ajina17
5. led 2020
556 

TESTOVÁNÍ VITAMÍNŮ SUPERFOLIN 2 CHYTRÉ MIMINKO

Jsi těhotná nebo svoje miminko kojíš?

Tvoje odpověď je ano? Skvělá zpráva! Tyto vitamíny jsou právě pro tebe 🙂  Jsou důležité pro spravný vývoj miminka. Obsahují ty nejdůležitější vitamíny.

Jako je napřiklad:

  • vitamín D3
  • železo
  • kyselina listová
  • vitamín C
  • vápník

Na úvod bych se Vám ráda představila. Jmenuji se Andrea a je mi 26 let. Mám 6 let starého syna Matyáše a momentálně čekám holčičku, která by se měla narodit koncem Února.

Když jsem tu narazila na testování vitamínů Superfolin 2, řekla jsem si proč to nezkusit. Vůbec mě nenapadlo, že bych byla vybrána. Když jsem viděla příchozí zprávu, měla jsem opravdu radost. Odeslala jsem svoje údaje a netrpělivě čekala na svou zásilku.

Zásilka dorazila opravdu rychle. A já mohla zahájit 14 denní testování. Vrhla jsem se do toho po hlavě a začala ihned. Na co taky čekat 🙂. 

 Vitamíny mě velice překvapily. Ptáte se čím? Jednoznačně svým složením a jak dobře kloužou do bříška. Denně se užívá jedna tableta a jedna kapsle. Téměř ihned po zahájení užívání šla únava stranou a já měla více energie na svého syna Matyáše. Další plus bylo, že mi po nich nebylo zle jako v případě jiných vitamínů. Superfolin je výborný doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů.

A závěr?

Vitamíny Superfolin 2 mohu jen a jen doporučit. Já v nich budu pokračovat i nadále. A na úplný závěr bych chtěla Modrému Koníku poděkovat, že jsem měla šanci vitamíny testovat a vyzkoušet. @konik_testuje

#test_superfolin

#recenze

#zkusenosti_superfolin3

Začni psát komentář...

Odešli