apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    23. srp 2023    

    O privátní #dm značce SUNDANCE jste už u mě mohly číst několikrát - v současné době jsou tyto produkty opravdu denně využívané, tak si dovolím shrnout do delšího povídání a recenze 😉

    S opalovacími přípravky máme už hodně zkušeností a máme vyzkoušené snad všechny značky dostupné na českém trhu. Před několika lety jsme se vlastně úplnou náhodou dostali právě k téhle značce a jelikož nás fakt nadchla, kupujeme ji už několik let.

    Kosmetika je hodně individuální záležitostí, takže z čeho je nadšený jeden, to tomu druhému třeba vůbec nemusí sednout, takže vám tu samozřejmě nechci tvrdit, že lepší opalováky na celém světě neexistují, ale fakt na holý pupík přísahám, že já osobně (+ můj muž) jsem prostě ještě nenašla opalovací produkty, které by nám vyhovovaly více. Fakt čestný skautský! A to jsme zkoušeli i mnohem dražší značky, vždy tam bylo něco, co mi vadilo, nebo mi nevyhovovalo.

    Ale musím podotknout, že mi spousta z vás psala, že jste z produktů SUNDANCE také naprosto nadšené.

    Klady:
    ✔️ perfektní cena
    ✔️ velký výběr možností - různé OF, různé druhy dávkování
    ✔️ perfektně se roztírá
    ✔️ je voděodolný
    ✔️ nezanechává pocit mastnoty - samozřejmě, že po něm lehce mastná jste, ale nemáte pocit, že jste se vykoupali v olivovém oleji 🙂
    ✔️ naprosto spolehlivá ochrana před sluncem (musíte si samozřejmě pohlídat, abyste po dlouhém koupání a určité době - v závislosti na vaší pleti - ochranu obnovili
    ✔️ ani po 2 týdenním každodenním používání se mi na pleti nedělají pupínky (s tím jsem měla po jiných značkách poměrně problém)
    ✔️ sprej jde dobře vystříkat až do poslední kapky

    Každá recenze by měla obsahovat i zhodnocení záporů, ale i když se snažím sebevíc, tak jsme opravdu nenašli ani jeden jediný!

    Mazání u moře považuju za naprostou nutnost. I když mě to fakt strašně nebaví, mažu celé tělo minimálně 2x denně. Na obličej používám speciální krém na obličej a dekolt proti tvorbě pigmentových skvrn. První dny u moře se mažu pouze OF 50, postupně faktor snižuji a 50 dále používám na místa, kam mi svítí slunce nejvíc - to jest horní část zad, ramena, dekolt a prsa. Fototyp jsem naštěstí zdědila po svém taťkovi, který je typově něco jako Ital, takže se opaluju velmi dobře, krásně do hněda a netrpím na zarudlou kůži, atd. Můj muž to má přesně naopak - je světlejší, při velkém slunci mu jde kůže často do červena a je velmi citlivá. Takže u něj opravdu neexistuje, že by se nenamazal něčím kvalitním. Značka SUNDANCE vyhovuje stoprocentně mně i jemu a svědčí i našim dětem. Cena je perfektní a poměr CENA:KVALITA je zde podle mně naprosto bezkonkurenční 👏👏👏

    #recenze #dm #sundance

    baja1122
    10. říj 2022    Čtené 115x

    Kosmetika Bella Happy - příjemná kosmetika pro citlivou pokožku

    Jak jsem psala již v několika krátkých zprávách - byla jsem s mými dětmi vybrána na testování kosmetiky Bella Happy, konkrétně řady pro citlivou pokožku se sklony k atopii.

    Nejmladší syn, který má 6 měsíců má citlivou pokožku již od narození. Když se narodil, pokožku měl velmi suchou a celý se loupal. Vyvinulo se to pak ve velké opruzeniny, kvasinku a bohužel to nakonec došlo (nejspíš) k atopickému ekzému, který se mu nejčastěji ukáže na tvářičkách.

    Pro ženy, které si myslí, že jsou nejchytřejší na této planetě - tvářičky ošetřujeme zinkovou mastí, která mu pomáhá a vyhovuje. Ani mě nenapadlo testovat na něm a na jeho nejvíce postižených místech novou kosmetiku! Přečetla jsem x článků a doporučení, co by mohlo pomoci. Takže to jen tak na úvod (pro rýpavé komentáře)...

    Balíček obsahoval tyto přípravky:

    • Krém proti opruzeninám

    • Tělové mléko

    • Gel na tělo a vlasy

    • Pěna do koupele

    • Emulze do koupele

    Děti mám tři, a proto jsme společně vyzkoušeli všechny přípravky. Začali jsme krémem proti opruzeninám.

    Krém proti opruzeninám je hodně tuhý, nepříliš dobře se roztírá, a taky nemá žádnou zvláštní vůni (to je plus). Jako prevence by asi nebyl špatný, ale po tom, co se zarudnutí na pokožce pod plenkou objevilo, již nepomohl, a musela jsem pak sáhnout po jiné značce, takže... Do přebalovací tašky jako náhradní krém na cesty ok. Ale jinak za mě ne. Zůstaneme u spolehlivější značky. 

    Tělové mléko má jako jediné ze všech produktů příjemnou vůni. Mléko používala celá rodina od dětí k dospělým. Nejmladšímu synovi jsem jím promazávala suchá místa bez zarudnutí a jeho kůže na mléko reagovala dobře. Starší děti se namazali po koupeli nebo jen ruce - jen tak, krém hydratuje příjemně, dobře se roztírá - za nás se osvědčil a možná si našel cestu do naší domácnosti. 

    Emulze a pěna do koupele - tyto produkty jsem si troufla testovat jen u starších dětí. Docela příjemně mě překvapily. Nejsou převoněné, pěnu jsme tedy využívali více než emulzi, která je samozřejmě taková mastnější a jelikož obě děti nemají příliš suchou pokožku, po emulzi jsme mockrát nesáhli. To více se u nás zabydlela pěna, která děti ve vaně prostě baví. Navíc není úplně převoněná umělými dráždivými vůněmi. Až nám dojde, budu přemýšlet o koupi další. Pro nás velmi dobrý produkt.

    Gel na tělo a vlasy - také nebyl testován na nejmladším. Myslím, že se budu zase opakovat - žádná agresivní vůně. Starší děti rozhodně nezaujme, ani design balení, svůj účel ale splní. Přemýšlela jsem, že budu gel dávat dceři na plavání, které má 1x týdně, protože je to “dva v jednom”, a jejím jemným vlasům gel svědčí. Zdali bych ho ale koupila znovu, to si úplně netroufám říci. Ničím nezaujal, ani ničím nezklamal. 

    Těšíme se na další testování a snad vám recenze alespoň trochu pomohla. 🙂

    oplatecka
    10. říj 2022    Čtené 178x

    Testování dětské kosmetiky Bella Happy Baby Sensitive

    Značku Bella Happy Baby mám spojenou s plenkami, které jsem používala u všech tří dětí v prvních týdnech života. S plenkami jsem byla pokaždé hrozně spokojená, a proto jsem měla velkou radost, že jsme byly s dcerkou vybrány na testování kosmetické řady Bella Happy Baby Sensitive.

    Naším úkolem bylo otestovat celkem pět kosmetických produktů: mycí gel, tělové mléko, pěnu do koupele, emulzi do koupele a krém proti opruzeninám.

    Výrobky testovala moje sedmiměsíční dcera, koupelovou pěnu, gel na mytí a tělové mléko vyzkoušely i starší děti, čtyřletá dcera a sedmiletý syn. Všechny mé děti mají citlivou pokožku a na jakoukoliv změnu kosmetiky reagují téměř okamžitě. Testovaná kosmetika jim ale sedla skvěle, nezaznamenala jsem žádnou nepříjemnou reakci nebo pocity svědění.

