Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    dendulevrtule
    14. pro 2019    Čtené 455x

    Boj s ucpanými nosy aneb testování Stérimaru u nás

    Předně bych chtěla poděkovat za možnost testování Stérimaru. S produkty firmy Stérimar jsme se setkali už dříve díky skvělé Ambasadorce zde na Modrém koníku @kristinaandbaby. 

    Když se nám narodila druhá dcerka hledala jsem přípravek na čištění jejího maličkého nosíku. Narazila jsem na značku Stérimar a bylo vybráno. S produktem dětské nosní hygieny máme tedy bohaté zkušenosti. Je k nosíku šetrný a opravdu vhodný i pro ty nejmenší děti. Díky tomu, že je Karolínka zvyklá od malička, nemá s aplikátorem firmy Stérimar nejmenší problém. Nechá si bez problému stříknout do nosu a ještě se dožaduje půjčení lahvičky. Případné „holuby“ se krásně rozpustí a není nutné je čistit mechanicky. 

    Vzhledem k tomu, že v době, kdy už jsem věděla, že jsme vybráni do testování, ale balíček zatím nedorazil, dostala Karolinka rýmu, neváhala jsem a koupila Stérimar Na ucpaný nos Baby. A byla jsem velmi mile překvapena. Nos po použití spreje šel velmi krásně odsát, na Kaji bylo vidět, že se jí mnohem lépe dýchá, když jsme použili i bez odsávání. Dokonce při nouzi nejvyšší jsem ho použila i já a fungoval skvěle.

    Nosní hygiena pro dospělé a větší děti se stala mým pomocníkem pro každý den. Bojovala jsem s ukrutnou rýmou, bohužel ani každodenní stříkání do nosu nás neuchránilo od zánětu uší. A to jak u mě tak u Káji. Bohužel tentokrát na nás sedl bacil, kdy by nám nejspíš nepomohla ani svěcená voda 😀 Stérimar byl ale skvělým pomocníkem v tomto tentokrát dost nerovném boji.

    Abych ale nepěla jen chválu, jediné, co bych uvítala, by byl i klasický aplikátor. Starší dcerka nesnáší stříkání do nosu a Stérimar nezvládala vůbec, pokaždé pláč. Klasický sprej už celkem zvládá když se předem domluvíme.

    Stérimar u nás doma už bude mít stálé místo a dokonce se naše sbírka rozrostla o sprej pro Nos náchylný k infekcím na doporučení dětské lékařky. Sice byl celkem problém ho sehnat, ale i to se nakonec podařilo.

    Ještě jednou moc děkujeme za tuto úžasnou zkušenost a určitě budeme Stérimar doporučovat dále.