Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj holky. Jak nejlépe usušit šilpek a pak ho skladovat?

    serbosek
    4. čer 2017    Čtené 229x

    Jak jsem testovala tyčinky Nutrimama

    K testování tyčinek Nutrimama jsme se dostala náhodou. MK mi poslal IP s Konik testuje a já si řekl, ale co za zkoušku nic nedám, odpověděla jsem a ejhle, já byla vybrána! 

    Měla jsme velkou radost, už protože, když si jdu vždy koupit kojící čaj do drogerie, tak tyto tyčinky jsou hned vedle něho a já je už několikrát měla v ruce, ale vždy mě odradila jejich cena. Jsem na MD a dát 120,- Kč za pět "musli tyčinek" se mi příčilo.

    Hned jak mi přišly, jsme se dyhtivě vrhla na rozbalení balíčku a hned jsem se takhle vrhla na rozdělání jedné krabičky a musím říct, že jsem v první chvíli jsem byla lehce zklamaná, nebo spíš zaskočená, nevím jak to popsat. Jsem povoláním zdravotní sestra a od firmy Nutricia jsme používali umělou výživu pro pacienty. Samotný obal ve mě totiž evokoval nějakou umělou stravu, sama nevím proč, všechny "umělé stravy" byly tekuté nebo krémové konzistence, žádná takto pevná. 

    Řekla jsme si hoď to za hlavu a začni ochutnávat a pak teprve suď. A musím říct, že prvotní zklamání, mě hned přešlo a tyčinka mi moc chutnala.  

    Do musli tyčinky mají daleko, jak chutí, tak vůní, tak i pocitem sytosti. Příchuť čokoláda s brusinkou mi chutnala více, už proto že čokolády je tam pomálu a je ve formě malých čokoládových koleček na povrchu tyčinky. Druhá příchuť brusinka s malinou byla taktéž velmi dobrá. Tyčinky mi dělaly společnost na procházkách s mým malým rošťákem, doma při mlsání a při práci na zahradě, jako rychlé doplnění energie na další práci.

    Sama za sebe mohu říct, že až si příště půjdu koupit koupit kojící čaj, tak sáhnu i po těchto tyčinkách.

    Jediné co bych asi vytkla, by bylo, že samotný obal jde hůře rozdělat.