    Postupně popíšu jednotlivé testované výrobky, uvedu jejich výhody a nevýhody.

    MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO

    Používá se na tělo i na vlasy, což oceníte hlavně u miminek, které na své jemné vlásky zatím nepotřebují šampon. Pokožku jemně čistí, hydratuje a zklidňuje. Skvělý je dávkovač v pumpičce. Starší děti si zvládnou nadávkovat gel podle potřeby samy a nestane se, že by se jim přípravek "omylem" celý vylil. Gel neobsahuje mýdlo, je bez parfemace, a je vhodný pro citlivou pokožku.

    ✔️ složení vhodné pro děti s citlivou pokožkou

    ✔️ bez parfemace

    ✔️ jemně pění

    ✔️ dávkovač s pumpičkou

    ✔️ obsah 400 ml, pokud gel používá celá rodina

    ❌️ velké balení, zejména pokud si gel berete na cesty

    PĚNA DO KOUPELE

    Pěnu do koupele vyzkoušely starší děti a moc obě si ji moc pochvalovaly. Stačí ji přidat do vody jen trošku, lehce promíchat rukou, a vytvoří parádní pěnu. Může se používat i při častém koupání.

    ✔️ bohatá pěna

    ✔️ složení bez mýdla, bez barviv, bez parfemace

    ✔️ velké balení

    EMULZE DO KOUPELE

    Moje malá dcerka koupání miluje. Zatím dávám při koupání přednost nepěnivým emulzím, bublinek si užije až bude větší. Ve vaně s přidanou emulzí se malé příjemně relaxovalo, po vytažení z koupele byla její pokožka příjemně promaštěná a hebká, nebylo nutné už ji dále mazat tělovým mlékem. Emulze je neparfémovaná, neobsahuje mýdlo. S emulzí jsem byla opravdu spokojená.

    ✔️ pokožka je po použití příjemně promaštěná

    ✔️ eliminuje pocit suchosti a svědění

    ✔️ zklidňuje podráždění

    ✔️ je vhodná pro citlivou pokožku se sklonem k atopii

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Tělové mléko si zamilovala celá rodina. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, takže se děti mohou hned po aplikaci obléknout do pyžama. Po namazání je pokožka hydratovaná a příjemně hebká. Velikou výhodou je pumpičkový aplikátor, díky kterému si mléko zvládla nanést na tělo i moje čtyřletá dcera. Mléko je bez parfemace, je vhodné pro citlivou pokožku, mohou jej používat miminka od narození.

    ✔️ pokožka je ihned po aplikaci hebká, jemná a promaštěná

    ✔️ rychle se vstřebává

    ✔️ nezanechává mastný film

    ✔️ je bez parfemace

    ✔️ vhodné pro celou rodinu

    ✔️ pumpičkový aplikátor

    KRÉM PROTI OPRUZENINÁM 

    Krém proti opruzeninám je u nás v posledních týdnech opravdu nutností. Dcerce rostou zoubky, a i když ji přebalujeme hodně často, objevily se jí v oblasti plenek opruzeniny. Bohužel krém mě jako jediný z výrobků nepřesvědčil. Těžce dostával z tuby, špatně se roztíral a na již vzniklé opruzeniny bohužel nezabral.

    ✔️ bez parfemace

    ✔️ dobře se vstřebává

    ❌️ hůř se roztírá

    ❌️ působí spíš jako prevence, na již vzniklé opruzeniny nezabírá

    Určitě zůstaneme u tělového mléka a emulze do koupele, tyhle dva produkty jsou opravdu skvělé. Všechny testované výrobky jsou vhodné pro citlivou pokožku, jsou neparfémované, mají veganské složení. Celá kosmetická řada má navíc moc povedený design se spícími mořskými zvířátky.

    Děkuji Modrému koníku za možnost testování.

    #testovani #bellababyhappy_sensitive #recenze

    kveta1
    8. říj 2022    Čtené 47x

    Bella Baby Happy Sensitive dětská kosmetika

    Na tento balíček jsem se těšila. Když jsem se dočetla, že je pro citlivou pleť. U dětí jsem totiž nejednou bojovala s atopickým ekzémem. Hlavně dcera trpí těmito problémy, léčili ji nejen na alergologii, ale také na kožním a nesměla používat žádné přípravky a mohla se mýt pouze vodou (což šlo jen pokud nebyla špinavá). Tak jsem se rozhodla vyzkoušet kosmetiku na nejmenším, a poté i na dceři.

    Přišel pěkný balíček. Nadšeně jsem hned vybalila přípravky a pročítala, který je na co a zkoumala jejich složení.

    Ale čím začít? Rozhodla jsem se vyzkoušet jako první EMULZI DO KOUPELE. Podle návodu jsem připravila vodu do vaničky na malého, a dala odpovídající dávku do vaničky.

    Syn si to náramně užíval. 

    Musím říct, že tato emulze do vody byla fakt top, už jak jsem ho omývala jsem cítila na ruce, jak je to jemné a příjemné. Po vykoupání měl jemnou pleť, že jsem se hned rozhodla vyzkoušet i na dceři. K mému milému překvapení dcera neměla projev žádné alergie. Tento přípravek si nás získal, mohu ho fakt jen doporučit. 

    Jako další jsem vyzkoušela KRÉM PROTI OPRUZENINÁM. Musím říct, že hned na začátku jsem bojovala s tubou, vůbec nešel vymáčknout jak byl tuhý. Nakonec šel velmi dobře rozmazat. Jako prevence funguje, ale na opruzeninu opravdu nezabíral, takže možná jak komu bude vyhovovat, ale za nás ne.

    Další na řadu přišlo TĚLOVÉ MLÉKO. To mile překvapilo, píšou na něm, že je zvláčňující a musím uznat, že je po něm pleť skutečně příjemná na dotyk, jemná. Mléko je doporučeno i lidem se sklonem k atopii a asi by to chtělo testovat delší dobu, ale za nás se ukázalo, že ho mohu jen doporučit. 

    Velmi dobře se roztírá a dobře se vstřebává. Určitě vyzkoušejte!

    Další přípravek byl MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO 2v1 a opět je vhodný pro lidi se sklonem k atopii. Vyzkoušela jsem a musím říct, že opět pokožka byla jemně hedvábná. Gel mohou používat dokonce i miminka. Mým dětem vyhovuje, a vzhledem k tomu, že ho je velká láhev, tak ho chci vyzkoušet i na sobě. Nenašla jsem nic co by mě odradilo nebo co bych mu vytkla.

    A poslední přípravek PĚNA DO KOUPELE jen potvrdila, že tato řada kosmetiky od miminek po starší je opravdu fajn. Pokožka hebká a příjemná pro děti s citlivou pletí. Nebo i pro celou rodinu. Za nás tedy vše kromě krému na opruzeniny mohu doporučit. Určitě vyzkoušejte a budete mile překvapeni jako já.

    Když porovnám s jinými přípravky co jsou na trhu, tak tato řada určitě vede. Vyhovuje mi také to, že není tato kosmetika zbytečně navoněná. Celou řadu hodnotím velmi kladně.

    #bellababyhappy_sensitive #recenze  #zkusenosti_bellababyhappy

    18moniik
    8. říj 2022    Čtené 54x

    Testování aviváže Silan Sensitive & Baby

    Měla jsem možnost otestovat aviváž Silan Sensitive & Baby, která je šetrná především k dětské pokožce. Je hypoalergenní a dermatologicky testovaná.

