Patrová postel pro dvě děti Máte zkušenost?

nikoulinka
1. kvě 2022

Ahoj holky.
Chystáme se synovi (6) a dceři (4) pořídit patrovou postel. Nechci ale zase úplně "obyčejnou". Chtěla bych nějakou, která má něco navíc (nejlépe stůl). Představujeme si, že investujeme do 20tis (bez matrací). Nejvíce mi do oka padla tato. Nikde ale nemůžu dohledat žádné recenze. Líbí se mi právě ten vysouvací stůl. Nemá někdo zkušenost? Případně máte nějaký tip (nejlépe s odkazem) na postel, se kterou jste spokojeni? Na stole vyloženě netrvam, ale byla bych ráda, kdyby byl součástí. Případně, aby byla alespoň skříň.

konidana
1. kvě 2022

@nikoulinka to jako ze spi v ty skvire pod stolem? Ne. A ne. Tyhle multifunkcni veci ve vysledku vetsinou moc nefungujou...

soptik82
1. kvě 2022

@nikoulinka ja bych vám doporučila stránky Aldo nábytek určitě přijdete něčemu na chuť 🤗😉

soptik82
1. kvě 2022

@nikoulinka je pardon ja si nevšimla že to jsou jejich stránky 😁

zelenaesmolda
1. kvě 2022

@konidana
taky na to koukam a nechapu kde to dite spi

nikoulinka
autor
1. kvě 2022

Neee holky 😂 Ono dítě nespí v té škvíře, ale je na výběr, jestli vysunete postel, nebo stul

nikoulinka
autor
1. kvě 2022

Líbí se mi právě ta možnost, že časem je možno ty postele od sebe oddělit. S tím, že zůstane jedná vyvýšená a dole stůl, a druhá se dá šoupnout jinam, a má svůj úložný prostor

konidana
1. kvě 2022

@nikoulinka jestli je ten stul i pro dite co spi nahore, tak proste ne. Nikdy nejde dolni postel a stul dohromady. Stojím si za svym nazorem ze u multiveci jsou ty jednotlive casti na prd.

konidana
1. kvě 2022

@nikoulinka dalsi vec je ze pokud budou ty ulozne supliky plne, tak je tahat ven , pokazdy kdyz bude treba vytahnout postelbude taky vopruz. Ze by to slo tahat najednou dohromady neverim...

martt
1. kvě 2022

@nikoulinka Máme pro kluky dvoupatrovou postel ne ze stolem, ale s úložnym prostorem kde máme velké suple pod spodním lůžkem a dá dá tam dát třeti matrace a místo žebříku máme schody ze šuplíky. Ze své skutečnosti pokud chcete takovýhle "atyp" a aby to něco vydrželo je nelepší se obrátit na nějakého truhláře.

michaela666
1. kvě 2022

Přijde mi to celé na "úkor" dítěte co spí dole. Když bude chtít to druhé kreslit, psát úkoly, něco stavět na stole tak si nemůže lehnout nebo něco dělat v posteli? Oslovila bych truhláře a určitě vymyslíte něco lepšího.

katule1990
1. kvě 2022

@nikoulinka Nevolila bych variantu se stolem, bude strasne otravny porad vytahovat tu postel a celkove s tim sibovat. Zvolila bych dvoupatrovku, ktera ma perfektne reseny ulozny prostory navic, ma napr. zabudovnou skrin, supliky apod.,tim se usetri dost prostoru a stul bych resila bokem. Videla jsem takovou na Aldu, ale o kousek by se nam tam nevesla, tak jsem takovou nechala vyrobit truhlare a mohla si ji domyslet uplne podle sveho. Nicmene u truhlare se do 20 tis. urcite nevejdete.

daasqua
2. kvě 2022

Ten stůl se mi taky nelíbí, budou tam pomalu padat otevřené fixy na povlečení, drobečky apod, moc praktické to není, na dětských stolech bývá čurbes. Spíš třeba postel se skříněmi a třeba nějak posunuté vůči sobě (případně i do rohu). Taky závisí, kolik máte místa a kde okna. My máme úzkou nudli, u oken budou stoly u stěn, na jedné straně palanda+skříň, na druhé skříně.

voborilovav
30. kvě 2022

Patrovku máme z Postýlkova a mohu jedině doporučit, kvalitní práce z masivu - https://www.postylkov.cz/patrove-a-dvouluzkove/