asashley
4. pro 2020
186 

Testování Fisher Price - sranda party - Linkimals

Ahojky všem, 

v první řadě, než se dostanu k závěrečnému hodnocení, bych chtěla moc poděkovat, že jsme mohli být součástí testování. Děkujeme. 

Už když jsme se do testování přihlašovala, tak jsem moc nevěřila, že by se na nás mohlo usmát štěstí, ale usmálo! Jsem za to moc ráda, protože hračky Fisher -Price za nás patří rozhodně k těm nejpovedenějším. 

Když se k nám sranda parta (jak jim doma říkáme) dostala, děti byly opravdu nadšené. Samozřejmě se jako první vrhl syn na lenochoda a Ellinka, které je 14 m a pro níž především byly hračky určené, sáhla jako první po lamě. Musím říct, že lenochoda se na poprvé trošku bála, byl na ní asi moc hrrr... Ale navlékání kroužků jí moc baví a v tomto věku to asi patří k takovému prvnímu koordinovanému pohybu. Už syn měl rád toto navlékání kroužků a musím říct, že když ještě hrají a zpívají hned je to pro děti o to zajímavější. Když Ellinka chtěla prozkoumat i lenochoda, proběhla menší bitva o něj, ale nakonec vše dobře dopadlo a o hračky se vždycky hezky podělily. I lenochod si našel cestu k jejímu srdci, pořád ho mačká a dokonce má na jeho písničku už svojí taneční sestavu. Los byl trošku odstrčený, protože vedle lamy a lenochoda možná nebyl pro děti úplně zajímavý. Nakonec jsme ho využili a využíváme nejvíc v autě, má ideální velikost, Ellinka ho hezky udrží a může zpříjemňovat cestu.

Za dobu testování jsme si s dětmi užily spoustu legrace. Jen je člověk nesmí zapomenout vypnout, protože začnou, když to nejmíň čekáte. Asi tak když potřebujete, aby bylo ticho, když děti konečně usnout a nechtěně jednoho zmáčknete a začnou všichni, pobavili jsme se s manželem a od té doby jsme si na to dali pozor. Také nevím, jestli to byla náhoda, ale syn si vzal lenochoda o patro níže k babičce, která s námi bydlí, lama s losem tu zůstali, každou chvíli se zapli a zpívali. Nakonec jsem je odnesla dolů ať si prozpěvují společně. 

Teď se vrhneme na popis každého zvlášť jejich klady a zápory. 

Mluvící lenochod - je ze sranda party největší a děti zaujme jako první, možná i proto, že ne každé dítě toto zvířátko vlastně zná. Syna moc bavila hra s barvami. Svítí různými barvami což je vážně bezva, tleská a kývá hlavičkou. Když zmáčknete jeho levou tlapičku, hraje různé písničky, když jeho pravou tlapičku, počítá a říká abecedu. Má měkké tlapičky, které zapojují zrakové, sluchové a hmatové smysly dětí. Vhodný je pro děti od 9 m, ale u nás si získal i 3,5 letého syna. Jeho cena se pohybuje kolem 750,- CZK.

+ barvy, kterými hraje a nespočet písniček a říkanek, které dítě vtáhnou do hry, myslím, že jsme doteď určitě neslyšeli všechno

- žádné mi nenapadají, protože i cena mi přijde adekvátní 

Mluvící lama kroužky – jak jsem psala výše, ty dceru zaujaly nejvíc. Taktéž hraje barvami, zpívá a je skvělá pro první koordinaci pohybu. Moc se mi líbí, že dítě povzbuzuje. Cena je kolem 400-500,- záleží na obchodu. 

+ koordinace pohybu

+ povzbuzování, barvy a zpěv

- pokud to člověk neohlídá je možné, že se některý kroužek ztratí a potom by hračka nefungovala, jak má

Mluvící los – jak jsem již psala, chudák byl u nás trošku odstrčený, ale i tak je skvělý. Má měkké barevné parůžky, hraje barvami a když mu dítě zmáčkne bříško, počítá od 1-10. Cena je kolem 299,- 

+ velikost vhodná na cestování 

+ písničky, počítání

- samostatně bych ho asi nekoupila

A to nejlepší nakonec, zvířátka Linkimals jsou společně propojená, společně vytváří parádní hudební a světelné číslo a musím říct, že ta písnička je opravdu skvělá a chytlavá. 

Pokud vám zvířátka na sebe nereagují, stačí je znovu vypnout a zapnout. 

Závěrem znovu děkuji za možnost.

#test_fisherprice4  #recenze #linkimals_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli