apacheee
18. bře 2021
1094 

Ambasadorka dm doporučuje: moje TOP produkty v kuchyni

Minulý článek s produkty určenými pro praní prádla se vám líbil a jelikož jsem slíbila, že se bude jednat o sérii článků, máme tu další díl. Aktuálně pro vás chystám soutěž o produkty, které využijete v kuchyni, takže se i tento článek bude točit právě kolem kuchyňského tématu. Představím vám zase TOP produkty, bez kterých si už svoji domácnost neumím představit. 

TOP produkty v naší domácnosti jsou:

Od doby, co jsme pořídili myčku, jsem rozjela pátrání po těch nej tabletách, které by skvěle fungovaly. V našem krásném Českém ráji máme totiž jednu velkou nevýhodu, a to strašlivě tvrdou vodu. Vyzkoušela jsem nejrůznější značky tablet a pořád to nebylo ono. Na doporučení jsem vyzkoušela tyhle a už u nich zůstávám několik let. Nádobí je po nich krásně umyté a vyhovuje mi, že jsou bez parfemace, takže umyté nádobí není cítit chemickým koktejlem. 

Tyhle tablety navíc fungují tak skvěle, že velmi často dávám do mytí pouze polovinu tablety - a stejnou zkušenost mi psalo i hodně zdejších uživatelek. Cena tablet je skvělá i tak, ale pokud někdy půlíte, dostanete se na absolutně bezkonkurenční ceny.

Cena produktu: 99 Kč - 30 tablet 

Na těchto tabletách na čištění myčky je absolutně nejlepší jedna věc - a to, že je můžete používat při normálním mycím cyklu - tedy společně s nádobím. Nemusíte tak čekat na chvíli, kdy máte myčku buď prázdnou, nebo nádobí vrstvit na kuchyňské lince, abyste mohli provést potřebnou údržbu. Tohle opravdu považuji za ten největší plus, protože v naší domácnosti, kde se denně vaří a máme dva malé žroutíky, je totiž prázdná myčka absolutní scifi. 

Samozřejmě jsem spokojená i s kvalitou produktu a oceňuji i to, že má čistič příjemnou a nevýraznou vůni.

Cena produktu: 49,90 Kč - 3 tablety

Tenhle produkt jsem objevila díky doporučení mnoha maminek v dm skupině a po prvním vyzkoušení jej pasovala na ZÁZRAK. Co jindy trvalo hodiny a byla to pěkná makačka, jde nyní snadno a rychle. Stačí nastříkat, nechat působit a pak jen dočistit. Jedinou nevýhodou je ne úplně příjemná vůně - ale určitě to není nic šíleného. Stačí vyvětrat a je to ok.

Cena produktu: 49, 90 Kč - 500 ml

Tenhle odmašťovač je pro mě v kuchyni nepostradatelným pomocníkem - používám na linku, obklady, na desku,... prostě na všechno, co je potřeba účinně vyčistit. Příjemně voní a hlavně fakt skvěle funguje.

Cena produktu: 59,90 Kč - 750 ml

Objevit TOP výrobek na sklokeramiku mě stálo docela dost času a zkoušení nejrůznějších produktů. Náhodou jsem pak vzala na vyzkoušení tenhle a už jsem mu zůstala věrná. Příjemně voní a skvěle funguje. Vyčistí vše - co se mu nepovede vyčistit hned, tak se po setření přípravku podaří dočistit úplně jednoduše pomocí škrabky na desku.

Cena produktu: 34,90 Kč - 300 ml

Je to trapný říct, ale tenhle “jar” jsem si prostě zamilovala. Jeho vůně je absolutně dokonalá, jemná a díky němu mám jinak nenáviděnou činnost mytí nádobí hned o něco radši. Spokojená jsem samozřejmě i s kvalitou.

Jo a muž mi ho krade na mytí auta a strašně si ho pochvaluje🙂

Cena produktu: 29,90 Kč  - 300 ml

Dříve jsem roky kupovala utěrky od konkurence, ale po objevení těch z dm už jiné neberu. Jsou pevné, dobře se odtrhávají a mají krásné designy. Pro někoho blbost, ale na mě to prostě funguje - ráda se obklopuji funkčními věcmi, které se mi navíc i líbí.

Designy se v průběhu roku mění a člověk má tak v kuchyni pořád něco nového. 

Cena produktu: 79,90 Kč - 3 x 100 útržků

Tyhle ubrousky jsem si hodně oblíbila - rychle s nimi setřete všechno, co potřebujete, a navíc krásně provoní místnost. Ubrousky dm vyrábí v limitovaných edicí s různými vůněmi, takže je můžete čas od času obměnit. Vlhčené ubrousky do domácnosti určitě nutně nepotřebujete, ale přiznávám, že za mě je to skvělá vychytávka, která se prostě hodí.

Cena produktu: 44,90 Kč - 50 ks

Tady asi není potřeba produkt nějak opěvovat - pytle jsou pevné, zatahovací a s krásnou vůní - prostě přesně takové, jaké by být měly. Za mě jsou tohle opravdu jediné, které se mi nikdy neprotrhly a neroztrhly.

Cena produktu: 39,90 Kč - 20 kusů

Kuchyňské utěrky jsou za mě absolutní TOP - hodí se k jakémukoliv úklidu (já s nimi myju kuchyňskou linku, lednici, sporák, stůl, obklady, vanu, umyvadla, muž auto,...) a mají obrovskou výdrž. Můžete je prát v pračce, nebo přihodit do myčky na nádobí. Už několikrát jsem je viděla přirovnávat k zázračnému hadříku Actifibre od Viledy a docela s tím i souhlasím. Jediné, v čem se mu nemohou vyrovnat, je mytí oken (to ten růžový umí opravdu nepřekonatelně). Hadříky z dm jsou v různých barvách, což se skvěle hodí pro odlišení činnosti, na kterou je máte určené. A cena je bezkonkurenční.

