Pokojík pro tři děti. Zkušenost, nápad, inspirace?

finlay
11. srp 2020

Ahoj,

momentálně před námi stojí úkol zařídit pokoj pro tři děti. Zatím jsou v něm dcery samy (8 a 6let), ale rádi bychom tam přidali i syna (7m). Výhledově tak za půl roku. Našla jsem tu diskuzi, kde se maminky přely, jestli je to vhodné atd. Vím, že to není nejlepší řešení, pokoj je malý (12,7m2), ale momentálně nemáme jiné řešení. Prosím tedy ty, kteří s tím mají zkušenost nebo viděli nějaký zajímavý nápad o inspiraci.
Děkuji! 🙂

konidana
11. srp 2020

@finlay máme tedy jen dvě děti (holka + kluk) a pokojík ani ne 10m2. Starší holka je nahoře na palandě (vestavěná postel) a bráchu tam vůbec nepouští, nebo jen výjimečně. Z této své zkušenosti bych oběma holkám udělala spací patro, kam by malý vůbec nemohl.

lennus
11. srp 2020

@finlay Máme děti dvě, ale nedávno jsme koupili patrovou postel s vysunovací třetí postelí, bude se hodit i pro návštěvy, tak jen takový nápad, jak ušetřit prostor

rnika
11. srp 2020

Máme pokoj o něco větší ... a v něm 3 děti ( postele mají jednu patrovku a jednu klasickou menší

teeerez
11. srp 2020

Vim, ze o tom diskuze neni, ale neni lepsi moznost nechat si prcka jeste nejaky ten rok v loznici? Ja bych se bala jak to bude, az batole bude vsude lozit, vybirat veci z supliku, muchlat na co prijde. Holky mivaji milion drobnych veci, kde hrozi nebezpeci spolknuti, veci do skoky budou muset nahoru, aby je braska nevyhazel nezmuchlal, budou muset vse neustale zavirat.

lucifux
11. srp 2020

Manžel když dělal.pokojíček, který dělal od základu, protože tam bylo seno, byla to půda. Tak to dělal na základě toho že jsme chtěli druhé dítě. Takže podle toho se dělalo. Udělal dřevěné spací patro pro dvě osoby, které stojí na bidlech. Dole má syn válendu, protože taky nemohl jít hned do patra. A teď jsme přikupovali dětskou postel 160*70 protože čekáme 3 kluka.. Takže máme kluky skoro 4r, 16m a v říjnu bude maličký. Toho 16m jsem týden zpátky přestěhovala do pokojíčku ke staršímu aby si zvykl na nový prostor, protože potřebujeme v ložnici volnou postýlku. Zvládá překvapivě skvěle.

katerinacernotova
7. pro 2020

Myslite ze pokoj 13,86m2je dostatecny po3deti.