    Když mi přišel balíček s aviváží, neodolala jsem a okamžitě jsem s Taťánčinou pomocí přebrala prádlo, nacházely jsme ho do pračky a přidaly aviváž. Čekala jsem takovou tu klasickou vůni “dětské aviváže”. Ale čekalo mě milé překvapení.

    Po vyndání prádla z pračky jsem si okamžitě všimla úžasné jemnosti. Prádlo bylo tak heboučké, že jsem ho nějakou dobu jen tak žmoulala v ruce a užívala si tu jemnost. 😍 Vůně byla úžasná. Prádlo vonělo jak nadýchaný obláček. Ještě jsem si říkala, zda po uschnutí bude prádlo vonět i nadále…..a ano. Leží ve skříni a pořád krásně voní. 😊👌

    Další velká výhoda u této aviváže je šetrnost k dětské pokožce. Taťánka má citlivější pokožku a občas se stane, že se ji na těle objeví nějaký ten suchý flíček. Po dobu testování se u ní zatím nic neukázalo, takže to považuji za velkou výhodu.

    Abych to shrnula…aviváž Silan Sensitive & Baby budu rozhodně používat i nadále a to z těchto důvodů:

    ✅ překrásná vůně
    ✅ prádlo je už po prvním vyprání jemné ihned na dotek
    ✅ je šetrná k dětské pokožce
    ✅ vůně vydrží dlouhou dobu
    ✅ aviváž je dostupná v drogeriích
    ✅ cena je naprosto přijatelná
    ✅ je dostupná ve dvou velikostech 900ml a 1375ml

    Negativa vám sem nenapíšu, jelikož nemám, co bych vytkla. Jsem naprosto spokojená a jinou aviváž už kupovat nebudu.

    Děkuji za možnost testovat…..❤️

    #test_silan_sensitive #recenze
    https://www.modrykonik.cz/recenze/avivaz-silan-sensitive/20

    lmartinkova85
    3. říj 2022    Čtené 35x

    Testování aviváží Silan sensitive & baby

    Ačkoliv nemám doma dítě s ekzémem, jsem ráda,že jsem byla také vybrána na testování aviváží Silan sensitive & baby.

    Já sama musím používat šetrnější kosmetiku a prací prostředky, aviváže, (většinou věřím těm dětským produktům) ne vše mi sedne. Jsem alergik na vše možné, i pokožka někdy trpí. Byla jsem velice mile překvapena, když mi kurýr dovezl balíček, dostala jsem hned 3baleni a tři testry. ☺️☺️☺️ A testování mohlo začít, protože nás je doma celkem 5, pere se u nás skoro denně, používala jsem na všechno prádlo, světle, tmavé..oblečení, ručníky, atd…

    Vůně je taková čistá miminkovská, hned mi padla do oka. Po vyprani bylo prádlo měkké, jemně voňavé. Co se týče mé pokožky, žádné nepříjemné svědění nebylo, určitě mužů doporučit, ne jen pro miminka, ale i pro větší děti, nebo dospělé, kteří mají nějakou tu alergii…

    Touto cestou jsem také chtěla poděkovat modrému koníku, za možnost testování, určitě bude tato aviváž patřit mezi mé favority. 🥰🥰🥰

    78marcela
    10. zář 2022    Čtené 342x

    Testování s panenkou Jasmine

    Testování panenky z limitované Osmany Laffita edition mě hned zaujalo, tak jsem nás přihlásila. Věděla jsem, že pro dceru Alenku to bude skvělý dárek k jejím blížícím se narozeninám a že ona, jako panenková královna, z ní bude mít velikou radost.

    A taky měla. 

    V balíčku k nám připutovala organizátorka Jasmine, která do té naší rodiny touto svoji vlastností naprosto sedne 😉

    Samotný nápad vytvořit kolekci panenek, které budou mít svá jména, svoje vlastnosti a specifika, mi přišel jako skvělý. Proto jsem očekávala, že Jasmine, která je prezentována jako výborná organizátorka, která ráda pořádá večírky pro své tři kamarádky, bude mít ve výbavě něco, co ji v tomto směru charakterizuje, např. telefon, notebook, diář nebo nějaký zápisník apod. To bohužel chybělo – nicméně jen mně, Alence to bylo jedno. Jasmine se hned spřátelila s ostatními panenkami a zaujala dokonce i syna Ondru, který se zcela nečekaně přidal ke hře s panenkami. To mě překvapilo, protože on obvykle uznává jen to, co má čtyři kola.

    Panenka Jasmine je vzhledově hezká, má příjemný obličej, „opravdové“ řasy a na sobě overal, který se snadno obléká i svléká. Vlasy se jí češou poměrně dobře, má jich v porovnání s jinými panenkami o něco méně, což je v tomto směru ale pozitivum, snadněji se budou česat a panenka neskončí s dredy na hlavě jako některé ostatní, co doma máme. Velmi mile mě překvapila ohebnost kloubů v rukou, nejen že je ohebná v pažích a v loktech, ale má ohebné i zápěstí, což je prima. Škoda jen, že takto propracované nejsou i nohy, chybí mi ohebnost v koleni, takže na čajovém dýchánku s kamarádkami nesedí na židličce zrovna pohodlně.

    To je ale jediné, co Alči na panence vadilo. Jinak v ostatních hrách jí to nepřekáží. Alenka ji bere s sebou na nákup, na procházky. Nejvíc mě pobavilo, když si ji vzala s sebou i na rotoped. Od té doby na něm jezdí s Alkou pravidelně 😊

    Alenka je za panenku moc ráda, říká, že je moc hezká, má krásné vlasy a že je ráda, že ji má. Přivítala by i další panenku z této kolekce, obzvlášť se jí líbí cestovatelka Emily. Tak je možné, že naší Jasmine přibude o Vánocích další kamarádka.

    #test_mikrohracky #recenze https://www.modrykonik.cz/recenze/osmany-laffita-edition-panenky/4

    anetka1701
    6. zář 2022    Čtené 99x

    Bydlí s námi Emily!!!

    Já a moje dcery jsme dostaly příležitost otestovat panenku s oblečením od opravdového návrháře! Balíčku s panenkou jsme se nemohly dočkat a samozřejmě úplně nejvíc nás všechny zajímalo, jakou panenku dostaneme. Když pan pošťák přinesl panenku Emily, vlastně jsem ani nestihla přijít z práce a panenka se u nás už důkladně zabydlela.

    Moje dcera Šárka: „Na panence se mi úplně nejvíc líbí její krásné šaty a hlavně boty! Má klouby, takže se dá dobře oblékat, ale z Emily jdou šatičky vlastně dost špatně sundat, takže jsem se bála, že jí ublížím.“

    Já osobně oceňuji, že panenka má decentní make-up a obličej působí příjemným dojmem. Co se mi moc nelíbí, je lesklý povrch, který působí trošku laciným dojmem. Sundat Emily šatičky přes hlavu jsem musela já – dětem to nešlo.

    Šárka: „Účes Emily se mi nelíbil, tak jsem se rozhodla že ji přečešu. Česala se nám moc dobře, vlásky se češou líp než třeba Barbínám a moc se necuchají. To je dobře. Bylo by super, kdyby k ní byl i hřebínek a třeba nějaké další doplňky.“

    Doplňky u panenky scházely i mně. Myslím že takto pěkná panenka by si zasloužila třeba kabelku, hřebínek, nebo – a to by bylo úplně nejlepší – šaty na převlečení. Holky sice mají „panenčí panelák“, ale u každé nové panenky oceňují nejvíc právě ty doplňky.

    Šárka: „Panenka se mi opravdu hodně líbí a udělala mi radost. Kdybych si ale mohla v obchodě vybrat jakoukoliv panenku, tuhle bych si asi nevybrala.“

    A já bych zase panenku jako dárek vybrala :o) Líbí se mi, jak vypadá a že je decentní i milá.

