konik_testuje
13. kvě 2019
3144 

Vaše zkušenosti s Rybilkou

Je to tady! Vítáme vás u nového testování, při kterém vyzkoušíte kosmetiku na dětské zadečky. Půjde o kosmetiku Rybilka s unikátním složením, která obsahuje mimo jiné také rybí olej z tresčích jater. Rybí olej v Rybilce podporuje regeneraci dětské pokožky a je deodorizovaný, takže má méně intenzivní odér.  

Image title

Jestli máte doma dítě, které ještě nosí plenky, a chcete pro jeho zadeček to nejlepší, přihlaste se k testování Rybilky.  

Co testujeme?

Budeme testovat 2 produkty z kosmetické řady Rybilka NEO bez konzervantů a parfemace.

1. Mast Rybilka NEO 100 ml 

Tato speciální mast je určena k ochraně a regeneraci jemné pokožky kojenců a batolat. Obsahuje deodorizovaný rybí olej, mandlový olej, oxid zinečnatý, D-panthenol a vitamin E. Mast Rybilku NEO používejte nejlépe po každé výměně plenek a po umytí. Stačí nanést jen tenkou vrstvu přípravku a pokožka vašeho děťátka bude chráněna před nepříjemným podrážděním. Mast je dávkována v praktickém plastovém balení po 100 ml.

Díky svému unikátnímu složení dokáže zklidnit podrážděnou pokožku, kterou zároveň regeneruje a udržuje měkkou a pružnou. Rybí olej z tresčích jater, který je hlavní a zcela jedinečnou složkou Rybilky NEO, podporuje regeneraci pokožky a obsahuje omega 3 – mastné kyseliny a vitaminy A a D3. Olej je vyráběný z kvalitních tresčích jater ze Severního ledového a Atlantského oceánu.

V masti Rybilka NEO najdete také D-panthenol. Ten se v pokožce mění na vitamin B5 a zajišťuje tak optimální hydrataci, podporuje produkci kolagenových a elastanových vláken, čímž udržuje kůži pružnou a zdravou. D-panthenol má protizánětlivý účinek a v kombinaci s masťovým základem působí jako ochrana a umožňuje pokožce lépe a rychleji regenerovat. Působí blahodárně na všechny typy pleti.

Mandlový olej v Rybilce NEO dodává pokožce vitaminy A, E, minerály a glyceridy. Zvláčňuje a šetrně vyživuje podrážděnou pokožku. Dobře se vstřebává a nezanechává tak pocit mastnoty. Je vhodný na suchou svědící až zanícenou kůži a také na kůži postiženou ekzémem nebo psoriázou (lupenkou).

Maminkám dobře známý oxid zinečnatý vysušuje, zklidňuje a příznivě působí na pokožku se sklonem k opruzeninám. V kombinaci s masťovým základem vytváří na pokožce ochranný film.

Vitamin E v masti Rybilce NEO pomáhá zvýšit obranné funkce kůže a slouží jako důležitý antioxidant. Zpomaluje proces stárnutí buněk a tkání.

Image title

2. Dětské jemné vlhčené ubrousky Rybilka NEO s panthenolem  

Každá maminka jistě ocení, když může udržet své miminko v čistotě, i když zrovna není po ruce sprcha a voda. Právě k tomu jsou určeny vlhčené ubrousky Rybilka Neo s panthenolem.

Ubrousky slouží převážně k odstranění nečistot po stolici a moči při přebalování miminek. Dětskou pokožku nejen důkladně očistí, ale díky zklidňujícím účinkům panthenolu jí zároveň dodají vláčnost. Ubrousky můžete využít i na ruce či ostatní části těla.

Rybilka Neo dětské jemné vlhčené ubrousky s D-panthenolem jsou vyrobeny z přírodního materiálu 100% viskózy. Neobsahují alkohol a nejsou parfemované, což je velmi šetrné k citlivé pokožce miminek. Ubrousky mají jemnou strukturu, která napomáhá dokonalému očištění. Jsou splachovatelné – najednou lze v toaletě spláchnout až 3 ks.

Image title

Koho hledáme?

Hledáme 10 maminek s novorozenci nebo miminky ve věku do 2 let.  

Jak se zapojit?

Chcete testovat mast Rybilku NEO, vlhčené ubrousky Rybilka NEO s panthenolem a jsou vašemu miminku maximálně 2 roky? Tak stačí, když napíšete pod tento článek komentář s odpovědí na otázku: Jak předcházíte u vašeho děťátka opruzeninám - co byste poradily ostatním maminkám? 

Čas na napsání komentáře máte do neděle 19. 05. 2019 a v pondělí 20. 5. 2019 vybereme maminky, které oslovíme interní poštou.  

Hodně štěstí a krásný den, 

Konik_testuje 

#test_rybilka 

Jsi prevenci opruzenin používám ubrousky bez parfemace a co nejvice se snažím zadeček mýt čistou vodou a nechávat na vzduchu.

13. kvě 2019

Pri prevenci pouzivam vlhcene ubrousky z 90%vody nebo doma proste zadecek umyvam cistou vodou. Mam chlapecka ktery ma velmi citlivou pokozku, musime hodne opatrne vybirat co mu sedne a co ne, rozjety ekzem se pak spatne dava dokupy. Ale na Rybilku jsem koukala nekolikrat a stale nekoupila, tak je to pro me ted super prilezitost, zkusit stesti 😊

13. kvě 2019

Mytím vodou když jsme doma, jinak používané šetrné vlhčené ubrousky a v případě potřeby mažu bepanthenem.

13. kvě 2019

O zadecek pecujeme castejsim prebalovanim,samozrejme omyvanim a vetranim. Mala ma citlivou pokozku takze i pri kazdem prebalovani mazeme. Snazim se nemenit kosmetiku, ale radi bychom s nasi princeznou rybilku vyzkousely 😉

13. kvě 2019

O zadeček pečuji ubrouskama z 90% vody a nebo ho sprchuji pod vodou a pak větráním, zkoušíme různé přípravky na opruzeniny, ale nic nám moc nezabírá, syn má velmi citlivou pokožku, přebalujeme hodně často, ale i přesto měl minule krvavé opruzeniny a nemohli jsme se jich vůbec zbavit 😭 byli bychom rádi kdybychom mohli vyzkoušet rybilku 🙂

13. kvě 2019

Předcházíme pravidelným přebalováním, omytím čistou vodou (všude tam, kde to jde), následným "vyluftováním" a pak natřením tenoučké vrstvy krému proti opruzeninám.

