mnoukavka
25. črc 2022
101 

Jak naše Dominička testovala pokračovací umělé mléko BEBELO 2

"Kojení od 3 měsíců zcela odmítám, zkrátka piju z lahvičky, protože to prostě umím sama i bez mámy." Tak tohle by nejspíše řekla moje půlroční holčička, mlsounek a svéráz odmalička. Nikdy, už od narození nebyla plně kojená. Okolnosti nejsou podstatné ... Z tohoto důvodu jsme se s Dominičkou přihlásily do testování BEBELA pokračovacího mléka a měly jsme to štěstí, že nás Modrý koník vybral jako testerky.

Dominička, jak už jsem psala, je velký mlsounek. U žádného umělého mléka jsme nevydržely dlouho, protože zkrátka přestalo chutnat. Takové příkrmy s masíčkem, ty by nám šly, ale to mléko ... Mile nás překvapilo, že nám přišly hned 3 krabice BEBELA. Zpočátku jsem měla obavy, jak to dcerka bude zvládat, jestli nebude mít třeba potíže s bříškem, zda jí bude vyhovovat chuť. Mile mě překvapilo, že jsme začaly testovat bez sebemenších problémů.

Dcerka má od narození poměrně značný reflux, proto často ublinkává. Po BEBELU se tyto potíže značně zlepšily, což bylo příjemné nejen pro Dominičku, ale pro celou domácnost. Po 4. dni testování nicméně přišly drobné komplikace v podobě zácpy, ne však nic, co bychom pomocí kapiček a švestkové šťávičky nevyřešily.

Na to, kolik dcerce je, pije strašně málo mléka, proto každý den zařazujeme alespoň bílý jogurt. Potěšilo mě, že z běžných 400ml UM za den, v rámci testování vypila třeba 500-600ml BEBELA denně. BEBELO jí zkrátka zachutnalo. Dle mé chuti je BEBELO mléko bohaté chuti, spíše nasládlejší, byť konzistence je spíše řídká.

BEBELO je dostupné v síti lékáren Dr. Max, a když je zrovna v letákové nabídce, je k sehnání za skvělých 199,- Kč, což potěší nejednu peněženku maminky na rodičovské dovolené.

Balení je poměrně ekologické - papírová krabice ukrývá 2 balení sypkého mléka po 300 gramech a jednu plastovou odměrku. Nebylo by však od věci, kdyby se k BEBELU prodávala také například dózička, která poslouží k lepšímu skladování a zabrání rozsypání sypkého obsahu.

Za nás se BEBELO stane osvědčenou alternativou mateřského mléka, ale určitě se nevyhneme ani námi vyzkoušenému konkurentovi, který Dominičce nezpůsoboval potíže s vyprazdňováním. Ač se maminky všude dočtou, že se mlíčka nemají střídat, my máme od pediatra povoleno, samozřejmě ne každý den, týden, ... Ale dokud nezkusíte, nepoznáte rozdíl.

Takže milé BEBELO, vítej do naší spižírny ...

Shrňme si ještě plusy a mínusy :

+ příjemná chuť

+ přijatelná cena a dostupnost

+ ekologické balení

  • naší Dominičce způsobovat zácpu
  • horší skladování rozbaleného obsahu






#test_bebelo2 #recenze  #recenze_bebelo_milk27

Začni psát komentář...

Odešli