Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jonasska
    9. čer 2018    Čtené 215x

    Jak jsme testovali kosmetiku HiPP

    Nikdy jsem nebyla k ničemu vybrána a tak jsem byla moc ráda, když přišla zpráva, že zrovna toto testování vyšlo🙂 Kosmetiku HiPP jsem znala již od první dcery, konkrétně olej a krém na obličej proti větru, a byla s ní spokojená! Velice mě potěšila vdlikost testovacího balení, ideální jako cestovní sada!

    A teď k testování:

    OLEJ

    Ten jsem znala již od první dcery. Miluju jeho vůni. Je to vůně "čistého miminka". Krásně promastí pokožku a je vhodný i k masáži děťátka. Velmi oceňuji i to, že nedělá na oblečení žádné skvrny. Pazří k našim každodenním večerním rituálům. 

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Výhodou bylo snadné roztírání a rychlé vstřebání. Nicméně syn měl druhý den na hrudníku lehkou krupičku. Za mě lepší na miminko olej. Ale vyzkoušela jsem ho i na starší dceru a tam jsem byla mile překvapená. Poslední dobou mívala suchou pokožku a po pravidelném večerním mazání tímto mlékem má pokožku krásně hebkou a jemnou!

    ŠAMPON/MYCÍ GEL

    Opět jsem byla mile překvapená. Vůně parádní. Lehké nanášení. Málo pěnil, ale snadno se smýval. Na těch pár synových vlásků se moc vyzkoušet nedalo. Proto jsem opět zapojila dceru. A jiný šampon už nechci! Krásně se vmasíroval, neštípal v očích a lehce se vymyl. 

    VLHČENÉ UBROUSKY

    Velikost balení příjemná. Za mě byly ubrousky příliš mokré, ale každěmu vyhovuje něco jiného. Pozitivní byla opět ta krásná vůně a malý se po nich neosypal. Odstranily vše co měly. 

    Celkově mohu výrobky HiPP jen doporučit každé mamince, která chce pro své dítě to nejlepší. Mají krásnou vůni a jsou šetrné k dětské pokožce. 

    Děkuji za možnost testování🙂