze ty myslis na vetsi to petit lulu a na ty maly budou odpovidat imse vimse? nevim, jestli je jako jedno jaky svrchnacky koupim, nebo jestli to ma byt stejna znacka..

xdany
2. čer 2015

@lani1 Tak přesně tyhle doma máme a používala jsem Bambino Mio.

leeena_4
2. čer 2015

@petahor Za super cenu jsou Baby Lucy, mají dvojitá křidélka kolem nožiček, jsou jemné, netlačí, velikost xs, nebo s (pozor, jsou větší, než u jiných značek), cena cca 160,- - kvalita dobrá - vydržely mi dvě děti. k dostání třeba na www.branakdetem.cz

ev.ka
2. čer 2015

Střih svrchňáčků Bambino Mio je dosti úzký a čtvercové plenky v novorozeneckém skladu pod něj dáte vcelku obtížně (má tendenci to pořád někde vykukovat, což nesmí aby neprovlhalo).

Doporučila bych jednovelikostní svrchní kalhotky - tedy ty, co budou kamarádce sloužit po celou dobu. Jsou na nich velikostní patentky. jsou většinou od 3,5kg do 15kg.
Pokud koupíte kalhotky značek, které mají kalhotky pro různé velikosti, např do 5kg, 5-7kg, atd pak budou kalhotky brzy malé.

Osvědčená česká značka Bamboolik a neuděláte chybu 😉
PS: pokud by měla mít kamarádka miminko spíše menší, tedy pod 3kg, pak Bamboolik má řadu MInimimi a ty kalhotky jsou od 2-6kg (opět úprava velikosti patentky), takže i tak vydrží docela rozumnou dobu.