Cena produktu: utěrky - 54,90 Kč/5 ks, houbičky - 29,90 Kč/2 kusy

Více inspirace...

Více inspirace najdete jako vždy v dm skupině, kam vás zároveň i srdečně zvu:

https://www.modrykonik.cz/group/8708/

V článku jste si mohli prohlédnout moje TOP produkty - budu ráda, když mi do komentáře dáte vědět, jaké jsou vaše zkušenosti s nimi. A případně mně i ostatním doporučíte své vlastní TOpky 🙂

#dm #ambasadorka_doporucuje

Vše kromě kuchyňských utěrek mám doma😉

18. bře 2021
apacheee
autorAMBASADORKA

@ilous83 A jsi také se vším spokojená?

19. bře 2021

Úplně se vším.kupuji vše pravidelně.voňavé pytle mě mile překvapily

19. bře 2021
apacheee
autorAMBASADORKA

@ilous83 To jsem moc ráda ❤

19. bře 2021

Pytle kupuju v dm jiné, houbičky nepoužívám vůbec (nesnáším houbičky 🙈) Jinak používám všechno ostatní a jsem spokojená. Tablety do myčky taky půlím, nejvíc se mi osvědčilo lámat je napůl o hranu kuchyňské linky, nožem se mi to nedařilo🙈

19. bře 2021

@mirecka.jaroscakova Tak přesně kvůli tomu, že se mi to nožem taky moc nezamlouvalo, tak jsem radeji dávala tablety celé, ale zítra zkusim prepůlit o hranu linky 😀
Tak díky za typ 🙂

19. bře 2021

@mirecka.jaroscakova Díky za tip, taky zkusím o hranu, krájí se špatně. Dřív je dělali nějaké měkčí a krájely se podstatně snáz.
Jo a houbičky taky nesnáším 😀

Pro mě byly objevem loňského roku ty tablety na čištění myčky. Mívám doma většinou i klasický tekutý čistič (samozřejmě z DM, ale občas i z Lidlu), ale to, že se tablety můžou přidat k mytí, je perfektní.

20. bře 2021

@herminka
@jajinalili
není za co, dejte pak vědět, jak to jde. já je lámu už dlouho, tím nožem mi to absolutně nešlo.

20. bře 2021

@mirecka.jaroscakova Ono to chce spíš jakoby rozseknout, ne rozkrojit. A hlavně ne zubatým nožem, to je úplný konec.

20. bře 2021

@herminka jj, přesně tak. ale mi to vyhovuje takto, ani nemusím špinit nůž😀

20. bře 2021

@mirecka.jaroscakova Já používám prkénko a nůž, které se v té myčce mají umýt 🙂 (ano, dávám některé nože do myčky).

20. bře 2021

Chystám se vyzkoušet jejich tablety do myčky. Ale nemají obchod u nás ve městě, tak až bude cesta do vedlejšího města, mám v plánu je zakoupit.

22. bře 2021

Musím souhlasit s tím, ze ten čistič na trouby je zázrak. Naše trouba je prý tak chytrá, že by se měla čistit sama. Ale nikdy to nebylo úplně ono..Prostě to chce vždycky vydrhnout. A díky tomuto čističi to jde fakt snadno. Já to nechala klidně působit i přes noc. Jako vůně nic moc, je to takové těžké, dráždivé..Ale špína jde snadno dolů, fakt pouhým setřením..

22. bře 2021

Holky a prosim. Ten cistic na trouby... funguje to i na "starou" spinu? Ja to dost zanedbala a trouba neni tak 2 roky myta, takze podle toho vypada 🤦🏽‍♀️

22. bře 2021

Na tablety a "jar" nedám dopustit... Ta cena, účinnost a hlavně eco friendly 🙏

22. bře 2021

Čistič na myčku vypadá dobre, hned ho píšu na seznam 👍🏻

22. bře 2021

@dzogobela : funguje..já právě na tu naši troubu taky pak kašlala, protože mě to fakt nebavilo..tak rok/dva jsem to pořádne nedrhla. A tohle fakt zabralo..Nechala jsem to na některých místech pres noc. Případně jsem to umyla a vzala pak ješte jednou. Jo a rošty jsem sundala a stříkala to na balkoně nad starým plechem(takovy co je už jen na sušení ořechů, jablek pod.) No a ten stary plech se teď taky uplně leskne. Jsem fakt nevěřila svým očím..

22. bře 2021

O odmašťovači Multi Power 4 jsem se dozvěděla nedávno a je to bomba!!!

22. bře 2021

@petulkavt super, to jsem chtela slyset 🙏🏻

22. bře 2021

Moje topka je je čistič trouby a tablety supr

22. bře 2021

Vše je super!

23. bře 2021

Tady někdo četl můj nákupní seznam 🤣

23. bře 2021

Nemáte prosím někdo tip na čistič pračky? Kvůli malymu pracku někdy zavíram a ne vždycky si vzpomenu ji otevřít, což je nejspíš důvod, proč nám občas smrdí po vyprani i prádlo 😒

23. bře 2021

hlavně papírové útěrky

25. bře 2021

Začni psát komentář...

Odešli