13. kvě 2019

Největší prevenci je pravidelně prebalovat zadeček a když se toto dodržuje, nemusí se ani mazat. Hodně záleží i co sní, po nějakém jídle se taky dokážou děti dost oprudit. Já mám chlapečka a opruzeny je jen když hodně za den kaka, tedy spíše podrazdeny.

13. kvě 2019

Jako prevenci proti opruzeninám předcházíme častým přebalováním, pokuď jsme doma omývám hlavně čistou vodou a mimo domov vlhčenými ubrousky a samozřejmě mazání zadečku krémem.

13. kvě 2019

Ahoj

Mam 3mesicniho chlapečka a opravdu ze zacatku na opruzeniny hodne trpěl. Ted uz to je lepsi Protoze hodne pldwlku Vetrame. Otirame ubrousky 99% vody bez parfemace a používáme ochranu zadečku v podobě pudru nebo tekutého pudru. A musim zaklepat. Je to opravdu o hodne lepsi nez to bylo. O Rybilce jsem uvažovala ze bych ji vyzkoušela Diky obsahu rybího oleje který bude mit jiste dobre vlastnosti a účinky. Budu rada za moznost testování. Testujeme radi nove veci.

13. kvě 2019

Jako prevenci proti opruzeninám často přebalujeme, nenechávám dcerku v pokakané plence zbytečně dlouho a často ji nechám bez plenky provětrat zadeček. A sem tam mázneme krémem proti opruzeninám.

13. kvě 2019

Kazdym dnem ocekavam narozeni druheho syna a pro nej nemam zatim nic pripraveno. Budu teprve zkouset, co mu bude vyhovovat. U starsiho mi fungovalo proti opruzeninam caste vetrani, omyvani vodou a poradne vysuseni zahybu hlavne po koupani.

13. kvě 2019

Snažíme se střídat plenky (značky), častěji přebalovat a večer před koupáním syna necháváme v látkové plence, aby mu zadeček trochu vyvětral. Zadeček natíráme, ale s rozumem, nijak to nepřeháníme.

13. kvě 2019

Jako prevenci častěji přebaluji. Při potřebě mažeme.

13. kvě 2019

Za nas plati nechat vyvětrat pořádně dupku a používat prirodni kosmetiku ☺️👍

13. kvě 2019

Jako prevenci samozřejmě testuji a kupuji plenky, které Rozárce vyhovují nejvíc. Zadeček vždycky pořádně otřu, když je čas, nechám vyvětrat a pak na něj dám vrstvu krému. Zbytek krému z ruky ještě vetřu do plenky 🙂 Maminkám bych doporučovala pečující krém s oxidem zinečnatým vždycky natítat na zadeček ve větší vrstvě - plenka se nelepí, zadeček neoprudí a mnohem lépe se udržuje v čistotě 🙂

13. kvě 2019

Ahojky 🙂 .. Mame 2mesicniho syna Tobiaska 🙂 .. Je to prdolka nejmilejsi a o zadecek se starame tak, ze casto vymenujeme plenky, omyvame vodou nebo ubrousky bez parfemace a v pripade potreby mazeme Bepathenem, moc radi bychom vyzkouseli Rybilku Neo 🙂 ..Kdyz byla dcerka mala, pouzivali jsne Rybilku moc radi 🙂 .. A opruzeny zadecek nemela 🙂 ..

13. kvě 2019

Mám 3 měsíčního chlapečka, používáme látkové i jednorázové plenky a protože mám koupelnu i umývadlo malinké,tak otírám malého vlhčenými ubrousky. Nejradši mám na bázi vody nebo sensitive. Mastičky a krémy střídáme. Já mažu občas, lehce,manžel zastává jiný názor,takže když on přebaluje,je prcek bílý jak sněžný muž Yetti 😀 Zatím ťuk ťuk s opruzeninami větší problémy nemáme.

13. kvě 2019

Mé malé princezně je 5 týdnu 😍 a dlouho nám trvalo, než jsme zjistily, co jí vyhovuje a co ne (ať už plenky, nebo krém)... o zadeček teď pečuji častou výměnou plenek, pořádným utřenim zadečku (většinou používám vlhčene ubrousky) a minimálně jednou až dvakrát za den zadeček umyji pod vodou 🙂 při každém prebaleni používám krém, kdy se mi zatím nejvíc osvědčil Bepanthen a podle potřeby používám pudr 🙂

13. kvě 2019

Oprizeninam předcházíme větráním, když prebalujeme necháme třeba chvíli bez pliny, a rozhodně nenechávat v počítáme pline 🙂 přiznám se často sáhnu po vlhčené ubrousku ale zatím nám žádnou neplechu neprovedli 🙂

13. kvě 2019

Dcerce jsou čtyři měsíce, takže je u nás péče o zadeček opravdu důležitá. Musím zatukat, ale do dnešního dne nebyla ještě nikdy opruzená. Určitě základem je, prebalit ihned po 💩 Zatím používám pouze vlhčené ubrousky s vodou. Jsou sice dražší, ale vyplatí se to. Po těch od Rybilky jsem už pokukovala, ale ještě nerozhodla. Rybilku mast máme malý vzorek a skvěle voní po rybách 🐳

13. kvě 2019

Dobrý den, mám dceru Emu, které byl nedávno 1 rok. Už od narození se snažím nechávat ji při přebalovaní alespoň pár minut bez pleny, aby zadeček větral a samozřejmě při každém přebalovaní zadeček mažu krémem proti opruzeninám.
Ema na opruzeniny naštěstí netrpí, ale když se jednou za čas objeví začervenání, sáhnu po krému s obsahem zinku, který vždy zabere. Ostatním maminkám proto radím, aby svá miminka nechávaly alespoň chvilku větrat bez plenky, pravidelně zadeček mazaly a případné opruzeniny potíraly odvarem z řapíku. 🙂

13. kvě 2019

Syn má rok a půl a na nočník se zatím nechystá 🤣 nejvíce se mi osvědčily neparfemované ubrousky a obyčejný krém na zadek z Lidlu, který se vyrovná drahému Sudocremu... a na noc mažeme Imazol, který nás zachraňuje i při opruzeninách 👍 když bylo nejhůř, přišly na řadu látkové plenky po prvním dítku...

