Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Maminky, mám nález cs10 otevřena na 5cm s vůlí do 8cm a malý má hlavičku úplně v pánvi :( ze ani ultrazvuk nesel poradne udělat. Nikdo nechápe, jak to ,že nerodim. Ultrazvuk je odpovídající 39+4tt váha 3650g a odmítli mi udělat hmat a pichnuti vody kvůli původnímu termínu porodu podle toho jsem 36+4tt. Už jsem zoufalá, bolestí nespím, hlavička hrozne tlačí, poraďte jak pomoci , aby se to rozjelo.

    Maminky,která jste rodila podruhé a kdy ,při nálezu cs10,hlavička nalenutá a bylo mi řečeno,že jsem otevřená na 4cm po roztažení max.8cm, mám nakázan přísný klid a snaha vydržet do 36+0tt což je příští sobotu. Jenže mě i v lehu tvrdne břicho ,jak kámen a začínám být trochu nervozní.

    Maminky , poraďte mi jsem zoufalá. Malá si kouše nehty , ale non stop :( manžel taky a tchyně si dokonce vyžrala nehtové lůžko , děsí mi , že by si měla tak zohyzdit ruce.
    Otázkou je co s tím, plácnuti, upozorňování, hubování nikam nevede.

    Už se to blíží ♡♡♡ Krásného Valentýna

    (2 fotky)

    Když milovaná dcera touží po zeleném delfínovi , tak jí ho prostě ušiješ, i když jsi manuální střevo ♡♡♡ radost k nezaplacení

    Druhátko a 5 měsíc 🙂 12kg dole a břicho menší než u dcery. Asi tam opravdu bude ten kluk 🙂

    Dneska jsem po 20letech společného života přišla o nejlepšího přítele,člena rodiny a velkou lásku. To jak mi je asi nemusím říkat.U nás dvou to bylo v dobrém i zlém až do posledního výdechu. On nebyl zvíře,nebyl kočka,byl Bárny člen rodiny. Dnešek se mi zareje do paměti černým písmem rozmazaným potoky slz. Když jsem ho v 8letech dostala pod stromeček nikdy by mne nenapadlo,že si bude hrát s mou dcerkou. Jsem důkazem, že lze zvíře milovat ,jako člověka. S ním odešlo kus mne. Musela jsem se někde vypsat,děkuji.