karchinka
9. pro 2020
159 

Jak jsem poprvé testovala... S Plasma kosmetikou

Milé spolunávštěvnice Modrého koně, 

nejsem zrovna nejaktivnější členkou, více tady čtu, než píšu, proto pro mne bylo celé testování ještě větší výzvou. Najednou jsem byla donucena být aktivnější, a dokonce teď píšu svůj první článek! Ale dost o mé introvertní povaze a zpět k testování něčeho, co jsem hrozně moc toužila testovat - zázračnou plasma kosmetiku #test_plasmakosmetika , která v mé fantazii vzbuzovala ty dávno ztracené naděje a sny na snad nikdy nepoznanou hladkou a bezchybnou pleť. 

Vzrušením se mi třásly ruce, třepal se mi spodní ret a v oku jsem začínala mít tik, když se blížil pán z PPL. Balíky na mě většinou hází přes plot skoro ještě za jízdy, nová metoda zamezení šíření koronaviru, takže si naštěstí mého stavu blížícího se mrtvici nevšiml. Zklamané pohledy děti, kterým se balíček podařilo uloupit v naději, že to bude něco ježíškovského, vystřídal můj vítězoslavný pohled. Vyzkoušet ale šlo až později toho večera, protože malí draci obývající společnou domácnost byli ještě příliš v zeleném indikátoru stavu energie.

První použití bylo zvláštní, po prostudování letáků jsem se přiučila něco o vrstvení, takže jsem používala nejdříve gel a po zaschnutí následně krém. Poprvé jsem ale byla mastná jak psí kulky. Do rána se to vstřebalo a pak už se mi to nikdy nestalo, doteď netuším, proč taková první reakce. Ráno jsem měla pleť krásně hebkou, vypnutou, byla jsem nadšená. Během dalších dnů se mi pleť začala napínat, opravdu se mi zdá, že vrásky jsou méně viditelné, pleť mám méně mastnou, mám méně uhříků, pupínků. Problém, který se ale vyskytl uprostřed mého testování, byl nedostatek gelu v balení, po více než týdnu došel a já testovala nejdříve jen s krémem, později jsem zkusila zkombinovat se sérem na vrásky, co jsem měla doma, výsledky byly velmi dobré. Metodu vrstvení jsem si zamilovala a plasma krém opravdu funguje lépe s nějakým gelem nebo sérem. Samostatně mi tolik nevyhovoval.

Gel i krém mají oba praktický dávkovač, krém ho má navíc designově hezčí a praktičtější. Gel je prakticky bez vůně, při velkém soustředění můžete ucítit trošku rostlinné vůně ve stylu čerstvého aloe, ale to při tom největším soustředění. Naopak krém má krásnou a příjemnou vůni, která mi připomíná některé parfémy se zeleným čajem. Tato vůně je ale tak jemná, že při aplikaci není nijak dominantní a brzy vyprchá. Což beru jako výhodu, navodí jen příjemný pocit. 

Krém i gel jsou složením lehké, dobře se roztírají i vsakují. Po krému zůstává příjemný pocit hebké a vláčné pleti, člověk by si furt gabkal na ksychtík, což samozřejmě ale není kosmetičkami doporučováno. Samozřejmě vše funguje nejlépe za ideálních podmínek – čím lépe pleť vyčistíte, tím lepší je pak výsledek po aplikaci zázračných přípravků. Při poctivém čištění pleti kartáčkem na pleť byly výsledky plasmakosmetiky viditelnější a samozřejmě lepší, než když jsem důkladné čištění některý den vynechala. 

Platí to o všem, prostě nebuďme lemry líné a neodbývejme se, v určitém věku by žena sobě asi měla věnovat minimálně večer určitý čas. Mi táhne na čtyřicet, tím, jak jsem s dětmi sama, mám občas tendence upadat do bezvědomí max s vyčištěnými zuby, ale chci-li občas ještě zajít na nějaké rande, chce to trochu nadšení a sebekázně. Plasmakosmetika mě na chvíli té sebekázní naučila, protože jsem opravdu mazala zodpovědně. Vážně uvažuji, že s ní nějakou dobu zůstanu, ve všech směrech mi vyhovuje, výsledky nejsou sice zázračné, ale jsou viditelné. 

Celé testování mě mile překvapilo a děkuji za tu možnost a seznámení se zajímavými a kvalitními produkty. 

Karin

PS: Objednala jsem si další gel... Kdybych šla na nějaké to rande. 😉

#test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli