bertoldina
3. srp 2022
205 

Bebelo 2 - mléko s dobrým poměrem cena a výkon

Syn je velký jedlík a umělé mléko patří stále mezi jeho oblíbené jídlo. Spotřeba nijak zvlášť neklesá. Tudíž jsem začala zvažovat, jestli nevyzkoušet nějaké nové mléko, které by mi vyhovovalo složením a bylo cenově příznivé. Testování pro MK mi proto přišlo velmi vhod.

Velmi příjemně mě překvapilo, že na testování jsme obdrželi 3 krabice, takže test mohl proběhnout opravdu důkladně.

Syna zajímala chuť, mne složení. V tom jsme byli spokojeni oba. Já zejména kvůli absenci palmového oleje a přítomnosti bifidobakterií. Syn je velký hladovec, takže pro mne bylo důležité i to, zda ho mléko zasytí, což splnilo.

Mléko je s ohledem na složení (zejména bifidobakterie) za velmi příznivou cenu, což se ale odráží i na balení. Je v sáčcích, nikoliv v krabici. Sáčky mají ovšem praktický tvar, dobře se mi z nich prášek nabíral a také se dobře přesypával do cestovní nádobky, v níž si vozím UM na výlety.

Jediné, co mne trochu zaskočilo, bylo horší rozpouštění mléka (musela se dát teplejší voda než jsem byla zvyklá) a mastný film na lahvičkách. Ale ani jedno z toho není na úrovni, že by se mléko nedalo doporučit.

Navíc... to hlavní, spokojený strávník, se konalo, takže já jsem spokojená také🙂. A jako bonus si ještě mladý pán mohl pohrát s vesele vypadající krabicí, které se mu moc líbila.

#test_bebelo2 #recenze #recenze_bebelo_milk27

Začni psát komentář...

Odešli