    #test_mikrohracky #recenze

    deniskaka
    5. zář 2022    Čtené 137x

    Skvělý tip pro malé módní návrhářky

    Máte doma malou milovnici šatiček nebo obecně módy? Rádo si vaše dítě několikrát za den změní oblečení (a vy pak máte hromadu prádla :D) nebo ráno trávíte dost času diskuzí o tom, v čem dnes může jít? Rádo vaše dítě tvoří? Pak možná doma máte budoucí módní návrhářku.

    Jako malá jsem neskutečně ráda koukala na babičku a maminku, jak šily, háčkovaly, pletly... Byla jsem schopná celé hodiny pozorovat jejich ruce, pod nimiž vznikala velká díla. Byly to opravdu skvostné věci, včetně mých prvních šatů pro princezny – bílé krajkové se širokou spodnicí a zdobené krajkou. Každé velké prázdniny jsem se od svých pěti let naučila jednu novou techniku a šily jsme pro panenky i na nás a vyráběly různé věci do domu. Ten čas jsem milovala a mé dcery mi ho umožnily protáhnout a znovu prožívat z druhé strany.

    Holky milují šaty a od jejich dvou let nejsem vůdcem toho, co si obléknou. Obě mají svou hlavu, milují šaty (v Amálčině jazyce točí) a denně stojí u skříně dříve než já :D Lili od minulého roku přidala i kresbu svých modelů, a tak jsem se rozhodla ji nejprve naučit s jehlou a nití a postupně s šicím strojem. Momentálně má některé své modely i z domácí dílny, a to i pro panenky, které nás všude doprovází, což se teď s příchodem miminka ještě zesílilo. Mé malé maminky...

    Jak jsem byla šťastná, když jsme byly vybrány k testování panenky, které šaty navrhl Osmany Laffita. Testování jsme si moc užily a byla to úžasná příležitost přiblížit Lili k šití na overlocku.

    Přišla nám Naomi s citem pro design a estetiku, která má, podle autora, ráda krásné a luxusní věci. Je oblečená v černobílém kostkovaném overalu s páskem. Na nohou má černé kozačky.

    Panenka naprosto předčila má očekáváni a přišla mi jako přirozený, ale krásný model, který už dlouho pro holky hledám.

    Proč?

    • Panenka má krásnou propracovanou a přirozenou tvář s lehkým make-upem zvýrazňujícím oči; nemá žádné růžové či modré oční stíny, jen tmavou linku nad horním víčkem (jako většina maminek běžně na veřejnosti, když chtějí být krásné).
    • Panenka není přehnaně štíhlá, má krásné dlouhé nohy, ale lehce slovanské tvary, jak je to přirozené v okolí.
    • Konečně panenka, která se snadno obléká díky pohyblivým kloubům (barbínám holky často sundávají ruce/nohy, aby je nasoukaly do šatů, což mi nepřijde moc edukativní).
    • Je oblečená v overálku, který by byl běžně nositelný, i modely ostatních panenek z edice by mě nešokovalo potkat ve městě, ba naopak bych asi na model osoby koukala s velkým zájmem. Model je vážně nadčasový. U malé dcery, která má právě období princezen, ovšem šatičky trochu chyběly, tak jsme je došily.
    • Panenka je vyrobená českým výrobcem a distributorem Mikro Trading a je certifikována pro EU.
    • Existuje více panenek v miminkovské verzi s přirozeným vzhledem, ale panenek typu barbie, které jsou opravdu krásné a zároveň přirozené, je značně méně. Přitom do domečku pro panenky se díky své velikosti hodí. Naomi má cca 40 cm, a je tím pádem ke hře ideální.
    • Jedná se o limitovanou edici, od každé bylo vyrobeno 3 500 ks, ale i přesto je její cena velice příznivá. Hledáte-li dárek na Vánoce, určitě neváhejte, dokud je k sehnání!

    Jediné, co bych viděla jako možnost zlepšení, by byl třeba druhý model šatů či jiný oděv, nebo pro malé návrhářky třeba takovou Burdu pro Naomi. Bylo by úžasné mít pár tvárných střihů, které si děti mohou zpracovat dle vlastní fantazie.

    #test_mikrohracky #recenze #tipnavanoce

    https://www.modrykonik.cz/recenze/osmany-laffita-edition-panenky/4

    bertoldina
    3. srp 2022    Čtené 198x

    Bebelo 2 - mléko s dobrým poměrem cena a výkon

    Syn je velký jedlík a umělé mléko patří stále mezi jeho oblíbené jídlo. Spotřeba nijak zvlášť neklesá. Tudíž jsem začala zvažovat, jestli nevyzkoušet nějaké nové mléko, které by mi vyhovovalo složením a bylo cenově příznivé. Testování pro MK mi proto přišlo velmi vhod.

    Velmi příjemně mě překvapilo, že na testování jsme obdrželi 3 krabice, takže test mohl proběhnout opravdu důkladně.

    Syna zajímala chuť, mne složení. V tom jsme byli spokojeni oba. Já zejména kvůli absenci palmového oleje a přítomnosti bifidobakterií. Syn je velký hladovec, takže pro mne bylo důležité i to, zda ho mléko zasytí, což splnilo.

    Mléko je s ohledem na složení (zejména bifidobakterie) za velmi příznivou cenu, což se ale odráží i na balení. Je v sáčcích, nikoliv v krabici. Sáčky mají ovšem praktický tvar, dobře se mi z nich prášek nabíral a také se dobře přesypával do cestovní nádobky, v níž si vozím UM na výlety.

    Jediné, co mne trochu zaskočilo, bylo horší rozpouštění mléka (musela se dát teplejší voda než jsem byla zvyklá) a mastný film na lahvičkách. Ale ani jedno z toho není na úrovni, že by se mléko nedalo doporučit.

    Navíc... to hlavní, spokojený strávník, se konalo, takže já jsem spokojená také🙂. A jako bonus si ještě mladý pán mohl pohrát s vesele vypadající krabicí, které se mu moc líbila.

    #test_bebelo2 #recenze #recenze_bebelo_milk27

    lucie7411
    3. srp 2022    Čtené 110x

    MLÉKO BEBELO 3 V AKCI 😊

    Ahoj holky,

    díky Modrému koníku jsme měli možnost otestovat mléko Bebelo 3.

    Hlavními testery byla dvojčata Valinka a Dominiček 21měsíců.

    Valinka je co se týče mlék velmi vybíravá. U ní jsem měla strach, že bude mléko odmítat. Opak byl pravdou a Valince mléko velmi chutná, za což jsem moc ráda.

    Dominiček není vybíravý, tomu chutná vše. Nebylo to ani jinak s mlékem Bebelo 3.

    Mléko oběma chutnalo a hlavně po něm neměli bolesti bříška. Mléko nedělá hrudky, velmi dobře se rozpouští.

    U mléka Bebelo 3 se mi líbí balení, mléko je rozdělené do dvou sáčků, což je praktické.

    Mléko Bebelo 3 má prima složení, obsahuje Omega-3 a omega-6nenasycene mastné kyseliny, železo, vitamíny, probiotika a nukleotidy, které jsou přirozenou součastí mateřského mléka.

    Mléko Bebelo 3 neobsahuje palmový olej.

    Za nás mléko Bebelo 3 obstálo na plné čáře. U mléka už zůstaneme. 

    Holky mléko je za velmi příznivou cenu v lékarně Dr.Max😊

    Děkujeme za tohle skvělé testování.

    Bohužel se 2 dny snažím neúspěšně přidat fotky k článku a stále to nejde.

