baja1122
10. čer 2019
369 

Testování aneb Rybilka ukáže, jak dětským zadečkům pomůže

Tak konečně došlo i na mě! 🙂 Mé první testování produktů na MK je za mnou. Poprvé jsem byla vybrána a nebudu vám nic nalhávat - velmi mě to potěšilo! 

První dny s Rybilkou

Již netrpělivě jsem čekala na kurýra, který mi měl dovézt první balíček od MK. Dal si načas, víte, jak to je.. V SMS stálo: přijedeme od 11:00 - 15:00. Čekám, čekám, pořád nic.. No v 15:10 tu nakonec byl. 😀 

Po rozbalení přišlo přesně to, co jsem čekala. Mastička a vlhčené ubrousky od Rybilky. Sice už je konec testování, ale samozřejmě mast mám pořád zpola plnou... ubrousků je méně, ale také mi ještě nějaké zbyly.

První vyzkoušení

Tak a bylo to tady. První vyzkoušení - na řadu nejprve přišla mastička. Hned jsem byla zvědavá na její vůni, zda pořád trochu voní nebo smrdí (asi jak pro koho), jak si to pamatuji z dětství - po rybině. 🙂 Nemusíte se bát! Žádná rybina a konzistence skvělá! Mast se velmi dobře roztírá a tak to naše testování začalo.

Záchrana v podobě vlhčených ubrousků

Vlhčené ubrousky zažívají velký boom, některé maminky je dokonce používají běžně i v domácnosti (já používám látkové ubrousky a vodu), u nás našly svůj úděl hlavně na cestách. 

Ubrousky od Rybilky jsou trochu méně vlhké, a taky se vám většinou nepodaří vytáhnout jen jeden, ale jinak si nemohu stěžovat. Není z nich cítit chemie, jsou příjemně parfemované (nebo právě neparfemované?) a vlhkost můžete vyřešit třeba tekoucí vodou. 

Konečné shrnutí

Testování je u konce... Trvalo více než 14 dní a jak vlastně produkty od Rybilky hodnotím? Ubrousky jsou za mě skvělé, na cesty mi opravdu vyhovují - největší zátěž proběhla minulý víkend, oba dny jsme byli na cestách, na oslavě narozenin a ještě k tomu bylo velmi horko. Můj syn netrpí nikterak výrazně na opruzeniny, ale když už k nim došlo, mastička bohužel nepomohla, jak jsem si představovala. Nic nezhoršila, ale ani nic nezlepšila. Vše nakonec vyřešilo sundání plenky a časté větrání.

Ubrousky bych hodnotila 8*/10*

Mast bych hodnotila 7*/10*

Výhody a nevýhody?

Ubrousky: 

+ příjemná vůně, dobrý materiál, příjemné na dotek, dobré na cesty, bez pěny a přidané chemie

- málo vlhké, nelze vytáhnout po jednom

Mast:

+ příjemná vůně, dobrá konzistence, dobře se roztírá, praktická na cesty

- opruzeniny nezhoršily, ale ani nijak výrazně nezlepšily

Závěrem

Snad bych chtěla jen podotknout, že jsem moc vděčná za příležitost testování. Moc mě bavilo přidávat příspěvky a fotit produkty. Snad budu mít štěstí i někdy v budoucnu!

S celkovým výsledkem jsem spokojená a Rybilku budu všem v okolí doporučovat. Mám na ní vzpomínky z dětství, kdy to u nás doma byla "mast na všechno" a s testováním budu pokračovat, protože, jak jsem již psala v úvodu, ještě mi dost zbylo.

Syn vyrůstá na látkových plenách, a proto u něj opruzeniny nejsou tak časté. Proto je pro něj 14 dní testování málo, ale na Rybilku nezanevřeme! 

#test_rybilka #recenze #zkusenosti_rybilka

Začni psát komentář...

Odešli