Přivýdělek k RD. Má někdo?

11. zář 2022

Ahoj chtěla bych se optat zda je tu nějaká maminka která si přivydělá slušné peníze k RD? A o jakou práci jde? Ráda bych přispěla do rodinného rozpočtu. Díky za odpovědi <3

barmil
11. zář 2022

Delam to, co jsem dělala před dítětem. Jsem konzultant, začínala jsem v synovych 18mes na uvazek 0,2 a teď jsou mu dva roky a čtvrt, úvazek mám 0,7. Měla jsem šesti ciferny plat, teď jsem teda "jen" na pěti cifernem, ale vyhovuje mi, že si práci rozvrhuji podle sebe a mám čas na syna i na práci, která mě baví.
Vím, že lidi zkouší Mary Kay a Avon a já nevím co, ale většinou nakoupí, mají plne skříně, všechny s tím otravuji, ale že by na tom někdo zbohatl, to jsem ještě neslyšela.

leniczka23
11. zář 2022

Obeslala jsem místní firmy svým životopisem s požadavkem na DPP nebo DPČ a našla.
Žádné pochybné domácí práce nebo obtěžování lidí nabízením nějakých produktů.

malanoha
11. zář 2022

Uklizela jsem schody u nas v paneláku a šila jsem pomocné práce na stroji pro jednu velkou šicí dílnu. Nejsem ani uklízečka, ani švadlena, mám VS, ani to nebylo za žádné velké peníze, ale jako privydelek na rodicaku to bylo dost dobré...

jako_mala_holka
11. zář 2022

Nešlo by něco ve tvém oboru nebo přímo u tebe v práci? Ale to by ses asi neptala, že... Já osobně mám u nás v práci DPP, teď teda nechodím, v listopadu nastupuju na další MD, ale mám v plánu pak během RD chodit třeba dva dny v měsíci, můžu jen víkendy (jsou to dvanáctky, zdravotnictví) a vždycky tam může být jen jeden člověk, takže si moc vybírat nejde, ale nějakou tisícovku měsíčně to hodí a je to fajn, i když je to práce s lidmi a někdy je to fakt náročné 😆

kevi1
14. zář 2022

Ja som robila proste v obore na trochu skrateny uvazok

levandulovy_caj
14. zář 2022

Pracuji o víkendech v glóbusu 🙂
Přes týden jsem s dětmi a o víkendu nechám děti manželovi a jdu vydělávat😀

eleanor151515
14. zář 2022

Zamestnavatel mi ponukol, ze ked bude najhorsie - mam sa ozvat. Vo volnych chvilach robim z domova pre sefovu 😊

marketka_m
14. zář 2022

@barmil konzultant ceho?

hanynka1704
14. zář 2022

Jedine zkusit obvolat místní firmy,jestli některá něco nenabízí. Ja uz mam pár let domácí práce,dost mě drželi v těžkých chvílích nad vodou. Sice bychom ji teď úplně asi nepotřebovali,ale nevíme co bude a ja se ji proste vzdát nechci. Je to montáž kabelových dílů,odvezou,přivezou. Takže super.

78marcela
14. zář 2022

Nechala jsem se zaměstnat v jeslích, když bylo synovi 8 měsíců. Úvazek jsem měla 25hodin týdne a mohla jsem tam mít děti s sebou taky oficiálně v jesličkách. Plus jsem učila doma.

lenkabukov
14. zář 2022

Podnikám. Mám koně a založila jsem si živnost. Jsme v turistickém místě a vozíme tu děti na koních. Je to sezónní, takže mám i mrtvé měsíce a to řežu skleněné korále. Na uživení to není, ale přivýdělek je to super. A v zimě chodím prodávat vánoční kapry 😁

miia90
14. zář 2022

Mam otevřenou živnost na vedlejšák a dělám externí účetní. Zatím mám jen 2 menší firmy, ty hodí desítku měsíčně. Na víc při malé nemám čas, jsem na ni úplně sama, chlap odchází před 7 a vrací se před 7. S malou je pár minut.

elennka
14. zář 2022

Budu mít od října DPP v původní práci, ale v podstatě jim pomáhám i celou mateřskou.. měla jsem nabídku se vrátit na hpp hned po mateřské, s tím, že mě přizpůsobí kancelář a budu mít téměř full homeoffice

barmil
14. zář 2022

@marketka_m specialista na štíhlou výrobu, efektivitu procesu, standardizované práce, KATA coaching, zlepšování kvality... Jezdím po různých výrobach, retailech, službách, po celé Evropě a pomáhám jim šetřit a zlepšovat.

lenatko91
14. zář 2022

Dělám instruktorku plavání v Baby clubu a doučuju.

pavicka
14. zář 2022

Pomocna ucetni, zadavam faktury do systemu; na DPP

westie
15. zář 2022

U prvniho ditete jsem vlastne neprestala pracovat a delala na castecny uvazek od 3 mesicu po porodu na vedouci pozici. Ale byl to sileny stres a kazilo to vztahy. U druheho ditete jsem pak byla externi poradce u puvodniho zamestnavatele.

patypresdevaty
15. zář 2022

Celou dobu jsem dělala z domova svoji stálou práci. Mohla jsem si odpracovane hodiny určovat dle sebe a dětí, takže ideál.

klarikikikiki
15. zář 2022

Uklizim, mám na uklid 2 domácnosti, jednu ubytovnu a jedny kanceláře. Plus jednou za čas za barem. Ted mi přibude ještě jedna domácnost.