    #test_bebelo2 #recenze #recenze_bebelo_milk27

    mnoukavka
    25. črc 2022    Čtené 100x

    Jak naše Dominička testovala pokračovací umělé mléko BEBELO 2

    "Kojení od 3 měsíců zcela odmítám, zkrátka piju z lahvičky, protože to prostě umím sama i bez mámy." Tak tohle by nejspíše řekla moje půlroční holčička, mlsounek a svéráz odmalička. Nikdy, už od narození nebyla plně kojená. Okolnosti nejsou podstatné ... Z tohoto důvodu jsme se s Dominičkou přihlásily do testování BEBELA pokračovacího mléka a měly jsme to štěstí, že nás Modrý koník vybral jako testerky.

    Dominička, jak už jsem psala, je velký mlsounek. U žádného umělého mléka jsme nevydržely dlouho, protože zkrátka přestalo chutnat. Takové příkrmy s masíčkem, ty by nám šly, ale to mléko ... Mile nás překvapilo, že nám přišly hned 3 krabice BEBELA. Zpočátku jsem měla obavy, jak to dcerka bude zvládat, jestli nebude mít třeba potíže s bříškem, zda jí bude vyhovovat chuť. Mile mě překvapilo, že jsme začaly testovat bez sebemenších problémů.

    Dcerka má od narození poměrně značný reflux, proto často ublinkává. Po BEBELU se tyto potíže značně zlepšily, což bylo příjemné nejen pro Dominičku, ale pro celou domácnost. Po 4. dni testování nicméně přišly drobné komplikace v podobě zácpy, ne však nic, co bychom pomocí kapiček a švestkové šťávičky nevyřešily.

    Na to, kolik dcerce je, pije strašně málo mléka, proto každý den zařazujeme alespoň bílý jogurt. Potěšilo mě, že z běžných 400ml UM za den, v rámci testování vypila třeba 500-600ml BEBELA denně. BEBELO jí zkrátka zachutnalo. Dle mé chuti je BEBELO mléko bohaté chuti, spíše nasládlejší, byť konzistence je spíše řídká.

    BEBELO je dostupné v síti lékáren Dr. Max, a když je zrovna v letákové nabídce, je k sehnání za skvělých 199,- Kč, což potěší nejednu peněženku maminky na rodičovské dovolené.

    Balení je poměrně ekologické - papírová krabice ukrývá 2 balení sypkého mléka po 300 gramech a jednu plastovou odměrku. Nebylo by však od věci, kdyby se k BEBELU prodávala také například dózička, která poslouží k lepšímu skladování a zabrání rozsypání sypkého obsahu.

    Za nás se BEBELO stane osvědčenou alternativou mateřského mléka, ale určitě se nevyhneme ani námi vyzkoušenému konkurentovi, který Dominičce nezpůsoboval potíže s vyprazdňováním. Ač se maminky všude dočtou, že se mlíčka nemají střídat, my máme od pediatra povoleno, samozřejmě ne každý den, týden, ... Ale dokud nezkusíte, nepoznáte rozdíl.

    Takže milé BEBELO, vítej do naší spižírny ...

    Shrňme si ještě plusy a mínusy :

    + příjemná chuť

    + přijatelná cena a dostupnost

    + ekologické balení

    • naší Dominičce způsobovat zácpu
    • horší skladování rozbaleného obsahu

    #test_bebelo2 #recenze  #recenze_bebelo_milk27

    apacheeeAMBASADORKA
    19. črc 2022    

    Dneska bych vám moc ráda doporučila jeden skvělej přípravek pro úklid koupelny.

    U nás máme hodně tvrdou vodu, takže nerez je prostě zlo. Hned je flekatý, zanesený - spousta z vás to zná určitě taky. To samé vana, umyvadlo, kachličky. Za ty roky jsem vyzkoušela už kdeco a stejně mi to přišlo jak boj s větrnými mlýny 🙈

    Na doporučení jsem pak zkusila tenhle Denkmit Čistič vodního kamene a už u něj zůstala. Na ten náš neřád funguje úplně skvěle a je i za super cenu - stojí jen 29,90 Kč (500 ml). Stačí jej nanést (já si ho dávám do rozprašovače), nechat působit a pak setřít - když je silnější vrstva kamene, beru ho tou drsnější stranou houbičky na nádobí.

    Musím vás ale upozornit, že přípravek smrdí (fakt poměrně dost), ale jeho účinek je za mě natolik top, že ten odér ráda přetrpím. Stačí pak jen krátce vyvětrat a smrad je pryč 😂
    #dm #recenze #ambasadorka_doporucuje

    Jo a je to přesně tenhle kousek:
    https://www.dm.cz/denkmit-cistic-vodniho-kamene...

    adel_si
    26. čer 2022    Čtené 342x

    Recenze Spiridea® krémpasta

    Společně s koníkem jsme měli možnost otestovat nový výrobek slovenské firmy Spiridea® krémpasta. V balíčku nám přišly 3 balení mastičky (každá po 30 gramech), po 14 denním testování vím, že nám tyto balení vydrží na opravdu dlouho 💪

    Společně s mastičkami nám přišel letáček, kde jsme mohli vidět celé portfolio výrobků, které firma nabízí. Nadchnul mne především výrobek Spiridea Fortedeo, což by měl být antiperspirant v krémové formě, který by měl zabránit nadměrnému pocení - takže něco, co se s nadcházejícím létem bude hodit 🙊.

    A teď k mastičce. 

    Dle návodu se má používat 2x denně na suchou pokožku. Mast se krásně roztírá, stačí ji opravdu malinko - pasta ve velikosti menšího hrášku bohatě stačí na celou oblast pod plenkou. Mastička není ničím parfémovaná. Lze ji využít již od prvního dne narození miminka.

    Označení krémpasta jsem již viděla u jedné konkurenční mastičky. Ta se však oproti této testované opravdu blbě roztírala (skoro rozetřít nešla), toto proto bylo příjemné překvapení.

    Elizabethka neměla žádnou nežádoucí reakci, mastička jí výborně sedla. Když se objevilo mírné zarudnutí, po použití mastičky byla po chvilce pokožka opět krásné čistá, suchá a bez zarudnutí.

    Spiridea® krémpasta stojí na internetu cca 195 Kč, po 14 denním používání nám ubyla cca 1/3 balení. 

    Za nás můžu krémpastu na 100 % doporučit! Elizabethka byla při testování spokojená, já také 🙂 Určitě vím,že této firmě zůstaneme věrní 🌹

    okinkaa
    26. čer 2022    Čtené 34x

    BIO DĚTSKÉ PŘÍKRMY OD SUNARU

    Dostali jsme možnost otestovat bio dětské PŘÍKRMY OD sunaru. Rozhodně je můžeme dále vřele doporučit. 

     Kikin je jedlík, nemá problém sníst cokoliv. Každopádně tyto PŘÍKRMY bych snědla i já 😀

     Testovali jsme PŘÍKRMY OD ukončeného10.měsíce. Byly tedy i s malými kousky. Náš prcek si s nimi hravě poradil. Nejvíce si oblíbil špagety s hovězím masíčkem, jsou tak krásně krémové.

     Co se týče velikosti skleničky, tak za nás maximální spokojenost s větším objemem skleniček. My měli vždy na jeden oběd. Kvalitě potravin a jejího zpracování také nemohu nic vytknout. Vše pěkně v bio kvalitě.  To se ovšem odráží v ceně, což by se třeba někomu nemuselo až tak líbit. Chuťově ovšem vynikající i pro nás dospělé osoby 😉 Moc krásný design-obal skleničky.

