Svinovací bezpečnostní zábrana. Která lze zaaretovat?

optimistic
24. črc 2023

Dobrý den, zaujaly mě svinovací bezpečnostní zábrany, ale zajímalo by mě, zda jde nějaká zaaretovat? Jde mi o to, že když se do ní dítě opře, tak aby se nesvalilo i se zábranou na zem. Máte zkušenost? Děkuji 🙂

ajja87
24. črc 2023

@optimistic s dovolením se pripichnu

lidija1234
24. črc 2023

@optimistic https://www.monkeymum.com/p/zabrana-na-postel-m...
Já mám tuhle a spokojenost, malej sní lomcuje a v pohodě to vydrží 😊

malytlustyhroch
24. črc 2023

Jako na postel nebo na schody? Mame na schody od Lascal a drzi uz nekolik let kazdodenniho pouzivani v domacnosti s dětmi.

malytlustyhroch
24. črc 2023

Rozhodne zaaretovat jdou, bud se to stane po chvili samo, nebo to jde i uspisit, vzdyt bez toho by ta zabrana byla uplne na nic. Nedovedu si predstavit, zabranu bez aretace.

petrane
24. črc 2023

Jestli zabranu k posteli,tak fakt jedine monkeymum
Sice vyšší cena,ale dcera 2 roky s ni fakt dost lomcuje a zabrana se jen vikla,nic vic
A da se i zamcit stahování zábrany,řekla bych i ze je stoprocentni,ze se to dite samo z postele nedostane

optimistic
autor
24. črc 2023

@malytlustyhroch ano přesně tu jako od Lascal. Jde tedy zaaretovat?

optimistic
autor
24. črc 2023

Nespecifikovala jsem to, moje chyba. Mám na mysli prostorovou zábranu. Natáhne se z 1 stěny na druhou...

optimistic
autor
24. črc 2023

Na aretaci se ptám, protože jsem už víckrát viděla, že to je určeno na otevírající se vchodové dveře, aby nevyběhnul pes :/ tak abych nekoupila nějakou blbost. Děkuji 🙂

malytlustyhroch
25. črc 2023

@optimistic ano jde. Povolis pojistku, natahnes sit, zahaknes na druhe strane a pak bud pockas tri vteriny (v te dobe jde zabrana dal natahovat, kdyby se do ni dite oprelo, tak ji vytahne a spadne) nez zadadne pojistka, vyzkousis rukou, ze uz drzi a dobry. Nebo tu pojistku zacvaknes manualne. Oboji dela dost hluk, a mimichodem taky instalace na zed je z meho pohledu dost priserna (je potreba vyvrtat diry na hmozdinky na velmi presnych mistech, coz pro ne-remeslika, je dost tezky ukol), ale nic lepsiho jsme nenasli a musim uznat, ze zatim jsou zcela bezporuchove (mame dve).
Kdyz otviras, tocenim odjistis (odaretujes), vyhaknes z protikusu, a bud pustis (velkej hluk) nebo nechas pomalu navinout (malej hluk).
Deti zacly prichazet jak na to az kolem 4 roku, ale nedali jsme jim moc prilezitosti k samostatnemu zkoumani zabrany. A maji zakaz se to snazit prelezat nebo podlezat, ale divocejsi dite by to asi od urcite vysky zdolalo. Zabrana nepovoli, ale neni moc vysoka.

optimistic
autor
25. črc 2023

@malytlustyhroch moc, moc děkuji za odpověď 🙂