5 / 42
    Pomazánka z červené čočky s žitným chlebem

    RECEPT'

    červená čočka
    sůl
    máslo

    Čočku uvařím dle návodu v osolené vodě. Poté ji nechám zchladnout. Rozmačkám ji vidličkou, přidám změklé máslo a případně dochutím. Mažu na žitný chléb.

    21. říj 2015

    To musim vyzkoušet 🙂

    21. říj 2015

    @marketkab našla jsem to ve skupince protikvasinková dieta a taky jsem to hned zkušila a je to vážně dobré.

    21. říj 2015

    Juu taky zkusim hned v patek az bude zitny chleb na ktery to namazat 🙂.

    22. říj 2015

    Klárko myslíš že máslo nevadí? Ellí má alergii na mléko a máslo jí vadí hrozně ☹

    23. říj 2015

    @klarajir Klárko, ale my s největší pravděpodobností ABKM nemáme. Hubíme kvasinku, tam je máslo povolené. A zatím jsem nevypozorovala, že by se jí to zhoršilo, když si dám máslo.

    23. říj 2015

    Moc držím palce ať je Šárinka brzy fit!

    24. říj 2015

    Výborný recept! 🙂

    16. pro 2015

    Syn nemůže máslo, takže jsem ho nahradila margarínem. Přesto je pomazánka výborná. Děkuji za Vaše recepty.

    20. led 2016

    Vypadá to výborně! 😉 jedla jste i při kojeni? Co prdíky? Mám z luštěnin strach 🤐

    6. pro 2016

    @liynks Já jedla všechno, díky bohu moje děti na prdíky netrpěly 😉

    6. pro 2016