     Bohužel co shledávám za malé mínus je to,že PŘÍKRMY obsahují pouze 8% ryby/masa, což není ani minimum denní dávky pro prcka od 1.roku. Na druhou stranu jsem se ještě nesetkala s PŘÍKRMY, které by ryb/masa obsahovaly více. Takže já i prcek jsme tudíž moc a moc spokojení. Určitě zařadíme do našeho jídelníčku-tedy občas, protože jsou super hlavně na cesty!

    michalusenka
    25. čer 2022    Čtené 42x

    Sunar příkrmy v BIO řadě testuje jedlík Nelča

    Jelikož málokdy něco vyhraju, o to pak mám větší radost, když se zadaří.....  my vyhrály s mladší dcerou Nelčou testování bio řady příkrmů od Sunaru...jupíí!

    o pár dní později.....

    Copak nám to přišlo Neli? 

    Celá natěšená jsem rozbalila krabici s testovacími příkrmy, ale čekalo mě nemilé překvapení....

    .....dvě rozbité skleničky.... trošku mě popravdě překvapilo, že mi nebyli poslány nové, ale oukej, nevadí, darovanému koni na zuby nehled že......

    A jaké tři druhy jsme vlastně testovaly?

    No Nelča si nemohla vybrat, která sklenička přijde na řadu jako první.....

    Ještě musela i prozkoumat složení, zda jí to bude vyhovovat 🙂

    Jako první jsme zkusily těstoviny se zeleninou a kuřecím masem. Samozřejmě jsem to musela zkusit prvně já, abych věděla, do čeho jdeme a mile mě překvapilo, že to chutná i mě 😀 že by na někdy nouzovka nejen pro Nelču? 🙂

    Druhé bylo na řadě čočka s batátami a hovězím masem. Popravdě mě trošku překvapilo, že jídlo je takové mastnější - po opláchnutí misky pouhou vodou byla stále "mastná".

    Jako poslední jsem nechala špagety, protože mi přišlo, že tam jsou největší kousky jídla. Když jsem to otevřela, tak jsem se lekla, zda tak velké kousky Nelča zvládne, protože ještě ne vše dovede pokousat, když má jen 7 zubů. Takže jsem to radši zkusila sama a ta těstovina se plně rozpadala, jak byla měkká, ale rozuměj ne jakože rozblemcaná nechutně, ale příjemně dobře měkká, že na to vlastně zuby netřeba......

    No podívejte se samy:

    Co měli všechny tři druhy společného?

    • Neli je všechny hned snědla, takže žádný oběd nadvakrát....uf
    • Všechny byly mastnější.
    • Větší kousky, které jdou ale lehce rozkousnout.
    • Dobrá chut.

    Po přečtění ostatních recenzí mě trošičku zamrzelo, že jsme neměli možnost zkusit všechny druhy bio řady, protože by mě docela zajímala ta pražma...... 

    Jsem vážně ráda za tuhle možnost vyzkoušet si, ale popravdě zůstanu spíše u své ověřené značky. Přesto díky koníku za tyto možnosti!

    #test_sunarbio3 #recenze https://www.modrykonik.cz/recenze/sunar-bio-detske-prikrmy/10 

    tercasv
    24. čer 2022    Čtené 116x

    Spiridea krémpasta na opruzeniny

    Spiridea krém pasta je určená pro každodenní péči v plenkové oblasti a na místa, kde dochází ke tření. Je vhodná od narození. Stačí používat 2x denně a slouží také jako prevence před opruzeninou.

    Balíček přišel dobře zabalený. Velmi mě překvapilo, že v balíčku byly 3 krabičky s krémpastou. Abych pravdu řekla, čekala jsem 1 krabičku. Tuba se rozdělává stržením "pozlátka", což mě osobně vyhovuje více než propíchnutím víčkem. Balení je malé, tudíž je ideální na cestování.

    Krémpasta je bez parfému, což je velká výhoda. Konzistence je podle mě trošičku tekutější, u jiných výrobků jsem zvyklá na hustější konzistenci. Ale nevidím to jako velký problém. Stačí nanést opravdu malé množství, dobře se rozmazává a tak balení vydrží opravdu dlouho.

    Syn měl střevní potíže a velké opruzeniny. Vzhledem k častému přebalování jsem ho mazala cca 4x denně. Opruzeniny do 2 dnů zmizely. 

    S výrobkem jsem celkově spokojená. Jako výhodu považuji malé balení, lehkou roztíratelnost a rychlou účinnost.

    V balení byl i informační letáček s dalšími výrobky Spiridea.

    https://www.modrykonik.cz/recenze/spiridea-r-krempasta/3

    kveta1
    21. čer 2022    Čtené 104x

    Moje zkušenost se Spirideou krémpastou na opruzeniny

    Spiridea krémpasta je mast na péči o miminka už od narození. Pečuje o citlivou pokožku a chrání před podrážděním a opruzeninami. Také pomáhá jako prevence proti vzniku opruzenin u dětí. Je bez přidaného parfému. Píší, že stačí používat 2krát denně. 

    Dostala se mi možnost vyzkoušet tuto mast a vhledem k tomu, že syn má v oblasti plen záhyby na nožičkách, tak jsme občas museli bojovat se zapařením a podobně. Vyzkoušela jsem různé krémy, ale musím říct, že s tímto výrobkem jsem spokojená. Připomnělo mi to krém, který jsem používala kdysi před 20ti lety na prvního syna. 

    Krémpasta je bílá a jde lehce rozetřít, chce to chvilinku počkat až malinko zaschne než miminko zabalíte do plenky, aby se hned nesetřela, po té již vydrží na pokožce a krásně drží a chrání až do koupání miminka. 

    Musím říct, že malému tedy vyhovuje a zatím u ní rádi zůstaneme. 

    Na závěr chci říct

    + že se hned nesetře a vydrží déle na pokožce i když je dítko aktivní

    + od narození

    + chrání pokožku před opruzeninami

    + dobrá i jako prevence

    mínusy jsem zatím žádné nenašla. 

    #recenze_spiridea_krempasta3

    denny27
    19. čer 2022    Čtené 201x

    Testování plenek BEBELO

    Pro zadeček svého děťátka chce každá milující maminka jen to nejlepší. 

    Na trhu existuje nespočet jednorázových plenek a každému děťátku vyhovuje něco jiného. Se svojí 3 měsíční dcerou Emmičkou jsme dostali příležitost otestovat plenky BEBELO.

    Výrobce u plenek BEBELO uvádí tyto vlastnosti:

    • až 12 hodinová ochrana
    • ultra absorpční jádro
    • maximální ochrana před protečením
    • volnost a komfort při nošení
    • hebký povrch pro dotek s pokožkou.
    • SeconDRY® Sytem pro okamžitý pocit sucha
    • dermatologicky testováno

    Plenky BEBELO jsou na trhu dostupné v těchto velikostech: 

    • NEWBORN 2-5kg
    • MINI 3-6kg
    • MIDI 4-9kg 
    • MAXI 7-17kg
    • JUNIOR 11-20kg

    JAK SE NÁM S EMMIČKOU TESTOVALO?

    K testování nám došly 2 balíky, kde v jednom balíku bylo 28 plen.

    Emmička přišla na svět o 3 týdny dříve, s váhou 2160g. Na váhu přes 3kg se dostala po 2 měsících života. Vybrala jsem proto velikost NEWBORN 2-5kg v domnění, že pro naši drobnou princeznu budou plenky dostatečně velké. Přeci jen, ještě stále ve svém věku vážila jako zdravě donošený novorozenec.

    Avšak i tato velikost plenek BEBELO byla pro Emmu jen tak tak. 

    Emmičce měním plenky většinou po 2-4 hodinách, v noci měním málokdy. Oba balíky nám tedy vydržely něco málo přes týden.

    I přes to, že plenky byly pro Emmičku menší, musím skutečně pochválit, že měla zadeček stále v suchu, bez reakcí. Nestalo se ani jednou, že by se jí z plenek oprudil zadeček.

