aajda
8. črc 2019
455 

Náplasti Spofaplast

Když jsem se hlásila na testování náplastí Spofaplast, už na konci svého komentáře jsem psala, že vlastně nevím, proč se hlásím, protože ač mají děti často nějaké zranění, tak náplasti nepoužívám. Obvykle postříkám desinfekcí a nechám na vzduchu. Jenže znáte to, někdo vám nabízí něco zdarma... Musím se ale přiznat, snad se na mě koník nebude zlobit, že to na něj povím... Já ten komentář smazala. Takže když mi přišla zpráva, že nás na testování vybrali, byla jsem vážně překvapená 🙂 Ale tak prázdniny za rohem, proč to nezkusit. 

Co přišlo v balíčku? 

  • Náplasti Max Hold Voděodolné 12 ks v balení 
  • Náplasti Tattoo Voděodolné 10 ks v balení 
  • Gelové náplasti na puchýře na patách 4 ks v balení 
  • Gelové náplasti na puchýře na prstech 5 ks v balení 
  • A jako bonus tyčinková lepidla a lepíky ve tvaru kytičky, což nejvíc potěšilo naši tvořilku.

A teď už k samotnému testování...

Náplasti se používají stejně. Každá je jednotlivě zabalená, otevřete obal, za papírový rámeček chytnete a sloupnete náplast z obalu, náplast nalepíte, uhladíte a nakonec sundáte rámeček. Rámeček je praktický především při nálepování na rovná místa - plochy, v těchto případech funguje perfektně, náplast drží a nelepí se sama na sebe, při lepení neohmatáváte lepicí části.

Trochu problém nastane při oblepování - například prstu - rámeček náplast drží narovnanou a špatně se tedy ohybá, kam je třeba. Slepování náplastí je trochu netradiční, táhne se jakoby ve směru prodloužení náplasti - tedy na druhou stranu, než obvykle. A kupodivu to celkem dobře funguje. 

Náplasti Max Hold

V balení jsou tři různé velikosti, náplasti mají ve středu tělovou barvu (průměrného Evropana 🙂 ), okraje jsou průhledné a mají papírový rámeček.

Testovala jsem:

- střední velikost na ukazováku rozříznutém o karton - vydržela celý den, včetně koupání v bazénu a mytí vlasů, na noc jsem ji slepila

- malou velikost mezi prsty na noze - opravdu zákeřné místo, tady právě samotné lepení rámeček dost komplikoval, ale povedlo se, vydržela celý den chození v sandálkách, ke konci dne už se z jedné strany začala slepovat

- velkou velikost na dětském rozbitém koleni - vydržela dva dny velmi intenzivního koupání v bazénu a stále držela jako přibitá, nicméně osobně bych uvítala ještě trochu větší - na manželovo rozbité koleno byla malá

Náplasti Tattoo

V balení je 10 ks jedné velikosti náplastí s různými motivy smajlíků, dle mého spíše holčičích, ale i kluci si vyberou. Testovali jsme na patě, kolenu a na hrudníku. Výdrž nekonečná, ani po dvou dnech náznaky odlepování. Dětem se líbily. Já bych ocenila, kdyby v balení byly různé velikosti, stejně jako u náplastí Max Hold. 

PLUSY A MÍNUSY Max Hold a Tattoo

Plusy - nekonečná výdrž, design (u Max Hold nenápadný, u Tattoo líbivý), snadné snímání tahem, voděodolnost

Mínusy - snad jedině chybějící odstupňování velikostí u Tattoo a “malá” velká velikost u Max Hold

A někdy plus a někdy minus je ten rámeček - podle toho, kam se lepí 🙂 

Náplasti na puchýře 

Tak u těch to vypadalo, že už je neotestuji, nakonec špatná volba trasy cestou dolů z Kampenwaldu (paní pokladní - jasné, s kočárkem a dětmi v pohodě, jděte! ), 4 hodiny šílených cest z kopce, kdy já často nesla v jedné ruce čtyřku a druhou rukou jistila trojku, aby se neskoulela až pod kopec, zatímco manžel to sjížděl s prázdným kočárkem a jednička s dvojkou sem tam sjely po zadku...), gumová Viva naboso a ve vedru a puchýře byly na světě. Žádná katastrofa, ale druhý den jsme jeli 40 km na kolech, tak se úplně nehodily.

A tedy, překvapily. Chvála jim. Jen díky nim jsem těch 40 km na kole ve stejných botách a včetně koupání přežila. Až na ten rámeček - olepení malíčku na noze bylo fakt náročné. 

A pak mě trochu zmátl trojúhelníkový tvar náplasti na patu - nějak jsem nevěděla, zda ten vrchol mířit nahoru nebo dolů. A ten vrchol se odlepil, ale přes puchýř náplast držela celý den. 

Loni se mi povedl podobný kousek ve stejných botkách, olepila jsem se vším možným, ale do bot nepomohlo nic a na kolo jsem musela v žabkách. Takže letos jsem byla velice mile překvapená. 

Plusy - slušná výdrž, příjemná na noze, daly se obout boty, které puchýř způsobily 

Mínus - jednoznačně rámeček u těch prstových

A závěrem?

Jsem vážně mile překvapená výdrží i voděodolností, což byly hlavní důvody, proč jsem náplasti nepoužívala. A funkčností náplastí na puchýře. Obout tytéž boty hned druhý den, super! Zbytek náplastí máme s sebou na kempovací dovče, ač doufám, že už nebudou třeba. Ale až dojdou, pořídím do zásoby další. 

Děkuji moc za možnost testovat a změnit názor na náplasti, tyto mohu opravdu s klidným svědomím doporučit. 

#test_spofaplast

#recenze

#zkusenosti_spofaplast

😀 Smazaný komentář nás pobavil. My všechny přidané komentáře vidíme v našem systému a tam jsou vidět i smazané komentáře. Jsme ale rádi, že to vlastně takhle dopadlo a tyto náplasti změnily tvůj názor 😉

9. črc 2019

Milá Aajda, aj my sme radi, že ste sa nakoniec do testovania zapojili 🙂 Náplasti vďaka vám a vašej rodine vydržali riadnu záťaž a vaše odporúčanie si veľmi vážime. Prajeme krásne leto.

10. črc 2019

Začni psát komentář...

Odešli