Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Mohla bych poprosit o vyplnění dceři do ročníkové práce, jsou to jen 2 otázky, moc by ji to pomohlo. Děkuji

    https://surveyheart.com/form/657eafb09b1a133d16...

    Potřebovala bych poradit. Jak se z hlavniho vlakového nádraží v Praze, dostat nejlépe do MAJALANDU???? Jela bych radši vlakem nez autem, tak zjistuji jestli to nejak rozumne jde se tam dostat. Moc děkuji

    Potrebovala bych zkusenost. Kdyz vam dite školou povinné vyšlo minuly týden covid pozitivní tudíž mu po 5(6) dnech konci izolace a muze jit do skoly. museli mit před nástupem negativni test! Nam nic hygiena nerikala jen ze muze 5 den do skoly konci izolace.

    ZIMNI BOTY vel 38 pro holku (9,5 roku) Kde jste prosím koupili? Budu ráda i za odkazy, jsme nějaká bezradná a v obvodech jsme nic nenašli, a když už tak není velikost. Líbili se.mi Rieker i jsou teplý ale zas dávat 2tis na 4mesice, když ji jojo povyroste se mi moc nechce.

    Prosím má někdo zkušenost s DETSKYM ŠICÍM STROJEM. Prosím když tak odkaz. Aby to šilo, malá 9let si šíje oblečky na panenku v ruce a bude mít narozeniny, tak nás to napadlo jako dárek.

    Prosím, jak postupovat když jsem podle výpisu zjistila že mi v Lidlu byla stržena částka za nákup 2x. Kam se mám ozvat? Nikdy se mi to ještě nestalo. I mi přišla jen jedna SMS o stržení platby ale na úctě mám tu platbu strhlou 2x. Mám kontaktovat banku nebo ten Lidl? Nevíte někdo?

    Jak jste pochopili to ošetřovně? Jako je to jen pro děti do 10 a u samoživitelem do 16let? Tak že to chápu že tak že samozivitele můžou být doma i s dítětem do 16let při uzavření školy a pobírat ošetřovně? Jen mě to zajímá, protože mi to přijde nefér. A to jsme samozivitelka.

    Vypadá to jako flek na boreliózu? Dnes jsem to dceři objevila na lýtku.

    (2 fotky)

    Dotaz. Jde dát REBARBORA do mrazáku? Udělala jsme kolac a ještě mi zbylo.

    Mám dotaz, dcera má lehce rýmu(u ní nic neobvyklého, má ji dost často) ani normalne neřešíme, jen v této době a ohledně školy.
    Když přihlásit dítě do školy a onemocní tudíž nebude moc toho 25.5nastoupit bude moc nastoupit třeba po týdnu až bude fit? Pojede mi dal To OCR kvůli zavření škol nebo budu muset mít to OCR od Dr?
    Nebo když onemocní během školy, uzdraví se bude se moc vrátit nebo už bude muset být dokonce školního roku doma??

    Ne nechci se válet doma na OCR, i teď chodím na pár dní v měsíci do práce.

    EXIMTOURS. Holky jelikož už je asi jasný že se dovolený neuskuteční. Už jste někdo rušil zájezd a vratili vám něco zpátky, nebo ó vše přijdeme. Máme zaplacený 2zalohy.

    Jaký máte Aku vysavac 2v1nebo 3v1. Jaký s tím máte zkušenosti, s jakým jste spokojený. Mě se líbí Philips PowerPro Aqua 3v1 FC6404/01 ale nevím nevím. Vysaje to i koberec, vlasy... Děkuji za tipy a zkusenosti

    Prosím vás nevíte co to může, byť dcera byla u otce, dnes ji vrátil, že ji bolelo ucho během týdne co u něj byla. tak jsem ji tam koukla a tohle jsme vyndali. Nikdy jsem to neviděla.

    (2 fotky)

    Prosím nevíte jak s vrácením zboží ve sportissimu? Zboží co jsme dnes koupili můžu vrátit, vrátí peníze nebo budu muset koupit něco za to? A do kdy musím vrátit?

    Nevite jak se jmenuje tahle rostlina.