Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    andrejka_the_mum
    25. únor 2018    Čtené 378x

    VOLNÝ ČAS nad ZLATO

    „Udělám to zítra, to počká…“ skulíte se na gauč a svoji výjimečnou volnou chvíli „zabijete“ sjížděním internetu, sociálních sítí, širokou škálou nabízených produktů či televizí. Ta zajímavá kniha, která na Vás čeká na stole, nedomalovaný obraz či kolo v předsíni opět nedostaly svoji šanci.  Poté, co jsem se stala maminkou, jsem si uvědomila, že volný čas je opravdová vzácnost a snažím se jej využít co nejefektivněji. Doslova si svůj volný čas plánuji – nejen kdy bude, ale také co v něm udělám. Byť jen 30 minut denně je obrovský dar, ale i dostatek času pro plnění svýc h snů. Ve své chvilce JEN PRO SEBE si dělám věci, které mě BAVÍ a ne, co BYCH MĚLA dělat. Už jste si někdy plánovali volný čas a aktivity v něm? 🙂 

    @ Instagram nejen_maminkou 

    andrejka_the_mum
    21. únor 2018    Čtené 180x

    Inspirace - hračky do 6ti měsíců

    Když do rodiny přijde miminko, začne se dům často plnit roztomilými a ještě roztomilejšími hračkami. Ze začátku je to vcelku milé, ale po nějaké době úložné boxy na hračky přetékají svým obsahem. Náš dům je malý. Moc jsem si přála, aby se nám právě toto vyhnulo. Nekupovala jsem nic. Vyhlásila rodinné embargo. Tedy aleapoň ze začátku. Prvních osm měsíců (jojo, do Vánoc) jsem aplikovala pravidlo jedné krabice. Pořídila jsem si krásný vyplétaný košík a míra hraček odpovídala jeho objemu.

    A jaké hračky měla Eliška oblíbené v prvních měsících jejího života? Byla to tato pětice a víc nebylo třeba.

    Oball

    Krásný lehký míček pestrých barev, který je lehoučký, díratý a krásně učí jemnou motoriku již od prvních úchopů

    Špendlík

    Kousací a rachtací chrastítko. Nestárnoucí klasika.

    Žirafa Sophie

    Požužláníčko, na 3 měsíce absolutně TOP hračka z přírodního kaučuku. Eliška ji milovala a Sophie jezdila všude s námi.

    Oball kousátka

    Když přicházely první zoubky, oball kousátka doplňovaly žirafu Sophie. Různé barvy, tvary a povrchy Elišku fascinovaly. Dají se spojit dohromady a připevnit na kočárek. A v neposlední řadě mimina trénují úchop.

    Hrací deku Fisfer Price

    Když byly Elišce necelé 3 měsíce, padla nám do oka krásná lesní deka Fisher Price s hrací lištičkou. Eliška ji milovala a hrála si v ní každý den. Kousátka a hračky zkoumala, na příjemnou melodii lištičky kopala nožičkama. V 7 měsících jsme ji ale museli sbalit, neboť se o ní začala stavět. Hračky z deky nicméně zůstaly doteď;)

    A jakpak jste to měly s hračkami Vy?;)

    Pokud se Vám článek líbil, více na mém začínajícím osobním blogu: instagram: nejen_maminkou

    andrejka_the_mum