Vlhčené ubrousky pro miminko

nonfood
5. zář 2018

Dobrý den maminky, prosím vás, jaké používáte vlhčené ubrousky pro miminko? Mám koupené od každého něco, pampers, dada, linteo, johnsons baby. Které voní a vyjdou za ruzumnou cenu?

silwiin
5. zář 2018

Ktery voni si budes muset vyzkouset sama, co voni jednoumu, nemusi vonet druhemu, ale za me voni vsechny v podstate stejne.
A nejlevnejsi? Asi podle toho kde nakupujes, v dmku mivaji casto akce a slevy na ruzne druhy, tak je dobre to sledovat, co je zrovna v akci levnejsi🙂

j.a.n.i
5. zář 2018

@nonfood Nejlepší cenu ma zinka a voda...

nonfood
autor
5. zář 2018

jj děkuji za odpovědi. Normálně doma budu používat perlan a medvídka 🙂 , ty vlhčené ubrosuky chci mít raději bokem na venek, náštěvy.

silwiin
5. zář 2018

@nonfood ja prave na cesty porizuju ty, co jsou nejvetsi a v akci🙂 ale zas takovou spotrebu nemam, abych hrotila kazdou kacku.

j.a.n.i
5. zář 2018

@nonfood Pak nema smysl resit cenu, ale ktere vyhovuji. Me treba smrdeli skoro vsechny, relativne sly ty z dm, ale jen jedny, nejsem si jista, ale myslim, ze bily obal.

j.a.n.i
5. zář 2018

@nonfood Jinak ja nakonec doma pouzivala umyvadlo, hodila ditko na ruku a umyla pod kohoutkem, krom uplneho novose mi to prislo nejpraktictejsi.

fyii
5. zář 2018

@nonfood ty co voni🙂 jsou prevazne nejhorsi. jsou napusteny vsim moznym(chemicky koktejl parabenu apod.)a nasim detem to hroe nedela dobre, maji uplne rudou prdelku. napr.pampers, johnsons atd. nejvic se nam osvedcili bile sensitive z Dm a taky Rossmann bile a taky sensitive Hipp, Bübchen. ty pouzivame porad a zadny problem. cenove nevim, ale urcite nejsou nijak vyrazne drahe.

lucie01
5. zář 2018

Bílé babylove z DM

karolinasvetla111
5. zář 2018

Bella happy bavlna a hedvábí.

jaja01k
5. zář 2018

Já jsem nejradši používala Babylove z DM. Dobré mi přišly i Hipp a Tesco zelené. Z Pampers ubrousků se mi syn osypal. Linteo jsou tuhé a hodně mokré, ty mi vůbec nevyhovovaly.

ange_de_la_morte
5. zář 2018

Které voní vyzkoušej - já měla na prvního nejraději Huggies - přišly mi jakoby ,,papírové,, a nejlépe se mi s nimi utíralo ( ale vím že někomu právě vadí jak se jakoby cuckuji když špatně vytáhneš - s tím jsem problém neměla) ... Nejméně ráda jsem měla Linteo - strašně mi smrděly, ne chemicky jak třeba Pampers ale mi to přišlo jak když nechám 3 dny mokré prádlo v pračce ...... na druhé jdeme ale čistě do látkových , na cesty sebou medvídka v rozprašovači do kabelky a čisté látkové ubrousky do pytlíčku

hanih
5. zář 2018

Já si na cesty dělám domácí vlhčené ubrousky - do plastové krabičky si nastříhám papírové kuchyňské utěrky a zaliju je trochou převařené vody s dětským olejíčkem 🙂

alcar
5. zář 2018

Tak decka ani ja nemame s ubrousky zadny problem. Nejradeji mam Lupilu z Lidlu a Bella Happy Classic. Prijde mi ta jejich vune jemna a neagresivni. Babylove hodne peni a vadi mi to a Hipp jsou zase moc suche.

kafr
5. zář 2018

Už v porodnici jsem ji začala umývat prdelku pod tekoucí vodou a doma v tom pokračuju. Zadeček nikdy opruzený neměla. Ven mám ubrousky Pampers, ale asi je jedno které použijete, není to tolikrát aby to mělo na pokožku vliv.

ladyhacek
5. zář 2018

Doma voda a weleda. obyc.ubrousky beru hodně ven kvůli staršímu aby si mohl utrit ruce. Na cesty jsem si pro mrňouse koupila Bambo - nejsou parfémované a jsou ekologičtější ( a ipravdu mintrovhu smrdi jak nejsou napuštěné 🙂. Pouzili jsme zatím jen párkrát, ale neoprudil se)
Jinak mihe zkušenosti:
Pampers hodně mokré a lepkavé ( a smrdi mi) pouzila jsem na sebe na ruce a fakt nepříjemné
U prvního jsem mrla mocvrada od nivei ( nesmrdeli, byli příjemné na dotek.... Jen ta cena)
Ted jsem si oblíbila z lidlu sensitive

mku
5. zář 2018

Od malicka pouzivam Dada, ubrousky i plenky a jsou bezkonkurencni. Nezname opruzeniny 🙂

nonfood
autor
5. zář 2018

Jj děkuji moc za drahé rady🙂, vyzkouším a uvidím.

hermanecka
5. zář 2018

@ange_de_la_morte Huggies super..jsou prave papirove ,jemne a ani kluk ani holka se neoprudily..ale nej je voda a utrit zadecek do sucha bavlnenou plinkou..ani krem pak neni nutny a opruzeniny decka neznaji

ange_de_la_morte
5. zář 2018

@hermanecka : jojo doma to jistí voda z kohoutku a suchý ručník - lepší jak tisíc ubrousků 😀

ropetra
5. zář 2018

Na mimco je nejlepsi omyvat zadacek cistou vlaznou vodou a pak vytrot do sucha. Nyni uz jsme presli i na ubrousky a osvedcili se mi z Rossmanu ty jejich, svetle zelene. Jsou v baleni po 4. Kdyz jsou v akci tak je cena i 89 Kc na jejich detskou kartu Rosamanek.

fabis3aa
5. zář 2018

Liniderm je i v cestivnim baleni,mohu jen doporucit!mnohem lepsi nez ubrousky

bartakova_veronika
5. zář 2018

já už od narození malé nakuouji pampers sensitive ... vždy v akci 12 ks za 259 kč takže jedno vyjde na nějakých 21,50

bartakova_veronika
5. zář 2018

jinak malá po nich nebyla vůbec opruzená a to už je jí 10 měsíců .. ale každému dítěti vyhovuje něco jiného a i rodičům 🙂

gembula
5. zář 2018

Na venek Babylove - sensitive a vozím k tomu i ty jejich velké tamponky, které vlhčím vodou, když je v pleně větší nálož ;))

denisa_k
5. zář 2018

Za me nejlepsi nemecky Penaten a nejhorsi Pampers

kourtney
6. zář 2018

Nám zatím vyhovují ty linteo 🙂

puhelin
28. led 2019

Zadne 🙂 Dcerku od narozeni oplachuju pod tekouci vodou. Pomaha to i predchazet prdum. V klubicku jsem ji pokazde pustila vlaznou vodu na podbrisek a streva se ji krasne uvolnila. Na ven jsem mela ty z Lidlu, ale doted mam stale to prvni baleni, prestoze dcerka uz ma 22 mesicu. Vetsinou nekde voda tece 🙂