13. kvě 2019

Umyvame zadecek vodou,pak osusime poradne.Pokud neni pokakany,tak zadny krem nepouzivam.Jinak mam sudocream a u prvniho syna jsem prave pouzivala Rybilku. Casto vetrat zadecek a v pripade zapareni jsem vzdy potirala cernym cajem.
Ubrousky pouzivam bez parfemace a pouzivam kombinaci Perlan/Medvidek ;)

13. kvě 2019

Syn má 2,5 měsíce. V porodnici na neonatologii se šíleně oprudil při používání klasických vlhčených obrousků, takže jsme postupně přešli na perlan vlhčený nejdřív vodou a pak řepíkovým odvarem. Teď je v pohodě, ale u čisté vody jsem zůstala. Perlan klasicky peru. A mám nový hit - nevlhčené papírové ubrousky z DM-ka zn babylove. Je to jak hodně heboučký toaleťák. Takže klasicky perlan a peru a po stolici ubtousek a říkám, že to je jeho toaleťák. Setřu nevlhčeným a pak i namočím do vody a domyju - nebo rovnou koupel. Jako krém zase klasický z DM-ka se zinkem + olej slunečnice+olivový, ale rybilku mi hodně doporučovala sestra, jen na ni ještě nedošlo.

13. kvě 2019

Asi jak píšou ostatné maminky. Po každém přebalení umyu zadeček vodou (pokud jsme doma), dobře osuším a nechám odvětrat (jestli situace a nálada male´ho 15 měs dovolí 🙂) Pak promažeme.

13. kvě 2019

Často větráme děti to milují a mejeme zadeček pod kohoutkem když to jde ☺️a snažíme se mazat

13. kvě 2019

Častější prebalovani, otreni zadečku vlhcenymi ubrousky, omyti pod tekoucí vodou, ošetření kremem.. též nechat vyvetrat..

13. kvě 2019

Snažím se co nejdříve přebalovat, mít zadeček na vzduchu a poctivě mazat zadeček vrstvou masti 🙂

13. kvě 2019

Nemazu preventivne, kdyz je nejaky problem, pouziju domaci zinkovou mast. Casto vetram, umyvam vodou. Syn ma mesic.

13. kvě 2019

Časté přebalovací, při každém prebaleni otřeme ubrouskem namazeme sudocremem nebo bepanten krém. Malé se koupání velmi líbí takže koupeme každý den. Malá má po mamince náchylnější bříško k nastydnuti tak moc dlouho nemůžeme nechat bez plinky, ale občas necháme zadeček větrat.

13. kvě 2019

Já předcházím tak že po utření nechám pořádně uschnout, pak namažu krémem a pak teprve dám plenu. Když už se nějaká opruzenina objeví tak potírám heřmánkem. 🙂 Dcera má 10 měsíců.

13. kvě 2019

Malá má 3 měsíce. Často přebaluju, umyvame hlavně vodou a větráme😊a občas namazeme

13. kvě 2019

Já opruzeni se snazim často větrat zadeček a pak i pořádně namazat syn má tři měsíce

13. kvě 2019

Mám dvouměsíční miminko. Používám na zadeček mycí olej Medvídek, snažím se často větrat. A natírám Sudocremem.

13. kvě 2019

Častěji přebaluji a umývám zadeček vodou. Větrame a taky namazeme.

13. kvě 2019

Snažíme se co nejvice vetrat zadecek a casto prebalovat. Pouzivame ubrousky bez parfemu a mazu bapanthenem

13. kvě 2019

V domácím prostředí očišťuji zadeček čistou vodou, osuším, v případě náznaku problému trošku namažu. Používáme neparfemované plenky, snažíme se o co nejekologičtější a nejrozložitelnější varianty. Vlhčené ubrousky sice v kabelce mívám, ale používáme je spíše výjimečně, u pediatra či na cestách. (Syn (takřka 10 měsíců) bohužel na spoustu z nich reagoval začervenáním apod. – jediné, které snáší dobře, jsou právě od Rybilky 🙂 ) – což zní jako pochlebování, no, ale co nadělám 🙂

13. kvě 2019

Jako prevenci proti opruzení dceru často přebaluji, používáme ubrousky nebo plenu s heřmánkem a vodou. Krém nejvíce vyhovuje Bepanthen. 🙂 naštěstí ani jednou nebyla opruzena.

13. kvě 2019

Prevencí je hodně mýt i ve vodě a ubrousky brát víc jako nouzovku. No a pak vybrat dobrý krém na opruzeniny a mazat. Jo a prdku větrat.

13. kvě 2019

Určite je základ umývať zadoček čistou vodou. Vlhčené obrúsky používať čo najmenej (max.ako nevyhnutnosť niekde na cesty, do kočíka a pod.), často dieťatko nechávať bez plienočky vetrať.

13. kvě 2019

Mám 2mesicniho syna a opruzeninám předchozím častějším mytim zadečku vodou a vetranim 😊 malý je nejraději “na adama” 🥰

13. kvě 2019

Mám syna, opruzeny bývá často, když můžu nechávám větrat, a umyva m vodou. Zatím žádná mast nepomohla, fybilku jsme nezkoušeli

13. kvě 2019

U svého syna předcházím opruzeninám tak, že má látkové plenky - už jen ta látka je k jeho pokožce méně agresivní, než jednorázové pleny. U přebalovacího pultu mám také nádobu s čistou vodou a k ní látkové ubrousky, které používám. Poslední věc, která je pro mě důležitá, je nechávat syna často bez plenky - jakmile se na jeho zadečku objeví nějaká červená skvrnka nebo flíček, stačí sundat plenku a díky větrání je za chvíli zarudnutí pryč. Mastičky používám hlavně na noc - to když je syn v plence nejdéle a Rybilku bych chtěla vyzkoušet 🙂

13. kvě 2019

Máme roční dcerku a rybilku používáme už od narození, je super!🙂
Jediné co, zatím jsem nikde v obchodech nenarazila na tyto vlhčené ubrousky.

13. kvě 2019

Ahoj , častěji přebalujeme a doma sprchujeme . Na opruzeniny už od porodnice používáme právě rybilku a ubrousky babylove aloe Vera ☺️ vůbec jsem netušila ,že rybilka má i ubrousky tak zkusíme 😁

13. kvě 2019

Momentálně mám v pěstounské péči 2 měsíční miminko. Opruzeninám se snažím předcházet tak, že umyji zadeček vlažnou vodou, utřu do sucha a mažu Penatenem.

