kazzyy
6. říj 2018
436 

Baza plus krém

Jednoho dne jsem se zapojila do soutěže o testování tohoto výrobku. Několik dní po zapojení mi přišly srdíčka s tím že jsem nebyla vybrána, jaké bylo asi po týdnu mě překvapení když jsem v interní poště našla vzkaz že jsem přeci jen vybrána byla. 

Blížilo se datum když mělo začít testování a přesně v den kdy začalo zazvonil zvonek a pošťák mi donesl tento výrobek 😍. 

Začala jsem tedy mazat, nejdříve prdelku mladší dcerky protože zrovna den před tím se mi nedopatřením oprudila, namazala jsem celkem 3x a Verunka měla prdelku znovu jako miminko. Taky spálenina starší dcerky se hojila lépe než doposud. 

Teď už to má zahojene jen nemám aktuální foto a malá už spinká. Byl pátek když přítel přijel domů z práce a na nohách samé odřeniny, tak jsem u jemu mazala nohy a trochu mu dala i do práce a opravdu rychle se to hojilo sám to přiznal, ačkoliv mi neposkytl žádné fotky tak se za to můžu opravdu zaručit.  Mažu holčičkám prdelky před každým spaním a i když se mladší v noci pokadi a já to zjistím ráno, tak Baza plus krém je tak báječný že se nekoná žádná červená prcinka. 

Tak všem vřele tento krém Baza plus opravdu doporučuji a i já si ho určitě budu kupovat až mi dojde 😍

#test_bazapluskrem 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli