Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prosím poraďte už 4 měsíce bojujeme s exemem nebo co to je dost ošklivá vyrážka po těle myslela jsem si a pořád myslím že je to od zubů ale pořád žádný nevyrostl. Poraďte čím mazat- vyzkoušeli jsme Adermu, Linolu i obyč indulonu a pořád se mu objevuje víc a víc takto červených suchých míst

    (2 fotky)

    Máte někdo zkušenost s dospěláckými barefoot botami???

    SOS maminky prosím radu: kde sehnat kvalitní chránič matrace aby nepropustil kdyby náhodou nehodu na matraci???

    Juu dneska rovnych 50 no vcera jsem si uz myslela, ze se prokopne spodem. Jak to leti zachvili uz budeme 4 🙂🤰

    Zdravim damy a panove mate doma nekdo pro prcky ODRAZEDLO WOOM 1? Jak jste s nim spokojeni??? Dekuji

    Jaké máte dětské vysavače? a jste spokojení?? 🙂děkuji

    Zdravim damy, znate nejake znacky prirodnich svicek krome ketts candle??

    ahoj dámy máte někdo pro svá mrňata doma TEEPEE ?? kde jste objednávaly prosím??

    Recept : prosim nemate nekdo recept na bezlepkovy chleb v domaci pekarne ?? Nebo i v troube dekuji

    kafrie14
    Zpráva byla změněna    29. pro 2016    

    Maminky doporučte část Jeseníků kam na dovolenou s dětmi (1r) a (8m) chceme jet s kamarády a jejich miminkem někde na chalupu nebo apartmán, ale nevíme kde je to vhodné okolí s kočárkem a ročním prckem :-ú díky za tipy

    Prosím poraďte jakou značku a duh domácí pekárny???

    kafrie14
    13. lis 2016    Čtené 48x

    Testování s Nutricia

    Když jsem v červenci porodila svého prvorozeného syna Dominika a začala řešit složitý omezený jídelníček kojící matky, bylo mi do pláče, kolik oblíbených potravin budu muset na nějakou dobu vypustit, tím pádem vznikl i omezený výběr živin a vitamínů, které do svého těla dostanu. Jednou, když byl manžel nakupovat, objevil mezi zbožím pro miminka a děti, kam často zabrousíme i různé doplňky pro kojící matky a mezi nimi i tyčinky a mléčný nápoj značky Nutrimama profutura a tak mi je koupil. To bylo první setkání s těmito doplňky.

    Díky koníkovi, jsem měla možnost zúčastnit se testování a tak vám o svých už 4 měsíčních zkušenostech můžu napsat.
    Nejprve jsem vyzkoušela vanilkový mléčný nápoj, zhotovený dle návodu na obalu. Ten mi, ale moc nechutnat ani nevoněl. A tak, jsem si tento mléčný prášek, začala vařit místo vody s Carem a to byla pak mňamka v Caru mi tento mléčný vitamínový zázrak moc chutnal a nahradil i dávku mléka, kterou si do cara přilévám. A tak od té doby, piji tuto kombinaci i 3x denně vždycky v poměru 3 lžičky cara a 2 lžičky nutrimamy. Už jsem i slyšela, že někomu, může zapáchat po rybím tuku, ale to já necítím, mě voní po vanilce. Doma mám již druhou krabici a určitě si koupím další. Možná i díky těmto vitamínům má můj 4měsíční syn už 8 kilo a každý se diví, že je jen kojený.

    Po zkušenosti s mléčným nápojem jsem pořídila i cereální tyčinky a ty většinou střídám buď s nápojem: jeden den nápoj, druhý den tyčinka, nebo když nestíhám uvařit caro s mlékem a někam jedu tak si dám tyčinku na sváču nebo jen tak do přebalovací tašky na mlsání. Tyčinky jsou sladké s nakyslou chutí brusinek a jsou krásně křupavé. Moc mi chutnají. 

    Jediné negativum u těchto výrobků, může být i pro mnohé vyšší cena, proto také využívám slevy nebo si o ně říkám, když mi někdo chce udělat radost, a koupit něco dobrého místo dárku. A také omezené variace příchutí. U nápoje bych také ocenila i jinou příchuť, třeba čokoládovou. 

    Závěrem bych asi jen dodala, že moc děkuji společnosti Nutricia za možnost testovat a napsat své zkušenosti s jejich chutnými produkty, které určitě stojí za vyzkoušení. Mě a poté i mému synovi moc chutnají a dodávají nám potřebné denní dávky vitamínů a mastných kyselin. Protože můj momentální omezený jídelníček ani z půlky neobsahuje tolik vitamínů a já je chci svému synovi poskytnout.

    Díky koníku. 🙂