Od dnešního dne jsem vám k dispozici na fóru, kde si ráda s vámi popovídám nejen o Dostizích a sázkách Junior. Pěkný den Markéta Stará

    dinotoys
    31. bře 2016    Čtené 9x

    Dino Toys - hračky pro každého

    Jsme česká společnost, která vyrábí a prodává hry, puzzle, hrací karty a obrázkové kostky. Všechny tyto produkty vyrábíme v České republice. Mezi naše nejúspěšnější tituly společenských her v posledních desetiletí patří: „Dostihy a sázky, „Člověče nezlob se“ a „Pojď si hrát“. Můžeme se pyšnit širokou nabídkou puzzlí, na kteých využíváme atraktivních licence např. The Walt Disney, The Simpsons, Zdeněk Miler atd. Zároveň dovážíme kvalitní produkty značky Ravensburger, Rubikovu kostku a Disney plyš. Od roku 2008 dovážíme též produkty pro děti 0-3 let značky Disney baby, které seznamují děti se světem zvuků a barev.
    V roce 2008 získala naše společnost pro své výrobky, jako jedna z prvních firem v ČR, certifikát Bezpečná a kvalitní hračka. “, která je součástí programu Česká kvalita.
    Zároveň jsme v polovině roku 2008 také začali ve výrobě využívat laserovou kontrolu kompletnosti puzzle, jedinečnou technologie v celé střední a východní Evropě. Důvod zavedení laseru jsme měli jasný. Zamezit prodejům nekompletních puzzlí. K nekompletnosti puzzle mohlo docházet během výroby (některé dílky zůstávaly v lisu, či se ztratily při cestě již vyseknutých puzzle do pytlíku, ve kterém jsou uzavřeny a vkládány do krabic). Tento speciální přístroj, který pomocí laseru sleduje počet dílků puzzlí zajišťuje kompletnost puzzlí od 100 XL dílků výše. Každé puzzle po vyseknutí putuje na laserovou kontrolu. Potom je obrázek ihned zabalen do sáčku, a tím je vyloučena jakákoli ztráta dílků při výrobě.