bertoldina
28. čer 2021
52 

Expres nákup v Tescu Expres

Přes Dáme jídlo jsem už objednávala mnohokrát, ale vždy se jednalo o hotové jídlo. Díky Modrému koníkovi jsem si mohla vyzkoušet novinku - rychlý nákup. S rozvážkovými službami už mám zkušenost také, ale se slibem přivezení nákupu do 30 minut jsem se ještě nesetkala.

Co říct hned na začátek? Slib byl splněn. V prvním případě kurýr přijel neuvěřitelných 15 minut od odeslání objednávky, podruhé po 25 minutách. Oba byli velice milí. Pokud bych se rozhodla obstarat si podobný nákup „po své ose", zcela jistě bych to nestihla.

Nejtěžší se nakonec ukázal výběr obchodu, ze kterého si objednat. První byl pevně určen a to právě Tesco Expres. Druhý jsme si mohli zvolit my. Původně jsem byla rozhodnuta pro Sklizeno, ale když jsem si v Den D rozklikla nabídku obchodu, zjistila jsem, že věci, které jsem měla v plánu objednat, z nabídky zmizely. To je za mne jedna z nevýhod - nedá se spolehnout na to, co v nabídce bude a nabídka je oproti kamenným obchodům omezená. Což na jednu stranu chápu. Aby byl nákup co nejrychlejší, nemůže být nabízen celý sortiment. Na druhou stranu to vede k tomu, že se nedá spolehnout na to, že si člověk objedná přesně to, co potřebuje nebo sežene alespoň nějakou náhradu.

Nakonec jsem tak oba testovací nákupy udělala v Tescu a musím říct, že jsem byla spokojená. Pojala jsem to jako doplnění základních zásob a to nebyl problém. 

Jediné, co jsem v nabídce postrádala, bylo mražené zboží. Čerstvé potraviny ovšem byly opravdu čerstvé - jak zelenina, tak maso i pečivo. Chlazené věci kurýr přivezl stále krásně chladné. 

Poplatek za dovoz je 39 Kč. Bohužel není žádná částka, nad kterou by byla doprava zdarma. 

Pro jaké situace se tedy nákup s Dáme jídlo hodí? Když něco potřebujete rychle, hodně rychle. :D Třeba pro doplnění zásob při návratu z dovolené nebo když zjistíte, že na vaření nemáte nějakou surovinu a nestíháte zaběhnout do obchodu.

#test_damejidlo #recenze #zkusenosti_damejidlo_nakup13

Dobrý den,

tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo.

Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli.

Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli.

Ve Vaší recenzi jsme zachytili otázku na šíři sortimentu. Aktuálně rozšiřujeme sortiment v potravinovém segmentu a věříme, že v brzké době zde najdete vše, co vám dosud chybělo.

Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky.

Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále.

S přáním hezkého dne,
Tým Dáme jídlo

13. črc 2021

Začni psát komentář...

Odešli