Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Tady se ví vše, ženy prosím, potřebujeme koupit Gabče číšnické oblečení, sukně, motýlek, kalhoty, košile atd. Jenže cena na webu ukazuje šílenou sumu. Nemáte někdo tip, kde nakoupit a nenechat tam půl vejplaty? Děkuju.

    Moji tři školáci donesli výzo. Adámek má prvni slovní hodnocení, protože byl v přípravce. Aleš samozřejmě samý jedničky a Gabča zabojovala na poslední chvíli a vytáhla čtyřky na trojky. Jsem tak pyšná ❤️💋🙂

    (3 fotky)

    Zdravím všechny, prosim o radu, tip nebo cokoliv _ v neděli ve 4:30 h ráno odlétáme na dovolenou. Nikdy jsme s detma takhle brzy neleteli, samozrejme to znamena byt uz ve 2:00 rano na letišti, přílet do destinace je v 7:30h a do hotelu cca v 10:00 hodin. Prosim, kdo jste takhle letěli s malýma dětma, jak je připravit? Máte někdo zkušenost? Děkuji.

    Léta u lůžka s klienty, přesazovaní z lůžka do křesla a zpět, šest porodů a samozřejmě jídlo v běhu udělaly s mým zdravím své, a tak mám krom refluxu, ještě brániční kýlu. Je to hodně nepříjemná záležitost. Nemá někdo tady zkušenost?

    (3 fotky)

    Přípravy na Vánoce. Perníčky.

    (2 fotky)

    Kdo by chtěl vidět z naši dovolené v NY více, zde je odkaz na má videa na YT

    https://www.youtube.com/watch?v=GjTUNkgeL0c


    https://www.youtube.com/watch?v=NNELhhpw05g
    bartunci2012
    Zpráva byla změněna    23. říj 2021    

    Jdu se zeptat. Kamarádka je na neschopence kvůli angíně. V minulém týdnu jí přišla kontrola, sice byla doma, ale vchodové dveře do domu nejsou vybaveny domovnimi zvonky, protože dům je chráněna památka a majitel domu prý není povinen je instalovat. Teď jí přišel dopis od firmy, že jí na základě nezastižení seberou celou nemocenskou. Doma byla, má na to svědky. Kontrola jí nevolala, ani se jinak nepokusila do domu dostat. V domě má označenou schránku i dveře do bytu jsou označeny jménem. Dá se nějak bránit proti tomu, aby jí vzali peníze?

    Ženy, kdybyste některá měla zájem o slevové kódy v akci "Nákupy s Maminkou" z časopisu Maminka, mám celou slevovou knížku, kódy ráda naposilam.