13. kvě 2019

Já také často nechám bez plenečky,at dupka není pořád v plence 🙂 a samozřejmě musí se pokaždé namazat 🙂 Ubrousky vlhčené bereme všude,ale doma se snažím bez ubrousku 🙂

13. kvě 2019

Mám 10 měsíční dceru, má citlivou pokožku. Při výměně pleny používám žinku s vodou a masti proto opruzeninam. Značku rybilka bych ráda vyzkoušela.

13. kvě 2019

Určitě danou oblast jako zadeček,třísla a genetiál...Omývám čistou vodou,pak necháme větrat(přístup vzduchu k pokožce) a pak tenkou vrstvou natřeme Bepantenem.Jinou mast ještě nevyzkoušeli.

13. kvě 2019

Mám 7 týdenního chlapečka a má opravdu citlivou pokožku. Snažím se často prebalovat, používat plenky, které mu nevadí, otiram vodou a vysušim, ubrousky používám bez parfemace. Rádi otestujeme Rybylku

13. kvě 2019

Pri opruzeninach casteji prebalujeme a vetrame i kdyz ted v zime je to slozitejsi malej jeste nechodi na nocnik 🙂 Uz jsme vyzkouseli na opruzeniny Bepanthen, sypky zasyp a dalsi masti, ale krem ktery obsahoval rybi tuk byl vzdy nejlepsi. Radi bychom vyzkoušeli Rybilku 🙂

13. kvě 2019

Miminečko má zítra tři týdny a použili jsme jen jednou Bepanthen. Dupku maličkému častěji přebaluji, omývám vodou a větrám. Věřím, že opruzeninky nás neminou a budeme rádi, když budeme moci mít od Vás Rybilku 🐟

13. kvě 2019

Mám 4měsíční miminko a do testování bych se moc ráda zapojila. Opruzeninám předcházím častějším přebalováním, používám krémy na dětský zadeček proti opruzeninám a párkrát za den nechávám zadeček větrat. 🙂

13. kvě 2019

Určitě využívat maximálně vodu - pokud je to možné, omýt zadeček pod tekoucí vodou a lehce osušit, zvláště u novorozenců, kde se stolice objevuje několikrát denně. Po osušení lehce namazat kvalitním krémem proti opruzeninám. Samozřejmě také často přebalovat a občas nechat mimčo jen tak, "vyvětrat" 🙂

13. kvě 2019

Mam trimesicni holcicku,zatim mela potize s opruzeninami 3x.Mazu sudokremem,pouzivam vlhceni ubrousky Pampers ci Linteo.Rada vyzkousim i jinou znacku.Starsi dcery (26 mesicu) se nedavno zbavila plenek,ale ta potize s opruzeninamo ani jine s pleti nikdy nemela

13. kvě 2019

Zadeček myji čistou vodou a nechávám na vzduchu.

13. kvě 2019

Mám tři děti u 1. dítěte jsem nemusela řešit žádný problém s pokožkou ale dětský lékař mi doporučil právě rybilku tak jsem ji začala používat na zadeček jako prevenci na opruzeniny. U 2.dítěte jsem měla problém s pokožkou musela jsem dávat neparfemované jak ubrousky tak plenky. zadeček jsem nechávala vždycky trochu na vzduchu a pak mazala krémem na opruzeniny. 3. je 2 měsíční miminko a jak už jsem zvyklá používám rybilku protože je i na citlivou kůži a cenově je úplně jinde než ostatní krémy které plní stejnou funkci, ale cena je podstatně vyšší.

13. kvě 2019

casto nechavam naheho a davam kavlitni eko pleny bez chloru barviv a primesi

13. kvě 2019

Prebaluji co 3 hodiny, pri kazdem sundání plinky nechám chvíli "vyvetrat", při každém prebaleni nez u mensi vrstvou preventivne

13. kvě 2019

Nejčastěji používáme vodní ubrousky, krém Weleda a Sudocrem. Pokud se osype, omýváme odvarem z řepíku.Synovi je 11měsíců. Bohužel na opruzeniny celkem trpí, takže ráda vyzkouším něco nového, co by třeba mohlo pomoct.

13. kvě 2019

Snažím se co nejdříve vyměnit plenku, prvního půlroku jsme myli hodně čistou vodou s mýdlem a ubrousky používali jen občas. Teď používáme ubrousky častěji. Pokaždé jsme mazali vitelou zn, novorozeneckou mastí nebo sudocremem.

13. kvě 2019

S dcerou jsme si uzili svoje, co se opruzenin tyce a vyzkouseli jsme vsechno mozne i nemozne. Co nam pomohlo:
Pri kazdem prebaleni omyt vodou, ususit a nechat vetrat.
Pokud jsme byli doma, tak nechat co nejvic nahatou, takze na hraci dece nechat na prebalovaci podlozce a na to tetraplenu, jak se vycurala, hned omyt, ususit a dat na cistou. V prubehu casu uz jsem vypozorovala, kdy chce kakat a curat a davala ji nad kybl.
Na cestovani bud latkove pleny nebo Mon peri jednorazovky, vse ostatni ji ihned oprudilo. A do plenky mazat Belobazou kremem.
Tohle fungovalo na dcerku a vyhodou bylo, ze tim, jak nebyla zvykla na mokrou plinu, tak se naucila rikat na kakani v roce a ctvrt a na curani v roce a pul.
Kazdou chvili cekam treti, tak uvidim, jestli budem zase bojovat s opruzenou prdkou. Kazdopadne "bezplenkovku" zkusim urcite.

13. kvě 2019

Používám čistou vodu a perlan. Na starší dceru používáme na mazání rybilku, na dvojčata jsme dostali krém od weledy

13. kvě 2019

Pouzivam vodu a perlan, ubrousky pouze na cesty. Zatim jsme opruzeniny nemeli.

13. kvě 2019

Opruzeninám předcházím častým přebalováním a na noc používám krém proti opruzeninám. A když to jde, nechám mrňouse běhat jen tak.

13. kvě 2019

V porodnici jsme na opruzeniny používala bepanten, ale bohužel vůbec nepomahal. Při cestě domu jsem koupila v lékárně dětskou rybí mast, kterou tam míchají a za par hodin bylo po opruzeninach.
Jinak dále používám vlhcene ubrousky s vodou a jednou denně omyji zadeček Jarischovou vodu na zklidnění pokožky.

13. kvě 2019

Nejlepší je čistá voda

13. kvě 2019

Větrání, čistá voda, látkové pleny. Doma si do rozprašovací lahvičky mícháme vodu s trochou olejíčku.

