Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    eeelishka
    24. led 2011    Čtené 0x

    Nádherná kniha Deník nastávající maminky

    Zdravím všechny maminky  a především ty nastávající 🙂

    Jsem v 16. týdnu prvního těhotenství a jako každou šťastnou nastávající maminku mě zajímá co se děje a co se bude dít v mém těle, jak probíhá vývoj miminka a co všechno mám udělat proto abychom byli oba zdraví..

    Když jsem si tuto knihu objednávala, očekávala jsem, že to bude klasická kniha provázející těhotenství..Dnes mi přišla a já jsem víc než mile překvapená jak si autorka s tímto tématem pohrála..

    Kniha obsahuje spoustu nádherných fotografií a vtipné obrázky, veliké množství praktických rad a informací o těhotenství a následujících 10 měsíců po porodu. Navíc obsahuje i plakáty, malé knížečky a leporelka, na kterých jsou buď rady o výživě, informace o ultrazvucích, homeopatické rady při potížích, fotky rostoucího bříška a měnícího se těla, seznam věcí do porodnice, rady při výběru kočárku nebo cviky během těhotenství a po porodu. Vše můžete vyjmout v případě potřeby. Je to v pěkných obálkách přichycených na stránkách knihy. Na konci je obálka pro uschování ultrazvuků.

    Kniha je veliká a v nádherném obalu (modrá část je látková) v pevné vazbě s praktickou záložkou, psaná do 21 kapitol částečně formou článků a částečně formou deníku maminky. Vše psáno více osobní formou než takovou tou strohou informační. Autorka tímto nabídla nastávajícím maminkám užasný pohled do všeho toho krásného co je čeká a nemine. 

    V tomto článku bych tímto chtěla knihu doporučit maminkám co se ještě nerozhodly pro odbornou literaturu o těhotenství, nebo těm, co jsou moc zvědavé co je čeká jako já a jedna kniha jim nestačí 🙂 Může být i vhodným dárkem pro kamarádku nebo sestru čekající miminko 🙂

    Cena se pohybuje okolo 500 kč, což se zdá být moc, ale myslím si, že to za to rozhodně stojí 😉

    Děkuji za pozornost a přeji Všem bezproblémové a příjemné těhulkováni 🙂

    Eliška