aalleennkkaa7
22. bře 2020
271 

Nutrilon Profutura 2

Nutrilonem dokrmuji svoje děti s mírnými přestávkami už sedm let. Když jsem narazila na možnost otestovat nový Nutrilon neodolala jsem a přihlásila jsem nás k testování. Balíček dorazil v době balení na první zimní dovolenou (poslední byla ještě bez dětí). 

Krabice je super, je rozhodnuto jede s námi. Krabice je totiž tak bezvadná, že i když balíte na dovolenou pět lidí včetně lyží, zimního a jarního oblečení, máte jistotu, že ať se dostane kamkoliv, nemůže se jí v podstatě nic stát. V čem je Nutrilon jiný? Krásně voní po mléku, má žlutější barvu, manželovi přijde, že se hůř rozpouští, ale já jsem rozdíl nezaznamenala.

A co na něj miminko? Nutrilonem dokrmuji od porodnice. Přání, že by moje třetí dítě bylo plně kojeno, se nekonal ani při společném sdílení postele, denním nošení, homeopatikách, litrech kojícího čaje, pískavici, benediktu... Od narození miminko ale neprožívá ani mléko z lahve, nechá se přemlouvat (zkoušeli jsme i konkurenci, o chuti to ale není), od první lžičky příkrmu si ho dá radši po lžičkách než z lahvičky. Tajně jsem si přála, že mu namíchám nový Nutrilon 2 a vypije ho s úsměvem a spokojeně usne s plným bříškem. Je mu to jedno, nový nebo starý vypije ho tehdy, když chce a né, když se to hodí mně. 

Našich aktuálních jedenáct měsíců s Nutrilonem. Nutrilon má denně ve třech dávkách jídla. Zhruba ve 4 hodiny pije Nutrilon, když mlíčko od maminky už nestačí a pak dvě dávky kaše (dvě dávky mléka po sobě většinou nechce a ostatní dávky mléka už jsme nahradili zeleninou, jogurtem nebo ovocem) a kojení máme jako doplněk, když si miminko řekne nebo spíš přileze 🙂. V 11 měsících jsme na dávce 120 ml Nutrilonu a kaši vaříme ze 150 ml (i když se nekojí, větší dávka by šla obloukem ven). 

Našich 7 let s Nutrilonem. Vyzkoušeli jsme Nutrilon 0 Neonatal, Nutrilon 1 HA, Nutrilon 1, Nutrilon 2, Nutrilon 2 Profutura, Nutrilon 3. První miminko krmení mlékem obtěžovalo (za to teď je to největší žíravina), druhé ho milovalo (aktuálně je to největší frfňa), třetí ho akceptuje. Kaši milovali všichni tři a milují ji dodnes (jen ta spotřeba je čím dál větší). Všechny tři děti byly částečně kojeny 9, 10 a zatím 11 měsíců (vždy jsem to nechala na nich). Nutrilon nám dal jistotu, klid (nakonec i psychickou pohodu 🙂, věty, že všichni mohou kojit, stačí jen chtít prostě zabolí), možnost aktivního života s miminky. Když je mateřského mléka málo, stačí vzít termosku a Nutrilon a můžete krmit na hřišti, na sjezdovce, na tréningu. Dal nám tři veselé děti a v letošním roce i 0 absencí v 1. třídě (nemoc jsme si vybrali na Vánoční prázdniny), ale řekla bych, že dětské bacily zvládám hůř já než moje děti.

Nutrilon Profutura 2

  1. Lepší krabice (na držáček lžičky jsme si ještě nezvykla holt zvyk je zvyk)
  2. Příjemnější vůně
  3. Chuťově mi přijde příjemnější (méně hořké), ale miminku je to jedno.
  4. Složení bez palmového oleje

Děkuji za možnost otestovat Nutilon 2 Profutura, od příštího měsíce začneme testovat Nutrilon 3 nebo Nutrilon 3 Profutura, snad nám někdo něco doručí.

#test_nutrilonprofutura  #recenze #zkusenosti_nutrilonprofutura

Začni psát komentář...

Odešli