Výbava pro zimní miminko

nikolinderholcova
14. zář 2016

Zeny, prosim o radu .Cekam prvni mimco a nevim si rady 🙂) Termin porodu mam 8.unora a nevim co vse koupit co se tyka zimni vybavy ,mam koupeny fusak ,ale neumim si predstavit do ceho malou oblecu aby se mi v tom fusaku "neuvarila"nebo nezmrzla chudinka

mami29
14. zář 2016

Já mám TP v prosinci, mám připravený teplou kombinezku na cestování mimo kočárek, a do kočárku jen fleesový overal. Pod to jen lehce obléknu. Vše tedy v rámci normální zimy, jak bude chladněji obleču více.

leki
16. zář 2016

Náš Karlík bude mít 17.února rok 🙂 V zimně jsem mu dávala vždycky bodyčko dlouhým + punčošky nebo celodlouhej overálek + teplý ponožky a na to chlupatkovej teplej overálek a v tom jsem ho měla v šátku nebo v kočárkovým fusaku a tvářil se spokojeně. Když mi přišlo moc zima, ven jsme nechodily. Z porodnice jsem ho navlíkla do vyteplený kombinézy a brutálně se v tom zaptil. Takže podle mě je dobrý si pořídit nějaký běžný bodýčka s dlouhým(+dupačky či polodupačky či punčošky) nebo overálky případně to můžeš dát na dvě vrstvy, ale to já nikdy nedělala a k tomu podle mě stačí jedna vyteplenější vrstva (2x radši - já měla troje a využila jsem jen jeden chlupatkovej overal)

petma112
16. zář 2016

Adam se narodil 26.1., do porodnice jsem měla nachystanej tlustej overal - nevešel se do toho 🙂 Díky Bohu bylo jak na jaře, takže jsem dala body, mikču, punčochy, dupky, dali jsme ho ve vajíčku do fusaku fleecového a jelo se.. Za mě raději víc vrstev než jednu silnou.. Doma jsme pak tak taky jezdili, měl body, mikču a overal + fusak v kočáře.. Jinak čepice + hlavně zateplení noh - měl a má je pořád jak led..

katerina2608
Odpověď byla odstraněná
Zobraz