    Plenky drží tvar, mají pevné zalepování a neodlepují se. Na plenkách také oceňuji to, že jsou bez parfemace.

    Jediné větší negativum shledávám v jedné věci. Plenky při kontaminaci s močí divně zapáchaly.

    Nicméně, i tak jsem s plenkami celkem spokojená a určitě jim dám ještě šanci. Příště ale už koupím velikost MINI 3-6kg.

    Pokud bych měla plenky srovnat s jinými, určitě jsou hodně podobné těm z Lidlu, plenkám LUPILU.

    Plenky BEBELO se dají sehnat třeba v lékárně Dr.Max ( www.drmax.cz) a velikost NEWBORN 2-5kg stojí 119Kč.

    Děkuji Modrému koníkovi za možnost testování.

    #recenze_pleny_bebelo25

    elennka
    14. čer 2022    Čtené 250x

    Testování plenek Bebelo

    #recenze_pleny_bebelo25

    Po dlouhé době se  pro jednou usmálo štěstí a byla jsem vybrána na testování produktu zde na modrém koníku - testování plenek Bebelo.

    Poštou mě dorazily  dvě balení plenek značky Bebelo, velikost 3 - midi  (4-9 kg).

    Na začátku testování měla Zoe něco přes  5kg,  plenky tak" naakorát" (nevím tedy, jak potom sedí dítěti kolem 9kg) 

    Plenky jsou tenčí než konkurence, spíše papírové, nemají  indikační proužek, plus že nevoní chemicky.

    Testovat jsme začaly hned jak balík dorazil...

    .. přebalování po hodině, naše malá je asi koroptev, ale plenka byla po hodině (respektive jednom čůrání byla úplně nacucaná), plenka nám však neprotekla. Bohužel po 3 dnech testování se malá začala mít reakci na plenky- začervenání, tak jsme testování ukončily (i tak se spotřebovala dost plenek, přebalování přes den a 1h...)..

    NOC

    Na noc jsem plenky Bebelo nedávala, používali jsme Bella Happy, které mám odzkoušené a přebalujeme po max. 6h.

    Určitě bych miminko nenechala v jedné plence 12h... ☹

    SROVNÁNÍ A CELKOVÉ ZHODNOCENÍ

    Zkoušely jsme plenky z DM, Lidlu, Bella Happy, Dady a Sensa..

    Jsem ráda, že jsme mohly vyzkoušet  plenky značky Bebelo, i když se nestanou součástí povinné výbavy miminka. V porovnání se zkoušenými jsou  lehce pod průměrem, neříkám, že jsou špatné,  ale nám prostě nesedly. Malá je prostě citlivější na materiál a nemá ráda mokro v plence... dává dost hlasitě najevo.

    Vcelku neekonomické a neekologické - kvůli spotřebě plen někdy i 15 denně ( tedy u nás..)

    Tak zase třeba někdy příště s testováním dalších produktů

    baja1122
    13. čer 2022    Čtené 386x

    Bebelo - ne vždy stoprocentní pomocník pro dětské zadečky

    Zase se na mne pro jednou usmálo štěstí a byla jsem vybrána na testování produktu zde na modrém koníku. 

    A co jsem testovala?

    Pro tentokrát mi přišly poštou dvě balení plenek značky Bebelo, velikost 2 - mini (3-6kg).

    Můj dnes téměř dvouměsíční syn měl v počátku testování necelých 5kg, tudíž velikostně by měly být téměř "tak akorát". 

     PRVNÍ DOJEM:

    • plenky nemají chemický zápach
    • plenky nemají kontaktní proužek
    • plenky jsou velmi tenké a spíše "papírovější"

    TESTOVÁNÍ

    Začalo testování a já se velmi těšila. Bohužel hned první den jsem syna několikrát musela převléknout, neboť plenka někde protekla. Nejčastěji kolem jedné z gumiček u nožky. Snažila jsem se tedy plenky nasadit lépe, ale ani to nepomohlo.
    Co musím ale říci a vyzdvihnout - syn se z plenek vůbec neoprudil a jeho kůži plenky svědčily, alespoň tedy za mne jedno velké plus.

    NOC

    Bohužel jsem během testování zjistila, že plenky opravdu nejsou vůbec vhodné na noc. Všechny noci, kdy jsem plenky využila, se syn ráno vzbudil s velkou mokrou skvrnou v postýlce nebo v naší posteli, když jsem ho měla u sebe. Takto jsem vyzkoušela asi 3 noci a nyní dávám na noc osvědčenější nepřemožitelné Pampers. 

    SROVNÁNÍ A CELKOVÉ ZHODNOCENÍ

    S posledním synem jsem se rozhodla trochu experimentovat a zkouším různé značky plenek - od zmíněných Pampers až po ekologické Kolorky, Molitex nebo Naty.
    Po vyzkoušení plenek Bebelo se tyto plenky nestanou součástí naší domácnosti. Převažuje u mne spíše zklamání, protože Bebelo nejsou stoprocentní ani přes den a přes noc jsou absolutně nespolehlivé.
    Já budu tedy pokračovat a zkoušet další značky - třeba právě takové, aby méně škodily našemu životnímu prostředí, ale právě aby byly také co nejspolehlivější - a bohužel Bebelo nesplňuje ani jednu podmínku.

    A ještě něco nakonec - potěšilo mne, že se u mých krátkých zpráv ohledně testování několikrát rozjela docela rozsáhlá diskuze, tak můžete mrknout i tam, co psaly ostatní maminky. 

    Tak zase třeba někdy příště s testováním dalších produktů! 🙂

    #recenze_pleny_bebelo25

    kristyneckaa27
    29. kvě 2022    Čtené 38x

    Testování NUK lahvičky a dudlíků

    Štěpánek testoval antikolikovou lahvičku a dudlíky Den/Noc od NUK.

    Pár dnů zpátky u nás zazvonil kurýr. Předal nám krabičku, kde byl odesílatel Modrý Koník. Štěpovi se rozzářila modrá očka, protože tušil, že tam bude něco pro něj. 😀 V balíčku jsme objevili antikolikovou lahev s měřením teploty a dva dudlíky na den a noc. Po vyvaření lahvičky a dudliků jsme se ihned pustili do testování. Měla jsem obavu, aby Štěpa přijmul jinou lahvičku. Naštěstí ji přijal hned a už spokojeně pil mléčko. Dudlíky testoval také hned a přijal je stejně dobře jako lahvičku. 

    ANTIKOLIKOVÁ LÁHEV S MĚŘENÍM TEPLOTY

    U lahvičky nemám co vytknout. Štěpánkovi krásně sedí a měření teploty je naprostá paráda. Hlavně jsme využili na svatbě, kdy si servírky nebyli jisté teplotou. Naštěstí jen koukly a věděly jestli je to pro Štěpánka ideální teplota. Celkově ukazatel teploty oceňuji a bude se hodit ať na návštěvě nebo třeba pro babičku. Štěpánek i já jsme si lahvičku moc oblíbili. 

    DUDLÍKY DEN A NOC 

    Rozdělení dudliků na noc a den je paráda! Přes den jsme využívali denní, který si Štěpánek hned oblíbil. Večer na nás v postýlce čekal dudlík na noc. U nočního dudlíku velice oceňuji, že si nemusím rozsvítit světlo a hledat dudlík. Takhle jen kouknu, odrhnu dečku a dudlík na mě svítí. S dudlíky jsme moc spokojení a přijde mi, že Štěpánkovi nejvíce pasují, takže další dudlíky pořídíme už jen od NUK. 

    S produkty NUK jsme byli nadmíru spokojení a rozhodně produkty z testování nebudou poslední, co budeme mít doma.