13. kvě 2019

Snazím se casto prebalovat, dcera (14 mesicu) ma sklon k opruzeninam, hlavne v teplejsich dnech. Mazu zinkovou masti nebo Imazolem. Rada bych vyzkousela neco prirodnejsiho. Vlhcene kapesnicky pouzivame pravidelne, nejlepsi jsou neparfemovane.

13. kvě 2019

Otirame ubrousky 99% vody bez parfemace a používáme ochranu zadečku v podobě pudru, případne bepanthen. Ovšem párkrát jsme museli použít i Imazol. Rádi bychom vyzkoušeli Rybilki již jsme o ní slyšeli a za zkoušku to stojí ❣️

13. kvě 2019

Dcerku (10 měsíců) nechávám často dupku větrat bez plenky. Snažím se používat ubrousky minimálně. Kdekoliv je to možné omyvam vodou. A taky pravidelně na noc mažu, protože vydrží dlouho spát.

13. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Dcera (10m)má citlivou pleť a tedy trpí i na opruzeniny. Ráda se zapojím do testování a vyzkouším váš produkt. Zatím jsme používali jiné značky.
Na prevenci mi přijdou +,- stejné ale který bych určitě nedoporučila, tak Aviril.

13. kvě 2019

Na opruzeniny hlavne vetrat 🙂 na zadecek se mi osvedcila micelarni voda nebo ubrousky bez parfemace.

13. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Na zadečky synů používám Bepanthen a neparfémované ubrousky. Občas vyvětrat. Bohužel i tak se opruzenina sem tam objeví.

13. kvě 2019

Na zadecek používám na mytí čistou vodu. Ubrousky jen když jsme v terénu a při stolici. Jako krém v případě potíží Rybilku Nie. Mám dceru 8M.

13. kvě 2019

Pokud to jde omývám zadeček vodou .. A vždy mažu ..
Rybylku jsme nezkoušeli, takže by to byla super příležitost ..
Přichází teplejší počasí a občas je těžké uhlídat aby malý nebyl opruzeny .. 😣
Takže Rybylka by se určitě hodila 😊🤞
16mesicu

13. kvě 2019

Mám měsíční holčičku. Zadek utírám perlanem namočeném v řepíkovém výluhu. Pak nechám usušit a vyvětrat. Používám imazol a speciální krém cavilon, případně sudocream.
Děláme jí i koupele z černého čaje a řepíku. Taky zkouším různé druhy plen. Rybilku jsem ještě nezkusila. Ráda zkusím a napíšu recenzi.

13. kvě 2019

Mám ročního syna a předcházíme od narození opruzeninám tak, že často přebaluji. Ppužíváme vlhčené ubrousky, oblíbejou značku nrmám, různě je střídám a ty od Rybilky ještě neznáme, tak by jsme rádi vyzkoušeli 🙂 no a samozřejmě natíráme zadeček mastičkami proti opruzeninám a opět, nemáme vyhraněnou značku ale používam různé.

13. kvě 2019

Mám 4 měsíční holčičku, a od narození bojujeme s opruzeninami, používáme krém od bübchen, který má ve složení také výtažek z tresčích jater,..dál ubrousky s minimálně 90% vody, a častěji přebalujeme 🙂 Občas použijeme bepanthen, ten taky pomáhá. O rybilku jsem videla někde na internetu, netušila jsem ale že má takové super složení. Rádi vyzkoušíme.😇👍

13. kvě 2019

Mam 3mesicni holcicku a jako prevenci proti opruzeninam ji nechavam pri kazdem prebaleni nekolik minut bez plenky, omyvam ji pri kazdem prebaleni vodou, protoze mam strach pouzivat obrosuky, ve kterych se nevyznam (parfemovane, neparfemovane, napustene aloe a kde cim...). Prvni mesic jsme pouzivaly mesickovy krem na zadecek, pak bepanthen a sudokrem. Aktualne se nam ale nedari nad opruzeninami vyhrat, takze hledame, co by zabralo.

13. kvě 2019

Adamek ma teprve tyden, tak zatim testujeme, co bude jeho zadecku nejlepe vyhovovat. Mame ruzne znacky vlhcenych ubrousku, pudr i kremy na zadecek. Ktera kombinace nam bude nejlepe vyhovovat, se teprve ukaze 😉

13. kvě 2019

Pomáhá nám nechat při přebalování vyvětrat, udržovat co nejvíc v čistotě a suchu, syn má 10 měsíců

13. kvě 2019

Malej (15mesicu) se mi pokazde, kdyz mu roste nejaky zoubek, hrozne oprudi. Ma az mokvave puchyre.
Nic na to nepomaha. Jen opatrne omyvat vodou a osusit. Jako prevenci pak musim casto prebalovat a dal zkouset ruzne masticky.

13. kvě 2019

Rybilku Neo testovat nepotřebuji, byla to první volba když jsem si v lékárně chystala kupičku věcí pro dceru. Rybilka je lety osvědčený výrobek a já jsem při každém namázání malé pyšná na to, že jeden z farmaceutů, který tvořil její recepturu byl můj strýc. Kdyby nic jiného, tak toto se mu v životě opravdu povedlo.

13. kvě 2019

My používáme doma místo vlhčených ubrousků nálev z řepíku,kterým zadeček čistíme a mažeme právě Rybilkou,která se nám nejvíce osvědčila 👍

13. kvě 2019

Nenechávám svou dceru v mokré plence, když to jde tak doma má holý prďoch. Jinak pokaždém přebalování mažeme.

13. kvě 2019

Přebaluji co nejvíc, používám látkové plenky, oplachuji vodou, když je problém, tak natřu krémem.

13. kvě 2019

Pouzivam setrne vlhcene obrousky a sudocrem

13. kvě 2019

Opruzeniny, pokud byly, tak byly v omezeném množství a to hlavně z toho důvodu, že používám od narození Šimonka olejovou emulzi Medvídek, které Šimonkovi vyhovuje a vůbec se po ní neopruzuje.

