beruda
25. zář 2017
400 

Potřebujete umýt koupelnu?

Jsem na mateřské. Už tři roky. A protože jsem matka na mateřské, která nemá co dělat, stal se mým nejlepším kámošem v koupelně suchý šampon. Vzhledem k občasným změnám barvy vlasů bílý i tónovaný. Někdy prostě nemám čas na to, abych trošku zkulturnila své mastné háro a tak ho vytuním suchým šamponem, svážu do culíku a jde se. Samozřejmě také s povděkem kvituji nadcházející období, kdy bude většinu dne tma a nebudu moc vidět.

Po třech letech užívání zmíněného šamponu jsem opravdu matador, co se manipulace s tímto výdobytkem moderní doby týče. Zhruba před čtrnácti dny jsem si koupila novou značku, že ho vyzkouším. A vyzkoušela jsem ho dnes. Podotknu, že mám momentálně hnědé vlasy a koupila jsem tedy tónovaný šampon.

Podle zvyku jsem vlasy rozčesala, a ke kořínkům začala krátkými střiky šampon nanášet. Pak jsem vlasy promnula, ještě prodrbala ručníkem, rozčesala a byla jsem opravdu spokojená....dokud můj zrak nepadl na první poličku.

Byla HNĚDÁ, pomalu jsem očima přejížděla celou koupelnu. Vzhledem k tomu, že bydlíme v paneláku, to moc dlouho netrvalo. Výsledek nebyl moc povzbudivý. Na všem, opravdu na všem byl hnědý poprašek šamponu. Na parfému, sprchovém gelu, mýdle a všech poličkách...prostě všude. Nezbylo mi tedy, než koupelnu opět - po dvou dnech - kompletně vypulírovat. NIKDY se mi nic takového nestalo, šampon užívám pořád stejně, ale tenhle mně opravdu překvapil...nepříjemně. Asi má nějaký divoký rozptyl :-/. No, tak aspoň mám uklizeno, že?
PS: právě jsem si všimla, že mám hnědý obličej, uši a krk

PPS: Nechcete někdo suchý šampon? Jen jednou použitý...

😅

25. zář 2017

Co to bylo za znacku?😅

29. bře 2018
beruda
autor

@isabelafuentes já uz jsem to radši zapomněla, že by Nivea? No, je fakt že jsem na suchac od té doby nesahla, ale třeba se mi teď po porodu zase bude hodit 😀

29. bře 2018

Začni psát komentář...

Odešli