Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jsem se "zamilovala" tak jen vybrat které 🙂

    (2 fotky)

    Tak mám splněno za dnešek 🙂

    Tak Ellí v šesti týdech 5 kilo 57 cm 🙂

    Mamči, do kdy je možné že se miminkům změní barva očíček ?

    Chtěla bych být jako naše miminko, pořád papat , přibírat a ještě aby mě za to chválili 🙂 krásné ráno všem

    Dneska máme soud s ex o majetek, už se to táhne pěkně dlouho, ráda bych aby se to někam konečně pohnulo,, dneska tam osobně nejsem, bojuje za mě právnička,,

    Na ohřívání mateřského mléko nepoužívat mikrovlnku, , ale v porodnici jí používali ? ! takže ohřívat ve vodě?

    Tak po poradě s laktační poradkyní, jedeme v nejbližších dnech do Prahy za Peaddr. Matějíčkovou kvůli "zanikající bradičce u malé", proto jsme i fásly elektrickou odsávačku, aby se prsa vyléčila, .Byl tam někdo u paní doktorky?

    Tak dneska se to naše miminko mělo narodit,,, Ellí je právě 12 dní

    Dneska adrenalinový den, jdeme 11 den po narození Elli na odstranění pupíku,, najednou krve, nedalo se to zastavit,, povolán navíc chirurg, nás si tam nechaly na pozorování, kontrola po 20 minutách,, :(, pro jistotu ještě odběry krve,, z ruky to nešlo, tak s hlavičky,, Elli uřvaná,, maminka ještě víc a nervy na pochodu :(

    Jak na žloutenku , když k nám nejde sluníčko?

    Skutečná příhoda u gynekologa ( převzato z FB )

    Byla jsem objednaná ke gynekologovi na prohlídku. Nečekaně sestřička volala, jestli bych mohla přijít dříve, už v 9.30 hodin. Cesta trvá asi 35 minut, takže mi už zbývalo velmi málo času. Rychle jsem vběhla do koupelny, strhla ze sebe pyžamo, namočila ručník, co ležel vedle umyvadla a v rychlosti jsem se tam dole trochu umyla, abych byla prezentovatelná.
    Ručník jsem hodila do špinavého prádla. Bleskově jsem na sebe něco hodila a utíkala k autu. Sotva jsem dosedla v čekárně, už mě volali dovnitř.
    Vyhoupla jsem na stůl, obličej obrácený na druhou stranu místnosti a dělala jsem, že jsem někde jinde. Proto mě překvapilo,když gynekolog prohlásil: "Á, dneska jsme si dali na sobě extra záležet!" Trochu jsem nechápala, a tak jsem mlčela. Zbytek proběhl normálně.
    Když přišla moje malá dcerka ze školy, tak šla do koupelny a ptá se: "Mami, kde je můj ručník?".
    Odpověděla jsem, že ve špinavém prádle a ať si vezme ze šuplíku jiný.
    A ona na to: "Ale mami, já potřebuju ten, co tu byl dneska ráno, já jsem si do něj schovala všechny moje třpytky!!!"

    Holky, jak je to s trvalým bydlištěm ? Mám trvalé jinde než kde žiju a dítě bych ráda nahlásila už rovnou trvale na moje přechodné,, dovolí to matrika? Nebo automaticky dle trvalého matky?

    18 dní do TP,, kontrola v nemocnici,, streptokok negativní,, porod se nechystá,, za týden zas 🙂

    Tak nevím, pokud to přítel nebude stíhat, je lepší aby mě do porodky vezl exmanžel , nebo ex přítelkyně od partnera :DD.

    Stále čekám kdy na mě vlítle uklízecí magorismus,, a ono to asi tohle těhotenství nepřijde,, ty okna mě fakt nechávají chladnou,, :D

    Dneska jsem se rozdloučila s mojí paní doktorkou a příští kontrola už v nemocnici 🙂 ,,
    Snad to vyhraje ten Havlíčkův Brod