13. kvě 2019

Mam 6-ti tydenniho synka. Casto prebaluju, doma omyvani zadecku, venku setrne ubrousky a pravidelne mazani bepanthenem

13. kvě 2019

Předcházíme opruzeninám časté přebalováním a hodně větrat zadeček a používat kvalitní kosmetiku na zadeček

13. kvě 2019

Tak my používáme ubrousky s 99%vody,někdy omýváme řepíkem,časté přebalování a každodení koupání.pak vždycky máznem krémem na opruzeniny.Zadaček máme v suchu😉.
Rybilku krém jsem už zkoušela a dobrý,ubrousky mě trošku odrazovali bohužel cenou.Ráda bych vyzkoušela jestli překvapěj🙂

13. kvě 2019

Zatím chráním malého (rok a 3/4) sudocreamem, který je pro mě zatím top. Ráda zkusím i jinou značku, kterou bych pak dále mohla používat na druhé, které se narodí za pár týdnů, v červnu... Ubrousky používám z Německa, kde všeobecně se jedná o kvalitnější výrobky, ale ráda samozřejmě změním názor, pokud dostanu důvěru pro testování 🙂

13. kvě 2019

Opruzeninám předcházím častým přebalováním, omývaním vodou. Používám bepanthen a zatím spokojenost, rybilku bych ráda vyzkoušela na své dceři 😊

13. kvě 2019

Dobrý den, jsem maminkou 3 dětí a jako nejlepší prevence vzniku opruzenin se mi osvědčilo používání kvalitních dětských plen, časté přebalování a větrání zadečku a používání co nejméně chemie v dětské kosmetice. Rybilku i ubrousky bychom rádi vyzkoušeli - i kvůli tomu, abychom vyvrátili mýtus, že jde cítit i přes plenku 😁 Rádi se o naše nově získané zkušenosti podělíme s maminkami v našem mateřském centru i mimo něj 💗 Lenka a 🚼👶👶

13. kvě 2019

S ubrousky zatím nemáme zkušenost, jelikož řeším omývání pouze vodou 🙂 a snažím se malého vždy chvíli nechat rozbaleného, aby ta část, která je pořád zabalená v plíně trošku větrala a neměla tendenci se zapařovat 🙂

13. kvě 2019

Nepoužívat vlhčené ubrousky, ale jen vodu či suchý ubrousek (např. Perlan) namočený v čisté vodě. Včas přebalovat - nenechávat dítě dlouho v pokakané plence. Po koupeli nechat dítě chvilku řádit zcela nahé - pokožka se vyvětrá. Pokud přesto opruzenina vznikne, při přebalování natírat zadeček nějakým krémem vhodným na opruzený zadeček. Každému děťátku vyhovuje něco jiného, potřeba vyzkoušet, co zabírá.

13. kvě 2019

Ubrousky se snazim pouzivat minimalne - neni nad perlan a cistou vodu 🙂 Doma mame 14denni miminko a diky tomuhle a pouzivani sudocremu se mi zatim neoprudil. Kazdopadne nad Rybilkou jsem uvazovala a rada bych vyzkousela.

13. kvě 2019

Syn ma 2 mesice a snazime se hodne prebalovat 10-12x za den, ubrousky zatim zkousime vsechny mozne krem mame sudokrem a b-panten, koupeme casto. Nekdy ma prdelku krasnou, nekdy ma lehce cervenou 😊
O rybilce jsem uvazovala a radi bychom ji vyzkouseli 😀

14. kvě 2019

Opruzeninam predchazim u maleho (11 mesicu) tak, ze casto prebaluji, pouzivam neparfemovame vlhcene ubrousky, pred namazanim a zabaleni pleny necham chvili vetrat a pouzivam kvalitni kremy

14. kvě 2019

My používáme látkovou plenu a čistou vodu na utírání doma, pokud přebalujeme venku máme vlhčené ubrousky s 99%vody. Mažu pouze na noc sudocremem nebo Rybilkou, střídám to, každý krém má jiné složení. Plenky máme od bezvaplenky.cz a dcera se nám za celých 7 měsíců ani jednou neoprudila 🙂 velice rady by jsme vyzkoušeli produkty rybilka s Diankou

14. kvě 2019

Po koupání pokožku miminka jemně utřít, vhodně ošetřit, časté přebalování a používání kvalitních prodyšných plen, větrání pokožky, dostatečné nanášení masti Rybilka s D – panthenolem, mandlovým a rybím olejem, vitaminem E. Praní prádla v pracích prášcích určených pro jemnou pokožku dítěte.

14. kvě 2019

U 2 měsíční dcery předcházíme opruzeninam častým mytím čistou vodou a snažím se jí nechávat co nejčastěji bez plenky,s opruzeninami už jsme se potýkaly hlavně při počátečním střídání plenek kterými nás příbuzní zásobili 🙂 druhá dcera 22 měsíců si s opruzeninami užila své, teď už ale nosi plenku jen na noc a cestování. Rady by jsme se staly součástí testovacího týmu

14. kvě 2019

My používáme Medvídka a Perličku na zadeček, nebo necháváme větrat. Mažeme měsíčkovou mastí nebo Peruánským balzámem z lékárny

14. kvě 2019

Já mám doma Kubíčka (21 měsíců) a čerstvě narozeného Honzíka 😍 jako prevenci opruzeninam jsem vždy hlavně dbala na větrání. Z přípravků jsem vyzkoušela poměrně hodně značek a zatím používáme sudocrem. Rybilkou se ráda nechám přesvědčit ke změně 😏

14. kvě 2019
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Predchazime opruzeninam predevsim castym prebalovanim, vetranim zadecku, omyvanim pod vodou po stolici, otiranim neparfemovanymi ubrousky (zejm. namocenym perlanem). Rad ubrousku voni prilis. Z kremu pouzivame bepanthen, sudocream.

14. kvě 2019

Nenechávat bobek v gatích, přebalovat a sem tam máznout... 🙂

14. kvě 2019

Samozřejmě pravidelným přebalováním, vlhčené ubrousky používáme spíš jen na ven, a hlavně při každé výměně plenky vždy máznu trošku krémíku 🙂

14. kvě 2019

U syna předcházíme opruzeninám pravidelným přebalováním, místo vlhčených ubrousků používáme pouze perlan s vodou, v případě potřeby namažeme měsíčkovou Weledou.

14. kvě 2019

Předcházím opruzeninam častým přebalováním a když jsme doma kde máme opravdu teplo tak je syn bez plenek na přebalovací podložce a vetrame omyvam vodou a osusim a nahatyho zase nechám řádně dosáhnout. Když už se opruzenina objeví snažím se větrat více a mažu weledou.. 😁

14. kvě 2019

Předcházíme opruzeninám tak že dcerku často přebaluji. Pokud možno doma omývám jen vodou a nechávám hlavně pokaždé větrat zadeček. A pokud je teplo tam malá je bez plenky ať může pořádně větrat. A jinak na zadeček se mi asi nejvíce osvědčil sudocrem.

