Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    danulle_
    17. lis 2019    Čtené 426x

    Test Somat

    Děkuji Modrému koníkovi za možnost testování výrobků do myčky nádobí od firmy Somat a to řady Gold.

    Somat Gold tablety do myčky 

    Jedná se o nejlepší řadu tablet do myčky nádobí od Firmy Somat. Tablety splnily mé očekávání, umyly opravdu vše, nádobí čisté, lesklé, bez čmouh. Tablety jsem dle návodu dávala do dávkovače mycího prostředku, vždy byly perfektně rozpuštěné. Používala jsem je společně s leštidlem Somat a solí do myčky jiné značky. Velké plus - tablety se nemusí vybalovat z obalu.

    Somat Gold gel

    Pro mě velkou neznámou. Vůbec jsem netušila, že lze mýt nádobí v myčce jinak než za pomocí mycích tablet. Zprvu jsem byla skeptická, jak budu mycí gel dávkovat. Na obalu sice pokyny k množství jsou, ale odměrka žádná. Taky mě napadlo, zda se nebude gel hned vylívat ze zásobníku v myčce. Velké zjištění bylo, že myčka má rysky přímo v zásobníku. Takže mé obavy byly zbytečné. Dávkování je tedy velmi jednoduché a rychlé. Mám ráda praktické a funkční věci a tento gel to splňuje. Je to jednodušší než vytáhnout tabletu z krabice 😀. Dávkování je 18 ml na méně špinavé nádobí a 28 ml na normálně a velmi špinavé nádobí. Během testování jsem používala i na velmi špinavé nádobí menší množství a bohatě to stačilo. Výsledek byl vždy perfektní. Za mě TOP výrobek, ke kterému se bude nadále ráda vracet.

    Leštidlo Somat s efektem rychlého schnutí 

    Sklenice a příbory bez šmouh. Srovnatelné s jinými leštidly.

    Somat intenzivní čistič myčky 
    Bohužel bez návodu k použití. Tuto očistu čas od času dopřeje naši myčce manžel, pro mě je to právě jedna z těch “ otravných” činnosti, které je potřeba provádět, i když není výsledek vidět. Ale věřím, že naše myčka nádobí je za to vděčná 😉 Přípravek se používá bez nádobí a to 1x za 3 měsíce.

    Somat čistič myčky 

    Tablety, které slibují vyčištění vaši myčky a to společně s nádobím. Nádobí nebylo nijak znečištěné, šmouhaté od přípravku. Myčka hezky čistá. Doporučuje se používat 1x měsíčně.

    Vůně do myčky Somat deo duo-perls lemon a orange

    Nikdy jsem nepozorovala zápach z myčky, tak jsem proti němu nemusela nikdy bojovat. Myčku zapínáme doma denně. Háček na zavěšení vůně je velmi nepraktický, docela malý a pořád padal. Musíte si dát také pozor aby nebránil otočnému rameni v myčce. Vůně po rozbalení je citrusová, není až tak výrazná. Po zapnutí myčky a působení tepla se vůně velmi zintenzivní. Pro mě až otravná při každém opětovném otevření myčky. Bohužel mě vůně zklamala a používat ji nadále nebudu.

    Všechny výrobky až na vůni do myčky splnily mé očekávání a ráda se k nim vrátím. Top výrobek je Somat mycí gel.

    danulle_
    3. říj 2018    Čtené 351x

    Naše testování s BAZA plus krémem

    Do doby něž koník vyhlásil testování tohoto krému, jsem o značce Balupo neslyšela. Testovat se měl BAZA plus krém mladší sourozenec krému  BELOBAZA a BAZAlight krému. Podle toho co krém slibuje jsem zatoužila ho vyzkoušet.

    BAZA plus je víceúčelový zinkový krém s hutnou texturou určený ke každodennímu použití při mnoha kožních problémech. Za dokonalost pokožky v krému bojují ZINEK, BISABOLOL (výtažek z heřmánku) a změkčující BÍLÁ VAZELÍNA. Krém je určen nejen na opruzeniny a podráždění u novorozenců, ale i jako vhodný doplněk v péči o velmi suchou a ekzamatickou pokožku, akné, drobné spáleniny, oděrky a proleženiny u dospělých. Je doporučovano krém používat preventivně i při akutním řešení kožních problémů. 

    Příchodem nevlídného počasí a počátkem topné sezóny začíná trpět má pokožka. Schne a praská mi jak pokožka na rukou a tak na kolenou a nártech. Nyní jsem těhotná a musím nosit kompresní punčochy, které aktuálnímu stavu pokožky moc nepřidají. Takže testování se mělo týkat hlavně mé osoby. A abych v tom nebyla sama 😉 testování dolnil náš skoro dvouletý Honzík, který ještě neodložil plenky a občas se zarudnutí a opruzení zadečku neubráníme. 

    A jak testování probíhalo? Mazali jsme, mazali a mazali.

    S velkým teplotním výkyvem se Honzikovi udělaly kolem pusinky škareydé pupínky a zarudnuti. Hned první příležitost vyzkoušet krém při akutním problému a během pár dní zabral na jedničku. 

    Dále jsem krémem mazala Honzíkovi zadeček po koupání, jak jsme každý večer zvyklí, zde neproběhla žádná změna, před 14-ti denním testováním i po něm dupka bez zarudnutí či opruzení.

    Poslední testování probíhalo na mé maličkosti. Na kolenou a nártech se mi, jako každoročně v tuto dobu objevila suchá, zarudnutá místa. Když jsem si ráno pokožku namazala, tak se krém i přes svou hutnou konzistenci dobře roztíral, ale docela dlouho vstřebával, což mi moc skrz kompresní punčochy nevyhovovalo, tak jsem začala mazat jen večer ( i když výrobce doporučuje aplikaci 2-3x denně ). A výsledek bez jakýchkoli změn. Uvidím časem, zda s mrazem se stav pokožky bude zhoršovat nebo zůstane neměnný, což já bych brala za veleúspěch. 

    BAZA plus krém má opravdu krásné balení.

    K dostání je v tubě a to rovných 100 gramů nebo v kelímku 400 gramů. Krém má hutnou texturu, dobře se roztírá, ale hůře se vstřebává. Je bez parfemace, což každý zhodnotí podle svého, já bych lehkou vůní uvítala, ale na bodech neubírá. Celkově jsem s krémem spíše spokojená, ale uvidím co ještě ukáže. Je srovnatelný s jiným zinkovým krémem co kupuji. 

    Děkuji modrému koníkovi za možnost otestovat 🙂. 

    Maminky máte některá? Prosím o nějakou recenzi. Děkuji https://www.feedo.cz/peg-perego-sportovni-kocar...