andelkaprdelka
9. kvě 2018
739 

Dekorace, dekorace, dekorace - testování Kik

Je to už pár dní, kdy koník vyhlásil možnost testovat dekorace Kik, i když jsem si nedávala velké naděje, přihlásila jsem se a vyšlo to... Hurááá.

Hned jak jsem se dozvělěla, že jsem vybrána, udělala jsem "nálet" na Kik, co by se mi tak mohlo líbit, co prodejna, to trochu jiný výběr zboží, maličko jiné uspořádání, v některých prodejnách právě vybalovali zboží, takže všude krabice, což byl maličko překážkový běh, ale dalo se to přežít. 

Co bylo teda horší byla kvalita některých věcí, pro které jsem šla. Chtěla jsem velký a malý svícen na svíčky - všechny obouchané, nehezké, at jsem hledala a pátrala jak jsem chtěla, žádný jsem neulovila. To samé zrcadlo, byly poslední dvě, zaházené dole pod dekoracema a obě měly obouchané rámy. Docela mě zklamal výběr "námořnických" dekorací, chtěla jsem pro Jiříka do pokojíku a moc se nám nedařilo, když už nebyla dekorace "kýčovitá", tak byla obouchaná, nebo ulomená, urvaná, čehož by si asi měli zaměstnanci všimnout a takové zboží nevystavovat. A další věc, co mě malinko "rozptylovala" v nakupování byl pan "hlídač", pořád se okolo nás ochomýtal, což bylo docela nepříjemné.

A ted k tomu, co jsme s mým drahým mužem vybrali: 

Jako první jsem musela mít malý "odkládací" stoleček

Stoleček se dá pořídit s bílou, šedivou a růžovou deskou. Smontování je velmi, velmi jednoduché - jen se našroubují nožky a je to. Jen byl maličko problém ho v obchodě najít, dekorace byly dokonce i u spodního prádla, ale podařilo se.

cena: 219 Kč

Motýlci 

Na tuhle "klícku" se chodím dívat už dlouho, tentokrát byla v sekci "slevy".. a opět jsem musela "pátrat" po té své, byly tam tři, s orvanýma motýlkama, tahle jediná byla krásná, skvělá a dokonalá, do klícky jsme instalovala svítící motýlkový řetěz - byla to teda makačka, nejdřív řetěz rozmotat a pak ho namotat, ale dílo se vydařilo, a klícka krásně visí u stropu a dělá nádherné světlo, až mě přestane světýlkování bavit, můžu světla vyndat a dát tam cokoliv jiného, což je super, je hezky variabilní 🙂 

cena: klícka - 239 Kč

led světelný řetěz - 105 Kč 

Obdelníkové "poličky" 

Dlouho jsem přemýšlela, kam si umístím Jiříkova veledíla, tyhle poličky se mi moc líbily, sice byly "zaházené" až dole pod polštářkama, ale ulovila jsem je, tři kusy v balení, tři velikost, "opálený" vzhled, za ty peníze opravdu povedné. 

cena: 279 Kč 

Námořnické dekorace 

Jak jsem psala na začátku, z dekorací jsem byla "smutná",
nebylo tam přesně to, co jsme hledali, ale nakonec jsme ulovili apsoň dvě,
co se Jiříkovi moc líbí a vypadají hezky.

ceny:  maják - 139 Kč

tabulka s kotvou - 79 Kč 

Solární lampy 

Co musím hodně, hodně vyzdvihnout jsou venkovní dekorace, at už se jedná o solární lampy, různé truhlíky, květináče, dekorace, to vše ted v Kik seženete a za moc hezké ceny. Já se do tehlě "příšerek" zamilovala na první pohled a prostě jsem je musela mít 😀, nabíjí se sluníčkem a svítí moc hezky. 

cena: kus za 79 Kč 

a jako poslední jsme pořídili úložné boxy, které jsme použili  "netradičně". 

Co na to říkáte?? Hned jak jsem je viděla, říkám drahému, jestli by nešly přidělat na zeď jako "poličky".. a hohooo, tady je výsledek.  Dají se pořídit ve větších i menších provedení, my máme tu větší a vypadají vážně super.  Je i na výběr barva- tuším, že tam byla bílá a šedá. 

cena: kus 139 Kč 

Celkové shrnutí: 

plusy :

- velký výběr všeho - dekorace, oblečení, věcí do kuchyně, 

- slevové "štangle" - to je ráj, kde jinde koupíte tričko za dvacku, dětské body za 30 atd.

- milé paní prodavačky 

- ceny - ceny jsou opravdu příjemné a dalobyseříct nízké

mínusy:

- "narvaná" prodejna - člověk má občas problém tam projít, cokoliv najít, ale když hledá, tak většinou najde 🙂 

- kvalita - je potřeba si věci pořádně prohlédnout, sem tam jsou "nedotažené", ale když to vezmu kolem a kolem, tak je to všude 😉

- úzké uličky pro kočárky - což pro mámu s dětma je prostě "na prdlačku", a nemůžeme nechat dítě někde uprostřed, že jo

- když nakoupím na 1500 Kč, bylo by fain na nákup dostat tašku zdarma - nejlépe papírovku (ale to už je takovej pidi detail) 

A to je vše, myslela jsem si, že utratit poukázky za 1500 Kč bude fuška, ale naopak, nebyl to žádný problém a klidně bych využila i dvakrát vyšší sumu.  Jak se člověk "rozjede", znáte to... Ještě jednou děkuji za možnost nakupovat v Kik - zadarmo 🙂 byla to velmi příjemná zkušenost. 

Děkuji za pozornost Kristýna :-*

#test_kik #recenze

Drahá Kristýno, děkujeme, že si se zapojila do našeho testování, Tvůj názor je pro nás důležitý.
Dekorace si naaranžovala opravdu nádherně,! Věříme, že k nám zavítáš i pro podzimní výzdobu 😉

Klára z KiKu

9. zář 2018

Začni psát komentář...

Odešli