14. kvě 2019

ja oproueninám předcházím tak že u dcery 19 měsíců mažu zadeček preventivně od narození a teď mám 2 měsíční dcerku a dělám to stejně. Moc ráda se zapojím do testování, těch krémíků na obě slečny je potřeba dost

14. kvě 2019

my opruzeninám se snažíme opruzeninám předcházet důkladným umýtím po velké nadílce a osušením. Z ubrousku se nám osvědčily nivea sensitive a z krémů sudocrem, adermu a když je nejhůř koupeme v řapíku nebo v dubové k. Kolem rybilky chodím v drogerii a nějak si netroufám koupit. Rádi bychom vyzkoušely.

15. kvě 2019

V létě omývám převážně čistou vodou a hodně mažu. Ubrousky moc neřeším, zatím nám nevadily žádné. Nad rybilkou jsem přemýšlela, ale váhám nad koupením.

15. kvě 2019

Pravidelne prebaluji pouzivam vlhcene ubrousky a namazanim zadecku kremem proti opruzeninam

15. kvě 2019

U nás pomohlo to, že od narození používám stejné plenky a ubrousky proto malá nemá s tímto problém

15. kvě 2019

Někdy použijí jen vodu (namaceny takový speciAlni ubrousek), jinak mažu různými mastičkami na zadeček stridam to. Musím říct, ze ne úplně po každé 🙈 ale zatím jsme nebyli ani jednou opruzeni 🙂

15. kvě 2019

Dobrý den, u nás funguje časté Přebalování,každodenní koupel a pusinky 😆

15. kvě 2019

U nás v době růstu zubů nefunguje snad nic, krom casteho prebalovaní a silné vrsty krému. Jinak problémy s opruzeninami nemá, ale ty zuby. . . 🙈

16. kvě 2019

Často prebalujem a větráme zadeček a na večer máznem prdelku rybilkou a zrovna nám došla 😉

16. kvě 2019

My pouzivame kombinaci Ziaja hrosik a Rybilku. Když se udělá opruzenina, zasypavam pudrem, který pořádně rozetru, aby nehrudkovatel. Ubrousky používáme různé, nejčastěji Dada. Už jsem ale zkoušela i tyto Rybilkove a taky super 🙂

16. kvě 2019

Opruzeninám předcházíme tak, že často přebaluji, na zadeček nepoužívám parfémované ubrousky, zbytečně neměním značku plen, vím které synovi sednou. A jak to jde, snažím se, aby byl bez plen, což ještě moc nejde 🙂 Pokud opruzeniny má, za mě top mastička je Zitenax. Používám i já, jelikož mám velká prsa a v létě se mi pod nimi někdy udělá opruzenina taky.

16. kvě 2019

Pokud to je možné, umývat zadeček vodou a při každém přebalování namazat. U nás se osvědčil Sudocrem

16. kvě 2019

Umývat zadeček jen vodou. A vždy pořádně vysušit včetně záhybů.
Používám na syna od narození bepanthen a zatím jsme neměli žádný problém.

16. kvě 2019

Malé jsou 4 měsíce. A opruzeninám předcházíme častým přebalováním, větráním, mazáním a očištěním vlhčenými ubrousky. 😉

16. kvě 2019

Malému je teď rok a predcházíme opruzeninám častým prebalovanim a začínajícím učení na nocnik,aby pak mohl větrat a mít volnost v pohybu 😊

16. kvě 2019

Malé je 5 měsiců, opruzeninám předcházíme častějším přebalováním, když jsme doma tak utíráme perlanem a čistou vodou, venku nebo na cestách vlhčenými ubrousky a mažeme krémem od avirilu na opruzeniny.

16. kvě 2019

Syn má 3 měsíce opruzeninám předcházíme častým přebalováním, přes den se snažíme co nejvíce vetrat, utíráme vlhčenými ubrousky různých typů, ještě nás žádné neohromily a zkoušíme různé přípravky na opruzeniny, ale nic nám moc nezabírá, 🙂

16. kvě 2019

Syn má 8mesicu bio a 6korigo . Oprizeninám předcházíme častým přebalováním nenechávám ho aby byl v úplně hodně počůrané plýně , to poté vedlo k častým opruzeninám. Utirame ubrousky a pokud se objeví opruzeniny tak jen čistou vodou a žínkou. Předcházíme častým mazáním Sudocremu či Bepantenu nebo zásyp. Než malého zabalím tak zadeček necháváme provětrat a uschnout.

16. kvě 2019
Komentář byl odstraněný

Našemu chlapečkovi jsou teď tři měsíce. Po návratu z porodnice měl malou opruzeninku na zadečku. Pomohlo nám časté větrání zadečku a pití přebalování (před každým papáním) utřeme vlhčenými ubrousky a namažeme bepanthenem. Za chviličku bylo po problému. Jinak v lékárně nám doporučili nekoupat příliš často.

16. kvě 2019

Musím zaklepat, na opruzeniny úplně nějak netrpíme. Bohužel jsem viděla miminka, které opruzeniny fakt trápily a bylo mi jich úplně líto!
Našeho Sebíčka dost přebaluju a pokaždé ho natřu silnou vrstvou krému. Teď nám trošku přibral, a začaly se mu zapruzovat záhyby u stehýnek. V takovém případě nám ale hned pomůžu Imazol 🙂

16. kvě 2019

Nejlepsi je omýt vodou a hodne větrat. A nenechávat dlouho v počůrané plínce. Jinak na opruzeniny nám pomáhá Sudocream, při větším zasažení zadečku opruzením - Imazol.

