Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    bertoldina
    3. srp 2022    Čtené 206x

    Bebelo 2 - mléko s dobrým poměrem cena a výkon

    Syn je velký jedlík a umělé mléko patří stále mezi jeho oblíbené jídlo. Spotřeba nijak zvlášť neklesá. Tudíž jsem začala zvažovat, jestli nevyzkoušet nějaké nové mléko, které by mi vyhovovalo složením a bylo cenově příznivé. Testování pro MK mi proto přišlo velmi vhod.

    Velmi příjemně mě překvapilo, že na testování jsme obdrželi 3 krabice, takže test mohl proběhnout opravdu důkladně.

    Syna zajímala chuť, mne složení. V tom jsme byli spokojeni oba. Já zejména kvůli absenci palmového oleje a přítomnosti bifidobakterií. Syn je velký hladovec, takže pro mne bylo důležité i to, zda ho mléko zasytí, což splnilo.

    Mléko je s ohledem na složení (zejména bifidobakterie) za velmi příznivou cenu, což se ale odráží i na balení. Je v sáčcích, nikoliv v krabici. Sáčky mají ovšem praktický tvar, dobře se mi z nich prášek nabíral a také se dobře přesypával do cestovní nádobky, v níž si vozím UM na výlety.

    Jediné, co mne trochu zaskočilo, bylo horší rozpouštění mléka (musela se dát teplejší voda než jsem byla zvyklá) a mastný film na lahvičkách. Ale ani jedno z toho není na úrovni, že by se mléko nedalo doporučit.

    Navíc... to hlavní, spokojený strávník, se konalo, takže já jsem spokojená také🙂. A jako bonus si ještě mladý pán mohl pohrát s vesele vypadající krabicí, které se mu moc líbila.

    #test_bebelo2 #recenze #recenze_bebelo_milk27

    😂😂😂

    Tak to je fajn...kdyby došlo na věc, munice máme dost😂.

    No..no jo no😂.

    Povzbuzení od manžela na nadcházející roční období...🙃

    bertoldina
    28. čer 2021    Čtené 52x

    Expres nákup v Tescu Expres

    Přes Dáme jídlo jsem už objednávala mnohokrát, ale vždy se jednalo o hotové jídlo. Díky Modrému koníkovi jsem si mohla vyzkoušet novinku - rychlý nákup. S rozvážkovými službami už mám zkušenost také, ale se slibem přivezení nákupu do 30 minut jsem se ještě nesetkala.

    Co říct hned na začátek? Slib byl splněn. V prvním případě kurýr přijel neuvěřitelných 15 minut od odeslání objednávky, podruhé po 25 minutách. Oba byli velice milí. Pokud bych se rozhodla obstarat si podobný nákup „po své ose", zcela jistě bych to nestihla.

    Nejtěžší se nakonec ukázal výběr obchodu, ze kterého si objednat. První byl pevně určen a to právě Tesco Expres. Druhý jsme si mohli zvolit my. Původně jsem byla rozhodnuta pro Sklizeno, ale když jsem si v Den D rozklikla nabídku obchodu, zjistila jsem, že věci, které jsem měla v plánu objednat, z nabídky zmizely. To je za mne jedna z nevýhod - nedá se spolehnout na to, co v nabídce bude a nabídka je oproti kamenným obchodům omezená. Což na jednu stranu chápu. Aby byl nákup co nejrychlejší, nemůže být nabízen celý sortiment. Na druhou stranu to vede k tomu, že se nedá spolehnout na to, že si člověk objedná přesně to, co potřebuje nebo sežene alespoň nějakou náhradu.

    Nakonec jsem tak oba testovací nákupy udělala v Tescu a musím říct, že jsem byla spokojená. Pojala jsem to jako doplnění základních zásob a to nebyl problém. 

    Jediné, co jsem v nabídce postrádala, bylo mražené zboží. Čerstvé potraviny ovšem byly opravdu čerstvé - jak zelenina, tak maso i pečivo. Chlazené věci kurýr přivezl stále krásně chladné. 

    Poplatek za dovoz je 39 Kč. Bohužel není žádná částka, nad kterou by byla doprava zdarma. 

    Pro jaké situace se tedy nákup s Dáme jídlo hodí? Když něco potřebujete rychle, hodně rychle. :D Třeba pro doplnění zásob při návratu z dovolené nebo když zjistíte, že na vaření nemáte nějakou surovinu a nestíháte zaběhnout do obchodu.

    #test_damejidlo #recenze #zkusenosti_damejidlo_nakup13

    #test_damejidlo
    Doručeno za 27 minut 😎

    #test_damejidlo
    Tak zvítězila pohodlnost a znovu objednáno Tesco😀 Tentokrát je odhadovaný čas doručení 25-35 minut.
    Už jsem byla i nakloněna Sklizenu, ale několik věcí, které jsem měla předvybrané, zmizelo a naopak u Tesca jsem objevila čerstvé droždí.

    #test_damejidlo
    Tak mám dilema. Objednat si další "normální" zásobovací nákup z Tesca nebo pár ňamek ze Sklizena 😂. Původně jsem byla rozhodnutá pro Sklizeno, ale nemuset řešit "normální" nákup mi teď po dobré zkušenosti s Tescem přijde taky fajn.

    #test_damejidlo
    Vybaleno😎. Tak to byla neskutečná rychlovka. A kurýr neuvěřitelně milý pán. Většinu potravin jsem měla chlazených, takže hned putovaly do lednice. To je v těchto vedrech další bonus, v podstatě to šlo z lednice do lednice bez šance zteplat. Pečivo vypadá moc hezky, zelenina i maso také.
    Jsem opravdu velmi příjemně překvapená. A vzhledem k cenám se objednávka vyplatí i přes to, že se platí doprava, protože kdybych potřebovala něco narychlo, tak místní večerka je daleko dražší.A navíc bych do ní musela dojít😁.

    (4 fotky)

    #test_damejidlo
    Nákup je doma😲 Doba doručení od odeslání objednávky 15 minut.

    #test_damejidlo
    Tak dnes první testovací objednávka. Potřebujeme doplnit zásoby po víkendu, takže jsem vybrala Tesco Expres.
    Výběr není tak široký jako kdyby šel člověk do kamenného obchodu, ale pro základní nákup to stačí. Jediné, co jsem nenašla, bylo čerstvé droždí.
    Předpokládaná doba doručení 40-50 minut.