    Moc děkujeme Modrému koníku za příležitost testovat lahvičku a dudlíky. Díky testování jsme našli naše TOP dudlíky, lahvička nám přijde nejlepší ze všech 3, co jsme od narození vyzkoušeli. 

    Děkujeme ❤️

    #zkusenosti_produkty_NUK

    makika123
    29. kvě 2022    Čtené 46x

    Testování výrobků NUK

    Ráda bych vám představila lahvičku a dudlíky od společnosti NUK, které jsme testovali.

    Lahvička je skvělá v tom, že měří teplotu vody v láhvi. Pokud je moc teplá, ryska z modré barvy zesvětlá na bílou, což je skvělé především u nás pro tatínka, který krásně pozná jestli neohřál vodu moc. Pro mě zase v nočních hodinách, když usínám u přípravy mlékaLáhev mi řekne, jestli je vše v pořádku. 🙂 Dcera láhev přijala krásně, pije z ní rychle. Doteď jsme měli problém, že pila dlouho. Mohu říct, že rychlost pití se zlepšila a ona je spokojená.

    Teď k dudlíkům. Měli jsme dva - na den a noc. Ten noční je super v tom, že svítí. V noci tak nemusíte hledat, kde dudlík je, protože ho vidíte. Jen je potřeba ho přes den dát někam na světlo, aby nabral sílu na noc. Tvar dudlíků je super. Krásně vykrojený pod nosem a není veliký, což je další výhoda.

    #zkusenosti_produkty_NUK

    kveta1
    20. dub 2022    Čtené 31x

    Testování Eco čistících přípravků pro domácnost.

      Když jsem uviděla možnost otestovat řadu Eco čistících přípravků pro domácnost, hned jsem si říkala jak velmi ráda vyzkouším. První co mě napadlo zda vůbec tyto prostředky, které mají být lepší pro naše životní prostředí, zda vůbec mají takovou účinnost jako jiné běžné přípravky. Jakmile dorazil balíček, už jsem se těšila jak vyzkouším, ale čím začít? Jasný kuchyň, tam strávím díky naší mnohočetné rodině spousty času vařením a následným úklidem.

      Přípravek ve spreji na kuchyně jsem vyzkoušela prakticky na celou kuchyň, kachličky atd. Nakonec jsem s ním vzala i kachličkový stolek. Protože s ním jsem teda naprosto spokojená. První dojem, že krásně a jemně voní. Druhý dojem on i super čistí. Vše šlo lehce, tak ten u nás uspěl. A velkou motivací jdu zkoušet další.

      Druhý přípravek jsem vzala na nádobí. Opět super velmi jemná vůně. Pěkně pění. A já šla sním umýt tu horu nádobí. Stačilo ho poměrně málo a nádobí šlo dobře omýt. Jenže pak přišlo více mastné nádobí, pánev atd a najednou už tak dobře nemyl. Na to abych to odmastila jsem musela poměrně hodně přidat. Což mě trochu zklamalo. S odmaštěním si podle mě moc dobře teda neporadil. Za mě tedy se raději vrátím k tomu co mám co s mastnotou zatočí hned.

      Jako další jsem vyzkoušela sprej do koupelny. Opět velmi příjemná a jemná vůně. Byla jsem zvědavá jak si poradí hlavně s kachličkami u vany. Máme tvrdou vodu a ta zanechává na nich takový jemný povlak i když to myji.  K mému údivu jsem spokojená. Přípravek si s tím poradil poměrně dobře i když jsem to opakovala pro jistotu a udělala to dvakrát. Tak s ním jsem spokojená. Ten určitě doporučuji. 

      Další jsem vyzkoušela přípravek na toaletu. Vůně opět jemná, žádné takové ty co jsou cítit chemií. Obsahuje průhledný gel což bylo asi jediné mínus, protože není dobře vidět, kde jste všude nanesli. Jinak tedy vyčistil toaletu dobře, lehce pění, ale hlavně myje jak má. Přípravek se kterým jsem spokojená.

      Další přípravek byl gel do pračky. K tomu jsem necítila úplně důvěru, ale bez zkoušky člověk neví. Takže jsem vyzkoušela a  vyprala pár várek. K tomu bych řekla, že běžné věci a běžné skvrny šli dobře vyprat. Starší skvrny už jak který. Množství gelu bylo potřeba úplně stejně jako u jiným přípravku. Takže za mě poměrně v pohodě a určitě bych doporučila ať taky vyzkoušíte.

        No a jako poslední jsem otestovala přípravek na podlahy. Příjemná vůně už je jasná a ano krásně voní. A k mému milému překvapení i dobře myje. Máme v bytě dlažbu a lino a obojí krásně čisté, nezanechává čmouhy, takže u toho už zůstanu. A řekla bych, že se více podlaha leskne.

      Takže na závěr i když mě ne úplně zaujal prostředek na nádobí ( i tak má své plus), tak vše ostatní mě poměrně nadchlo. A nejenže mě nadchlo, že vše krásně voní a čistí co má, tak hlavně, že šetřím životní prostředí pro naše děti. Vzhledem k tomu, že máme doma 6 dětí a dvě kočičky, tak si přípravky se vším dobře poradili, takže určitě doporučím neváhejte a vyzkoušejte ať si i vy uděláte vlastní názor a třeba i vy budete nadšeni a zůstanete u těchto přípravků.

    #test_tesco #recenze #recenze_tesco_eco_friendly

    eloise02
    19. dub 2022    Čtené 25x

    Testování Go For Expert Eco Friendly Tesco

    Dostala jsem možnost otestovat ekologické prostředky na mytí, praní i čistění všeho možného. V den kdy mi balíček přišel, jsem zrovna umývala koupelnu a WC, takže byla hned příležitost začít zkoušet. Dneska už mám důkladně vyzkoušené všechny, takže můžu zhodnotit, jak se mi s nimi pracovalo. 

    Stoprocentně nejlepší dojem na mě udělal prostředek na mytí nádobí. To je věc, kterou si klidně kdykoliv koupím znovu. Přeci jen, jsem člověk, který v kuchyni tráví asi nejvíce času, baví mě vařit a tak mám špinavého nádobí každý den spoustu. Umývám ho ručně, na myčku mě neužije, takže přípravky na nádobí, u nás jedou ve velkém. Tento výborně pěnil a mylo se mi s ním moc dobře. 

    Oproti tomu mě nijak zvlášť nenadchl čistič do kuchyně. Dokázal umýt dřez tak, že se hezky lesknul a měl příjemnou vůni, ale nedokázal si poradit se zaprskanou zdí za sporákem, ani se znečištěnou varnou deskou. Ten bych za osvědčené čističe, které používám tedy nevyměnila. 

    A podobně na mě zapůsobil také čistič toalety. Ten sice WC vcelku dobře vyčistil, ale měla jsem k němu výhrady - za prvé díky jeho průhledné barvě není vidět, jestli je aplikován po celém povrchu a za druhé mu chybí vůně, což mi vcelku vadilo. 

    Mnohem lépe si vedl prostředek na čištění koupelny. Přípravek příjemně voní, dobře čistí, ale trochu mi vadí, že je příliš řídký. Doslova jako voda. Nicméně koupelna se použití hezky leskne, cena je také příznivá, takže hodnotím kladně. 

    Univerzální čistič jsem využila na vytření podlah a poslední testovaný přípravek je gel na praní. U toho nastalo opět spíše zklamání, protože gel je také velmi řídký a bez vůně. 

    Přesto, že ne všechny prostředky mě nadchly, jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet něco ekologického, nezávadného a plně recyklovatelných obalech. 

    #test_tesco #recenze # tesco_eco_friendly