akirchnerova
15. pro 2019
427 

Testování Stérimar

Jak začalo naše testování?? Jednoho krásného dne došel balíček a u nás vypukla chřipková rodinná epidemie 😀 Začalo to nejstarším synem, přeskočilo to na mladší dva a nakonec i na manžela. Abych pravdu řekla, nemyslela sem si, že budeme muset testovat až tak moc..A já, jak tak píšu tento článek, tak si u toho taky stříkám Stérimar do nosu 😉

Stérimar na nosní hygienu je super. Každodenní používání mě zatím zachránilo od takové té škaredé rýmy. Když si šplíchnu do nosu i sprej na ucpaný nos, ikdyž je pro děti, tak na chvilku je opravdu znát, že se nos uvolní. 

Nejstarší syn si šplíchá sprej do nosu sám, nemá s tím problém, zato mladšímu to vyloženě vadí. Opravdu musím stříknout jen malinko. Bohužel celkově spreje do nosu nemá rád, tak s tím trošku bojujem.

Klukům jsem vždy hezky prošplíchla nos, aby se uvolnil soplík, vysmrkali se a následně stříkla Stérimar na ucpaný nos. Takto to funguje poměrně dobře. 

U nejmladšího synka stále testujeme. Bohužel rýma přeskočila i na něho a tak musíme prošplíchávat před každým kojením. Ale díky tomu se může poměrně v klidu napapat.

Velice mi u sprejů pro děti vyhovuje špička spreje se zarážkou, to je bomba. Mimčo se totiž poměrně dost mele a tak mám jistotu, že mu to nezastrčím moc hluboko do nosíku.

Další plus musím uvést, ze se může bezproblému stříknout do nosu i vzhůru nohama. U jiných nosních sprejů musím vždy kluky posadit do vzpřímené polohy, aby se sprej dal použít. Spreje Stérimar se mohou šplíchat do nosu v jakékoliv pozici. Což je super. 

Na zadní straně krabiček je poměrně hezky vše popsáno, co je výrobek zač, jak se užívá, dávkování apod. Docela mě překvapilo, že už je značka Stérimar na trhu od roku 1975, je vidět, že kvalitní značka se drží stále v popředí.

Jedinné minus, které jsem shledala, je cena. Bohužel ta není úplně nejnižší, ale za kvalitu se holt musí trošku víc připlatit. 

Celkově jsem s testováním sprejů Stérimar moc spokojená. Líbí se mi, že mají opravdu rozsáhlou řadu sprejů a tak si mohu vybrat přesně ten, který zrovna potřebuju. Narovinu musím přiznat, že jsem si nemyslela, že budou až tak účinné. Sama od sebe bych je asi jen tak na zkoušku nekoupila. Jsem velice mile překvapena a určitě dokoupím i další výrobky značky Stérimar. Za mě a moje kluky můžu určitě doporučit.

#recenze

#test_sterimar2

Začni psát komentář...

Odešli