ivakalinova
14. čer 2020
1005 

Jak Emička dětskou kosmetiku Manufaktura testovala.....

Žila byla jedna holčička, jmenovala se Emička. Byla to holka veliká a šikovná, už tři roky jí byly. Její maminka Iva jí přihlásila na testování dětské kosmetiky Manufaktura. Umíte si představit, jaké to bylo překvapení, když vyhrála? Maminka věděla, že bude mít obrovskou radost, ale nic jí neřekla a čekala na den doručení zásilky.....

Bylo 25. května, venku pršelo a Emička čekala na pošťáka s balíčkem. Přijel kolem pravého poledne. Holčička balíček převzala a doma ho rozbalila. Mamiiiii, to je moje? Mamiiii, to je věcí. Maminko, já chci čichnout. Mamiiiii, koukej, tatiiiiiii...... A takhle se radovala téměř celý den. Poctivě vše očichala, vyzkoušela a čtyři své nové kamarády uložila do skříňky v koupelně. 

Emísku a jak velikou máš radost?

A nám začalo testování a toto jsou výsledky, které jsme za téměř tři týdny společně zjistily:

1. Jemný krém na tvář a tělo (Emičky nejoblíbenější)

Obsahuje bambucké máslo, ovesný a mandlový olej. Naopak, neobsahuje žádná barviva ani minerální oleje a má velmi lehkou bezalergenní parfemaci. 

Je příjemný, velmi dobře ho lze rozetřít, aplikuje se pomocí pumpičky, má velmi příjemnou vůni. Pokožka zůstane nádherně jemná, hydratovaná, příjemná na dotek. Emička ho používá především jako krém na tvář (mami, já mám krém jako ty).

Asi je to u nás nejoblíbenější výrobek a nejčastěji používaný. Opravdu doporučujeme a my víme, že se u nás stane stálicí. 

Emičky hodnocení: voní, mám krém jako mamka, až dojde, koupíme nový.

Děti pak zaujme určitě balení a veselý pejsek na kole. 

2. Pečující olej (Emičky stálice každého večera) - pro mě TOP výrobek

Obsahuje mandlový, meruňkový a ovesný olej. Opět se může pyšnit bezalergenní parfemací. Neobsahuje barviva, konzervanty ani minerální oleje. 

Musím se přiznat, že tenhle olej (na tajňačku) používám také. Je velmi příjemný, aplikace velmi jednoduchá, velmi dobře se roztírá. Důležité je, že nezanechává mastné stopy ani fleky na oblečení. Mažu se s ním pravidelně 3 týdny a nemám už žádná suchá místa na pokožce (trpěla jsem na ně bohužel opravdu dlouho). Pokud se Emičce objeví malý flíček atopického ekzému, tak stačí namazat a za 2-3 dny je pryč.

I tento výrobek zůstane u nás stálicí a budeme ho kupovat určitě dál. 

Emičky hodnocení: voní, ten mamka nemá, ten příště zase koupíme.

Děti pak určitě zaujme veselá kravička, která skáče přes švihadlo.

3. Jemná mycí a koupelová emulze

Obsahuje ovesný a mandlový olej, pšeničný protein a zklidňující panthenol. Opět má bezalergenní parfemaci. 

Pokud mají vaše děti rádi koupání, tak to bude to pravé pro ně. Emulze udělá krásnou a bohatou pěnu, má dávkovací pumpičku a dokonalou vůni. Pokožka zůstane krásně jemná, vláčná, hydratovaná a voňavá. Já jsem ocenila, že vůbec nepálí v očích. 

Emičky hodnocení: voní, těch má Emička doma hodně, to je dobrý.

Děti určitě zaujme veselý zajíček, který se jde s nimi koupat. 

4. Jemný vlasový šampon (nejméně oblíbená Emičky věc - nerada si  myje vlasy)

Obsahuje ovesný a mandlový olej, panthenol, glycerin. Má opět bezalergenní parfemaci. 

Já jsem opět ocenila, že neštípe v očích. K aplikaci slouží pumpička. Šampon nevysušuje vlasy, pění tak akorát, krásně jde z vlasů smýt a vlasy se velmi dobře rozčesávají (což především u holčiček bývá často problém). Vyzkoušela jsem, že umýt vlasy lze i jemnou mycí a koupelovou emulzí.

Emičky hodnocení: voní, potřebovat ho už nebudeme.

Děti zaujme určitě veselá myška, která běží dětem na pomoc.

Musím říct, že nás výrobky dětské kosmetiky Manufaktura zaujaly. Emička měla veliké problémy s atopickým ekzémem, věkem naštěstí vymizely. Ale pokud použijeme nesprávnou kosmetiku, špatné jídlo, tak se sem tam flíček objeví. Po třech týdnech testování dětské kosmetiky vše v pořádku (což bylo pro mě hlavní kritérium). Manufakturu používám dlouhodobě (jsem s ní moc spokojená) a musím říct, že u dětské určitě zůstaneme. 

Zdravíme a přejeme hezký zbytek neděle, 

testerka Emička a maminka

#test_manufaktura

#recenze

#zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

Ten uz potrebovat nebudeme 😂😂😂😂😂Klasika🙂Eliska ma devet let a nesnasi si mejt vlasy doted😅

14. čer 2020

Kolik stojí průměrný produkt ?

14. čer 2020

@chci_miminko ted jsem koukala, cela tahle tadka 975,- jinak jednotlive produkty jak ktery, nektery 219,- 249,- nebo 229,-

14. čer 2020

To myti vlasu je nejaky proklety😁, pokazde pisti jak kdybych ji mucila...

18. čer 2020

Začni psát komentář...

Odešli