16. kvě 2019

Matěj. První dítě a já mám pocit, že vše tak nějak, chtě nechtě, jede ve stylu pokus omyl. Lehce červený zadeček. Středně. Aha, tak teď už je to průšvih. Takže.. změna plen, zkusim jiný krém na opruzeniny.. stále nic.. tak výměna radící kamarádky(na její dítě to stropro fungovalo.. bezva.. ale na to moje ne!). Nakonec nás zachránil obyčejný řepík a heřmánek. Rozhodně ho ale nedoporučuji. Dítě je originál, takže je potřeba si tu cestičku vždy prošlapat 😉

16. kvě 2019

Omýváním čistou vodou je pro nás základ. Dále prdelku větrat a popřípadě promazat krémem (doposud Sudocream). Používáme kvalitní plenky a syn je bez opruzenin. 🙂

16. kvě 2019

Snažím se předcházet tím, že omývám vodou a pokud jsme někde kde to nejde, tak používám ubrouskyy s 99% vody. Dcera za celých 14 měsíců měla cca 2x opruzeniny, které zmizeli max do 2 dnů. A take je třeba používat kvalitni plenky,které děťátku vyhovuji. ❤

17. kvě 2019

Dobrý den, pravidelně koupeme, necháme větrat, důkladně osušit. Místo parf. ubrousků používám perlan a čistou vodu. Dále krém proti opruzeninám Sudocream. 🙂 taková je naše alchimie 🙂

17. kvě 2019

Dobrý den, u našeho 4 měsíčního chlapečka pečujeme o zadeček čistou vodou a nebo vlhčený mi ubrousky bez parfemace. Jako prevenci sudocream a nebo obyč.zásyp od Avirilu. A pravidelně větráme 🙂...radi zkoušíme nové věci. Tak proč ne Rybilku😉

17. kvě 2019

Snažím se nechat dceru (6 měsíců) co nejvíce bez plíny,plynu měnit co nejčastěji nebo co nejdříve ( když je počítána nebo polámaná i když píšou kolik zhruba pojme je zbytečné ji nechat v počítáme plíně to pak jen nahrává ke vzniku opruzenin), používám neparfemované ubrousky, usmívat častěji zadeček a přirození čistou vodou a jako prevenci ještě mazu alspon dvakrát týdně masti proti opruzeninam ( Nivea ) .
Dělám vše pro to aby se opruzeniny neobjevily 😊

17. kvě 2019

My každé ráno a vecer zadecek opláchneme je to mnohem lepší a malému je lépe máme rybilku a po případě když je malé zarudnutí i po ruce sudocrem a paráda 😉😘 jsem spokojená že, je synek v pořádku a nic ho netrápí 😍❤️🍀

18. kvě 2019

Větráním zadečku a mazáním kvalitní mastičky. Dcerka se dnes narodila a syn má rok a půl. 😉

18. kvě 2019

Sucho je nejlepsi, ale ne vzdy se da udrzet. Pri prvním zacervenani lehce namazu. Brzke posazovani na nocnik mi u starsiho syna prineslo ovoce a zadecek mel osypany jen 2x. Snad se mi to podari i u dcerky.

18. kvě 2019

Používat čistou vodu, méně ubrousků, otírat do sucha, namazat kvalitní mastičkou, často přebalova a když je možnost, tak zadeček větrat.😊

18. kvě 2019

Máme měsíční holčičku. Rybilku krém známé a vlhčené ubrousky by jsme rádi otestovali. 😉😊

19. kvě 2019

Přesně za 3 týdny mám termín porodu, takže se teprve uvidí, jak budem úspěšní v prevenci opruzenin 🙂 Určitě mám v plánu zadeček omývat čistou vodou, udržovat v čistotě a suchu, často měnit plenky + když to půjde, tak nechat větrat... Počítám i s používáním vlhčených ubrousků a kosmetikou proti opruzeninám, teprve uvidíme, co nejvíc sedne... S Rybilka ubrousky jsem se zatím nesetkala, ale ráda vyzkouším. 😉

19. kvě 2019

Ubrousky pouzivame pouze na cestach, jinak strikame zadecek olejickem s vodou nebo sprchujeme. Casto vetrame, krem pouzivame jen pri opruzeninach. Rada bych vyzkousela ubrousky, jeste jsem je nikde nevidela 😉

20. kvě 2019

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru.

V první řadě vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování již byly vybrány. Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl (všechny = vybrané i nevybrané).

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně 🙂
Každé z vás zasíláme tři srdíčka 🙂 ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den, každý den,

konik_testuje

@2017martina, @2adelkaa, @adel_si, @adela_maskova, @adriankadani, @agneska7, @akcul18, @aklora, @andelka, @andrejkakubik, @andymasarova, @anna0306, @annette95, @aquabellla_kr, @baja1122, @bambus, @barboravaskova, @bebe28, @bettynka26, @bookwomen, @bramarfi, @bucifalek_just, @caffelatte1, @cristine33, @cuprice, @cyja, @darija06, @dasa7x, @denadena16, @denisaad, @emmacho, @etmargareth, @evculinda, @evellynkaa, @fejfarka, @fly80, @fouskovi, @gabcaanicka, @hance89, @hanickaa7, @hanve, @hnedoocko79, @ifocka, @iulia, @iva_da, @jana31990, @janahadu, @janajiroutova, @janapechova, @jancaluba, @jancapavlickova, @janinasvecova, @janinkaport, @janousekzhk, @javolejavo, @jitule1984, @jozuzik1, @katynecka, @kikinecka550, @klara0000, @klaralatislav, @klarusse, @kompleta, @krizovka7, @krtcice, @lalusheee, @lenislav87, @lenkah29, @lerim, @levandulina, @liduskabalanova, @livinka17, @lucie_eee, @lucina261, @m.artina, @m.e.l, @magdas1, @majka20201, @martinalitrbacka, @martinica, @maruskapitakova, @merope, @miba22, @michaste, @misanekk, @mischinetz, @miska03, @miskamysicka, @mom_and_lili, @mumaddy, @mysce, @nanamisa, @nikolbr, @nikoler, @nufak1978, @olif84, @oplik, @owlnight, @p_awlink_a, @pampelisk, @paperilla, @pavlala604, @perla28, @petrusp, @petulleee, @podvlivemcokolady, @puclitko, @queenmk, @rmarci, @sabity, @sajulec, @sarka256, @sasbu, @sasiiii, @serbosek, @silver81, @simuska85, @sirka1, @sonu_la, @sosou, @stana1, @stepanova, @stepkaa, @svetluska09, @teaw, @tinkaa, @twoangels, @v_ero_ni_ka, @vendy1996, @verace81, @verca5505, @verunkabu22, @verusak87, @vesha89, @veverka.terka, @viktorieraketka, @vmaky, @welush, @xantista, @yvonneullmann, @zachudek, @zdenkaam, @zemlu, @zrzeckas, @zuzanarhiannon

23. kvě 2019

Gratuluji vsem 🙂

23. kvě 2019

@konik_testuje prosimvas me zadna zprava neprisla dekuji

1. čer 2019

@barboravaskova Zpráva do IP přišla jen těm, které byly na testování vybrané. Ostatním jsme alespoň poslali srdíčka 🙂

1. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli