jana31990
15. lis 2018
217 

Naše velké testování Sunaru

Předem mockrát děkuji za výběr při testování Sunaru. Hned, jak nám došel balíček, jsem byla mile překvapena za dárek v podobě lahvičky. Samozřejmě, i naše hlavní aktérka z toho měla radost. Hned druhý den jsme se pustily do testování.

Ale při prvním testování jsem s tím moc neuspěla, jelikož Kája mi to zcela odmítla. Ale dalsí den už si něco málo alespoň cucla, a jelikož dávám UM především na noc, tak jsem na to byla velmi zvědavá.

Bohužel během prvních pár nocí moc neuspěl. Karolínka se tak 2-3 za noc vzbudila a měla hlad. Ale nakonec si na něj relativně zvykla a už se nebudila, jen opravdu výjimečně.

Jako velké mínus je podle mě balení krabice, které je je docela nepraktické. Spíš bych upřednostňovala nejakou dózu. Takže jsme to nakonec alespoň přesypali do misky s víčkem.

Za druhé jako další mínus je podle mě, že chybí stěrka. Jinak jako plus je balení 2x300g, jelikož malá mi jednou za čas úplně odmítá UM, takže jen kojíme. A tím pádem není celé balení tak dlouho otevřené. A samozřejmě, jako další plus považuji to, že Sunar Premium obsahuje mléčný tuk.

Ještě jednou obě moc děkujeme za možnost testování.

#test_sunar #recenze #zkusenosti_sunarpremium2

Začni psát komentář...

Odešli