Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    beruda
    25. zář 2017    Čtené 400x

    Potřebujete umýt koupelnu?

    Jsem na mateřské. Už tři roky. A protože jsem matka na mateřské, která nemá co dělat, stal se mým nejlepším kámošem v koupelně suchý šampon. Vzhledem k občasným změnám barvy vlasů bílý i tónovaný. Někdy prostě nemám čas na to, abych trošku zkulturnila své mastné háro a tak ho vytuním suchým šamponem, svážu do culíku a jde se. Samozřejmě také s povděkem kvituji nadcházející období, kdy bude většinu dne tma a nebudu moc vidět.

    Po třech letech užívání zmíněného šamponu jsem opravdu matador, co se manipulace s tímto výdobytkem moderní doby týče. Zhruba před čtrnácti dny jsem si koupila novou značku, že ho vyzkouším. A vyzkoušela jsem ho dnes. Podotknu, že mám momentálně hnědé vlasy a koupila jsem tedy tónovaný šampon.

    Podle zvyku jsem vlasy rozčesala, a ke kořínkům začala krátkými střiky šampon nanášet. Pak jsem vlasy promnula, ještě prodrbala ručníkem, rozčesala a byla jsem opravdu spokojená....dokud můj zrak nepadl na první poličku.

    Byla HNĚDÁ, pomalu jsem očima přejížděla celou koupelnu. Vzhledem k tomu, že bydlíme v paneláku, to moc dlouho netrvalo. Výsledek nebyl moc povzbudivý. Na všem, opravdu na všem byl hnědý poprašek šamponu. Na parfému, sprchovém gelu, mýdle a všech poličkách...prostě všude. Nezbylo mi tedy, než koupelnu opět - po dvou dnech - kompletně vypulírovat. NIKDY se mi nic takového nestalo, šampon užívám pořád stejně, ale tenhle mně opravdu překvapil...nepříjemně. Asi má nějaký divoký rozptyl :-/. No, tak aspoň mám uklizeno, že?

    PS: právě jsem si všimla, že mám hnědý obličej, uši a krk

    PPS: Nechcete někdo suchý šampon? Jen jednou použitý...