kristyneckaa27
29. kvě 2022
38 

Testování NUK lahvičky a dudlíků

Štěpánek testoval antikolikovou lahvičku a dudlíky Den/Noc od NUK.

Pár dnů zpátky u nás zazvonil kurýr. Předal nám krabičku, kde byl odesílatel Modrý Koník. Štěpovi se rozzářila modrá očka, protože tušil, že tam bude něco pro něj. 😀 V balíčku jsme objevili antikolikovou lahev s měřením teploty a dva dudlíky na den a noc. Po vyvaření lahvičky a dudliků jsme se ihned pustili do testování. Měla jsem obavu, aby Štěpa přijmul jinou lahvičku. Naštěstí ji přijal hned a už spokojeně pil mléčko. Dudlíky testoval také hned a přijal je stejně dobře jako lahvičku. 

ANTIKOLIKOVÁ LÁHEV S MĚŘENÍM TEPLOTY

U lahvičky nemám co vytknout. Štěpánkovi krásně sedí a měření teploty je naprostá paráda. Hlavně jsme využili na svatbě, kdy si servírky nebyli jisté teplotou. Naštěstí jen koukly a věděly jestli je to pro Štěpánka ideální teplota. Celkově ukazatel teploty oceňuji a bude se hodit ať na návštěvě nebo třeba pro babičku. Štěpánek i já jsme si lahvičku moc oblíbili. 

DUDLÍKY DEN A NOC 

Rozdělení dudliků na noc a den je paráda! Přes den jsme využívali denní, který si Štěpánek hned oblíbil. Večer na nás v postýlce čekal dudlík na noc. U nočního dudlíku velice oceňuji, že si nemusím rozsvítit světlo a hledat dudlík. Takhle jen kouknu, odrhnu dečku a dudlík na mě svítí. S dudlíky jsme moc spokojení a přijde mi, že Štěpánkovi nejvíce pasují, takže další dudlíky pořídíme už jen od NUK. 

S produkty NUK jsme byli nadmíru spokojení a rozhodně produkty z testování nebudou poslední, co budeme mít doma.

Moc děkujeme Modrému koníku za příležitost testovat lahvičku a dudlíky. Díky testování jsme našli naše TOP dudlíky, lahvička nám přijde nejlepší ze všech 3, co jsme od narození vyzkoušeli. 

Děkujeme ❤️

#recenze

#test_nuk2

#zkusenosti_produkty_NUK

Začni psát komentář...

Odešli