Jak si přivydělat na rodičáku?

milu2015
8. zář 2019

Ahoj holky.
Tak nějak pořád přemýšlím jak by šlo si přivydělat na rodičáku. Přemýšlela jsem o plnění obálek prospekty? Má s tím někdo zkušenost? Jde mi o to, že vlastně chtějí registrační poplatek 🤔 Budiž, ale aby tam byla opravdu návratnost. Jinak jsem ještě skoro v 6.měsíci takže nic extra fyzicky náročnýho dělat nemůžu. Pokud máte někdo zkušenosti prosím o radu. Děkuji 😊

agneska7
8. zář 2019

Já dělám letáky ale teda není to nic moc potřebovala bych ještě něco jenže s mimcem od kterého se nemůžu odpoutat toho moc dělat nejde no 😒

mollyweasley
8. zář 2019

Doučovala jsem, peču dorty. Dá se žehlit, to jde i bez zkušeností. Plnit obálky je blbost, stejně jako prudit lidi prodejem Avonu.

miklovka
8. zář 2019

Ahojky, záleží jaké bude tvoje miminko a jestli budes mit treba moznost hlidani. Ja mam dceru, ma skoro 2 roky a je celkem hodna. Donedavna jsem dalkove studovala VS, delam na OSVC vizazistku, chodim na brigadu do rakouske banky a prodavam kosmeticke vyrobky, ze kterych taky neco malo kapne...takze da se...mam muze co konci ve 14 hodin v praci a babicku v duchode....neni tam denne, ale na par hodin tydne mi ji vzdycky prevezme....tak nejak.

berenika39
8. zář 2019

Ahoj, kdekoliv, kde je registrační poplatek to funguje tak, že zaplatíš a sháníš další, kteří zaplatí. Vždy si dej firmu - údaje - kontaky - do google a najdeš, že jsou to podvody.
K práci - záleží na tom, co nabízíš, co umíš....žehlení, hlídaní dětí, překlady, korektury,

Ne, prosím, obálky a propisky ne....opatrně.

milu2015
autor
8. zář 2019

Díky za rady. Opravdu. Jinak bych se navezla do nějakýho průseru a pak byla akorát naštvaná 😀a to patřím mezi normálně uvažující lidi. Jinak já to mám složité. Babičky každá jinde. Přítel vstává do práce ve 2 v noci takže když přijde domů, což bývá většinou kolem půl 2 odpo tak padá na hubu. Nemáme se špatně, ale to co zasílá socialka je prostě směšná částka. Předtím jsem pracovala jako asistentka v kanclu. To mi je teď k prdu 🤨😀

jannym
8. zář 2019

Jako byvala personalistka muzu uprimne rict ze firma, ktera chce po lidech penize za to ze vam daji praci je minimalne nemoralni v horsim pripade je to podvod...ruce pryc od takove firmy, ja si privydelavam v ramci spravy domu v nemz bydlime (je to sice malo penez ale zas nemusim nikam chodit a muzu si praci rozplanovat jak semi hodi...

syrinxka
8. zář 2019

@milu2015 taky jsem byla víceméně asistentka v kanclu a zadarilo se mi při první rodičovské najít brigádu ve formě přípravě podkladů pro účetní - doklady, tabulky, apd. Vše homeoffice, pár hodin týdně. A teď to dělám už pomalu 3roky. I při druhé rodičovské. Akorát te práce teda už dost přibylo. Ale chtěla jsem tím říct, že i kancelářská krysa může najít něco v oboru. I když těch nabídek zase tolik není.

merope
9. zář 2019

Vždy bych se ptala, co vlastně umím a to se snažila "prodat".

A pak se dají sehnat různé průzkumy trhu nebo terénní kontroly, co jde dělat s kočárem, ale zase se tam musíš ptát lidí na něco (nikoli jim prodávat, ale jen se ptát). Já takhle obíhala v 2009 kolem krize obchody v okolí a zjišťovala sortiment. Byl to fajn přivýdělek (to jsem neměla kočár, ale psychické problémy mj. i z toho, že ten kočár pořád nebyl 🙂 a navíc jsem neměla práci, byla jsem uvázaná v s.r.o. jako jednatel, druhý jednatel dělal neskutečné *** a trvalo než jsem z toho zdrhla), ale dělat bych to znovu už nešla, i kdybych v podstatě okamžitě mohla, protože pořád shání lidi (resp. když jsem na ně naposledy koukala) jak tato firma, tak kamarádka.

Teď na mateřské budu učit, někomu nevadí, že je u toho dítě.